Close
Faqja 9 prej 31 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 303
    bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Fjollat...me sa shoh nga ty xhepat ti paska mbush Ali Ahmeti.....Emin Azemi, dhe disa te tjere jane njerezit ma te rezikshem te Shqiptareve ne Maqedoni, qa flasin gjera pa vend!Davius ti nga aq i flakte BDI o tetovar, se di si mund te japesh ate koment kure ti e di shume mire gjithe ate, edhe ti je bler mer????? me njeh mua takohemi e flasim se bash te shoh se cka ke!BDI do hyje ne qeveri tash kure do "pjelle mushka"! ju dy per keta qe thuani asgje dhe askund nuk jeni ne vend, me vjen keq Davius te njoh shume mire se kam besu se sje ne dijeni me keta!

bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga fjollat

Mund tė vdesėsh nga inati, por PDSH-nė mė nuk do ta hajnė as macet, se "e ka hėndėr mishin e vėllezėrve tė vet, bile edhe tė dėshmorėve tė luftės"... Dėnimi mė i madh vie nga Zoti, sepse Ai ėshtė i drejtė.

Ja tani Bashkimi Europian do ta cenzurojė tė mos hyjė nė Qeveri, se e dijnė se ēfarė dėshtakėsh kontrabandistė janė... bėn ti bee bee sa tė duash!

Kete postim vone e pash! O mistrec, o Skopjanec, o i pa ftyre, o shka me i madh se shkijet a je normal cka flet ti o lesh qeni! "e ka hėndėr mishin e vėllezėrve tė vet, bile edhe tė dėshmorėve tė luftės"... o fraer me trego kush e ka bere kete PDSH apo BDI???????? sje askund me keta tema, mos i shty bythet kah mos se te marin ndezje!o Mjmun se me prishe krejt tashi kush ka bler me parate e me gjakun e luftetareve shtepia,vetura e villa cervenkovskit o pis bote??????

revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anėtarėsuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704

Thumbs down

Citim Postuar mė parė nga Livia5
    Univerziteti i Tetoves i pare shqipetare ne Maqedoni, eshte shendruar ne nje prone te BDIse, duke punesuar njerez pa kualifikime, dhe imagjinoni te shkretet studente 'arsimohen' prej llojeve te ndryshme te analfabetave te ardhur nga fshatrat e kerqoves e te struges .
    .....
    Ju mbyti lokalizmi juve tetovareve, hahahaaa, sa egoista jeni. ashtu mentalitet keni, shume te vetebegenisur jeni. Gjithcka qe nuk eshte 'made by Tetova' per ju eshte e shemtuar (therre ne sy), po me mire eshte te qetsoheni pak se iku me ajo koha e Tetoves, tash ngadal ngadal edhe Universitetet do ua terhjekim, se nuk u qyteteruat me qe 15 vite, jeni po ato te njejtet malesore.
    Deshem tu bejme njerez, po si duket nuk ia arritem edhe pse u munduam 15 vjet.

-----------------------------------------------------------------

Fjolla moter, kujdes se ja mberrini gjith forumi rinor i PDSH-se,me direktiva dhe me sjellje si te nenkryetarit Menduh Th. Kontrabanda.
    Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.

Anėtarėsuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    Citim Postuar mė parė nga kadimi
    ju nuk mund te quheni UCK... mendoj ushtria clirimtare e kosoves eshte shume e shenjte se ka pasur ideale dhe njerez me nder, por ushtria juaj eshte me keto te njejta germa, ama ne perkthim eshte USHTRIA E CUBAVE KONTRABANDIST...
    edhe ti i thua vetes shqipetar ?

Citim Postuar mė parė nga kadimi
    ej une nuk jam PDSH, as anetare, por jam i sigurte se ata jane me shqiptare, bile nuk kane prit te marrin votat e shkijeve, nese PDSH nuk pranon te futet ne qeveri, une do te behem anetare, anetare i ri dhe ejani ju torbesh dhe lavdon me kallash kinez te une, he turpi i botes
    Me keto idete tua vec per ne PDSH je ti. Ne mos qofsh anetar shko anetaresoju me shpejt se vetem atje mund te kesh sukses

To live is to love...... Maska e Livia5
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    81
    Siq jam kunder per analfabetat e torbeshve qe i solli BDI cdo kund, ashtu do isha kunder nese nje gje e tille do te ndodhte sikur keta analfabeta te ishin tetovare.

Sa per lokalista nuk kemi pse te jemi, e rendsishmja eshte se jemi shqipetar, e nuk jemi torbesh, apo minoritete tjera koti qe i grumbulloi BDI.

Sa per qyteterim ju te shkupit e keni knaq, po shifet, ata qe jan pak me te qyteteruar (qe kan pak ma shume denar neper xhepa) nuk flasin shqip, ata vetem maqedonisht i ndigjon duke folur.

Anėtarėsuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    Sa per qyteterim ju te shkupit e keni knaq, po shifet, ata qe jan pak me te qyteteruar (qe kan pak ma shume denar neper xhepa) nuk flasin shqip, ata vetem maqedonisht i ndigjon duke folur.
    nga i sheh ti keto, nga Londra? Cilet jane ata qe kane me shume "denar neper xhepa" , cka nenupton ti me kete? percakto pak me mire.

une tash sa mora rrogen, kam mjaft denar ne xhep, po shqip jam tuj shkrujt

Edhe eshte me mire mos te hyjme kah keto tema,se do na del shume pune.
    Do ua kisha shtruar nje pyetje juve tetovareve, po dua pergjigje te sinqerte :
    Nga sa fjale ne dite perdorin "serbsko-hrvatski" baballaret dhe gjysherit tuaj-te cilet kane punuar me vite neper "slasticara" te Beogradit dhe te "jugoslovensko primorjes" ?

To live is to love...... Maska e Livia5
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    81
    Ne Londer jam mirepo shkollen e mesme ne Shkup e kam mbaru, kam shume shoqeri ne shkup, dhe nuk po I pergjithesoj te gjithe po shume prej tyre qe kam takuar ashtu veprojne.

A pak po te duket Tuna edhe Ardian Gaxha duke te kenduar maqedonisht…….

Sa per fjalet "serbsko-hrvatski" vet po e shef se sa kam perdorur une vet personalisht, a sa per tetovaret tjere shko ne tetove se te tregojne mire se sa fjale "serbsko-hrvatski" I perdorin.

Slasticara……nuk eshte vetem pune e tetovarve po e shume shqipetareve te maqedonis per fat te keq, po nuk ka lidhje cdo pune duhet te vleresohet e jo te nencmohet.

Anėtarėsuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704

A pak po te duket Tuna edhe Ardian Gaxha duke te kenduar maqedonisht……..
    po vetem per shkak te ketyre dyve ti i perzien gjith shqiptaret e shkupit a?
    une per vete keta dy nuk i llogaris per shqiptare.

a sa per tetovaret tjere shko ne tetove se te tregojne mire se sa fjale "serbsko-hrvatski" I perdorin..
    Kam qene 4 vite atje dhe e di mjaft mire.
    Slasticara……nuk eshte vetem pune e tetovarve po e shume shqipetareve te maqedonis per fat te keq, po nuk ka lidhje cdo pune duhet te vleresohet e jo te nencmohet.
    me ke keqkuptuar, qellimi im nuk ishte te nencmoj punen ne embeltore, por te perkujtoj ne disa veti negative te nje pjese te shqiptareve.

Shendet!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bOndi_oo7 : 13-07-2006 mė 08:10

TETOVA Maska e Tetovar
    Anėtarėsuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Ne zemer te Sharrit
    Postime
    134
    Citim Postuar mė parė nga bOndi_oo7
    Ju mbyti lokalizmi juve tetovareve, hahahaaa, sa egoista jeni. ashtu mentalitet keni, shume te vetebegenisur jeni. Gjithcka qe nuk eshte 'made by Tetova' per ju eshte e shemtuar (therre ne sy), po me mire eshte te qetsoheni pak se iku me ajo koha e Tetoves, tash ngadal ngadal edhe Universitetet do ua terhjekim, se nuk u qyteteruat me qe 15 vite, jeni po ato te njejtet malesore.
    Deshem tu bejme njerez, po si duket nuk ia arritem edhe pse u munduam 15 vjet.

-----------------------------------------------------------------

Fjolla moter, kujdes se ja mberrini gjith forumi rinor i PDSH-se,me direktiva dhe me sjellje si te nenkryetarit Menduh Th. Kontrabanda.
    O lesh kujdes me fjalet qe i drejtohesh Tetovareve, nese ke dicka kunder Livia 5 urdhero por jo per nje njeri sikur Live5 te ofendojsh te tjeret, ne regull?

ps.edhe une do i kisha thene fjolles mos u ven vesh shume e shume postimeve, thuaj ate qe ke per te thene dhe tjeret le te flsin si te duan vete,...

TETOVA Maska e Tetovar
    Anėtarėsuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Ne zemer te Sharrit
    Postime
    134
    Citim Postuar mė parė nga bOndi_oo7
    Edhe eshte me mire mos te hyjme kah keto tema,se do na del shume pune.
    Do ua kisha shtruar nje pyetje juve tetovareve, po dua pergjigje te sinqerte :
    Nga sa fjale ne dite perdorin "serbsko-hrvatski" baballaret dhe gjysherit tuaj-te cilet kane punuar me vite neper "slasticara" te Beogradit dhe te "jugoslovensko primorjes" ?
    Fjale te tilla flasin gjith shqiptaret ne Maqedoni se kan ngelur nga moti, e nuk behet fjale vetem per Tetovaret,...

Faqja 9 prej 31 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Teuta Arifi kritikon qeverine ne Maqedoni
    Nga Cimo nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 20:07
  2. Emrat e ministrave tė PDSH nė qeverinė maqedonase
    Nga babadimri nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 22:12
  3. Rėne van der Linden: Rekomandimet tona pėr qeverinė Berisha
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 25-10-2005, 14:32
  4. Ismail Kadare: Mesazhi im pėr Qeverinė
    Nga Davius nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-07-2005, 10:59
  5. Plani i Metės pėr tė votuar qeverinė e PD
    Nga Irfan nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 06-06-2005, 17:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •