Close
Faqja 3 prej 31 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 303
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Postime
    19

Mos u merzit per Ermiren, le te knaqet se eshte e re

Levia e lexova letren tende dhe shifrat qe i pash aty jane shume marramendese... A jane funta apo jane euro... Une e dij se funta eshte shume me me vlere se euro dhe ca shqiptar qe i njoh une nga londra me kane treguar se rroga mesatare ateje eshte 1200 funta sa paguajka ermira banese...

sa i perket shkollimit ne londer te ermires, nuk do te thote se ja vlene shume barra qirane se ajo di me shume se nje student ne UT ose UP, por shkuarje ne londer i mundeson asaj te thote se ka diplome nga londra, bile kane propozuar edhe ne Vatikan se ne Londer ka qene me e mira...

une besoj se ne londer ermira eshte nje bubrrec i vogel qe nuk e sheh askush pervec naj vizite kur ndokush nga bdi ne emer te shtetit e ben ne londer, e di se nuk duhet te paguaj hotel... shkon te hoteli me emrin ERMIRA aferim ju BDI qe jeni here komunista here talibanca here anglezxa dhe tani keni ra ne fund te pusit me u fut ne qeveri me gruevskin...

To live is to love...... Maska e Livia5
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    81
    Kadim shifrat jane ne funta, dhe po funta eshte me e larte ne vlere se euro, pra perafersisht 1.52 euro jan 1.00 funt.

Sa per emiren po ishte metevertet nje bubrrec i vogel, dhe menyra se si u takova une me te ishte ne nje party te studentave shqipetare ne Londer, dhe ngaqe une jam nga Tetova ca shoke te mi ma prezantuan duke thens se ja ka ardhur edhe nje vajze e Shkupit ketu ne Londer, dhe ajo si injorante qe qeshte filloi ti perkeshte shqipetaret e Tetoves se si e flasin gjuhen, po nuk i zgjati shume sepse e pa veten se ku po gjindeshte.

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Livia5, njerėzit qė kanė pak tru nuk e devijojnė temėn, por meqė u lajthit muhabeti kah aftėsitė intelektuale, mos u trego kaq injorant/e, sepse tema e bisedės nuk ėshtė ku e bėri masterin filan/fisteku, por koalicionet e qeverisė sė ardhshme...

Kadim, sa shpejt qė u regjistrove online, kur e postova shkrimin kishe qenė offline, gjithsesi nuk do me thėnė se bashkė me Livia5 pėrbėni njė person, ka mundėsi tė jeni dy gjysma tė ndara, megjithėse qenkeni regjistru me njė datė dhe tani po shfaqeni...pfff
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Postime
    19

mjerimi i injoranteve te bdi-se

ju te bdi-se jeni gjendje gjithcka me bere, nuk eshte qudi, pasi i ndezet katunet shqiptare per pushtet, pastaj u kthyet nga afganistani, ka anglia, tash ka vmro..ku kuper juve si ti si ermirja ermira nuk mundet me nejt ku jane shqiptaret se ska njerezi, por edhe kesaj i vjen fundi i emrit ne maqedoni... ajo perqesh cdo shqiptar, vetem me tefortit nuk mundet se ik ik

kurse ti qe luan rolin e sigurimit, qe e ke emrin fjolla, ama numrin e miobilit une te thirri, te tregoj se une jam kadimi dhe jo livia... more idiot

Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    81

Smile

fjollat, Une si anetare e keti forumi kam te drejten time ta devijoj temen, dhe pse jo mes te flas per mastera, kur nje parti si ajo e Ali Kjametit vuan prej analfabetave, keshtuqe thash te tregoj se dhe anetaret e BDIse kane filluar te shkollohen dhe edhe nese kjo parti hyn ne kualicjon domethene nuk eshte keq kan + 2 veta me te shkolluar se para 4 viteve.

Sa pe regjistrimin tim, apo daten e registrimit nuk ke pse te komentosh, sepse nuk ke lindur ne kete forum.

Citim Postuar mė parė nga Livia5
    BDI si parti ne pushtet vendosi qe te shkolloje zedhnesen e tyre jashte shtetit, se kuptohet vet lideri i tyre eshte shume 'intelegjent' pra Ali Kjameti (Ahmeti) , dhe qe di ta vleresoj shkollimin shume.
    Une jam studente ne Londer dhe jetoj ketu qe 6 vite, vet e kam takuar Emira Mehmetin ne shtator te vitit 2005 e cila erdhi per te bere nje Master ne nje univerzitet ketu ne Londer ( ku nje vit i masterit kushton £ 14500, normal ajo eshte e financiuar nga vete BDI.
    Emira Mehmeti kishte refuzuar te rinte ne konvikt te studentave (valle pse) normal sepse kishte nje mbeshtjete financiare shume te madhe nga BDI.
    Pra Emira Mehmeti po banonte ketu ne Londer ne nje apartamnet ne nje lagje shume prestigjioze. Pra paguante afer £1200 per nje muaj....... Kete luks qe po bente ajo ketu nuk e ben dot as nje profesjonist qe ka nje pune mesatare......

Por duke e marur parasysh se qfare intelektuale jane ne BDI (me shkolla te mesme apo ndoshta dhe fillore) mendoj se shkollimi i larte i Emires paska qene i domosdoshem.

e pervec kesaj po iu jap dhe nje shembull tjeter te nivelit te kandidateve per deputete te BDI:

studente e vitit te 4 juridik eshte goca qe spo jap emrin dhe pas 6 hereve e futur ne provim te Sistemit Politik (kapni koken me duar) prapese prape nuk arrin ta jape me sukses. Mendo c'deputete!!! He mo BDI-sta?! Si thoni?

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga kadimi
    ju te bdi-se jeni gjendje gjithcka me bere, nuk eshte qudi, pasi i ndezet katunet shqiptare per pushtet, pastaj u kthyet nga afganistani, ka anglia, tash ka vmro..ku kuper juve si ti si ermirja ermira nuk mundet me nejt ku jane shqiptaret se ska njerezi, por edhe kesaj i vjen fundi i emrit ne maqedoni... ajo perqesh cdo shqiptar, vetem me tefortit nuk mundet se ik ik

kurse ti qe luan rolin e sigurimit, qe e ke emrin fjolla, ama numrin e miobilit une te thirri, te tregoj se une jam kadimi dhe jo livia... more idiot
    kadim trimi je lėmsh e pėrtej.
    Nejse, si person me tė meta intelektuale qė tregohesh edhe nuk tė zihet faj... gjithė tė mirat.

fjollat, Une si anetare e keti forumi kam te drejten time ta devijoj temen, dhe pse jo mes te flas per mastera, kur nje parti si ajo e Ali Kjametit vuan prej analfabetave, keshtuqe thash te tregoj se dhe anetaret e BDIse kane filluar te shkollohen dhe edhe nese kjo parti hyn ne kualicjon domethene nuk eshte keq kan + 2 veta me te shkolluar se para 4 viteve.
    Gjithsesi, si anėtare e kėtij forumi mund ta devijosh temėn, megjithėse sipas rregullores forumit, anėtarėt duhet ti pėrmbahen temės. Me devijimin e temės, shfaqet paaftėsia e anėtarėve pėr tė zhvilluar diskutime konstruktive, qė automatikisht ve nė pah intelektin e anėtarit. Ti mos e merr kėtė personalisht, ishte vetėm njė konstatim, krejt me qėllim tė mirė, qė ta kuptosh se si zhvillohen temat nė forum... mbase edhe unė dola nga tema...

hajt shnet
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Pdsh u terhoq prej qeverie ...lajmi i fundit

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga fjollat
    Sikur tė kisha shkruar rreth personalitetit tė Emin Azemit do tė ishte i arsyeshėm ky koment, por nė kėtė rast, ky koment ėshtė i tepėrt dhe nuk ka lidhje me temėn. Mbase Emin Azemi mund ti ketė harxhuar eurot e Thaēit dhe tash i nevoiten eurot e Ahmetit, por kjo ėshtė ēėshtje mė vete, kurse analiza e bėrė nė shkrimin qė solla ėshtė aq e qėlluar sa qė as topi nuk e luan...

Dashuria e Thaēit me Latasin ėshtė ashiqare, nuk janė duke e fshehur idilėn... ti mbase duhet ta dijsh kėtė sepse ndoshta edhe ke festuar bashkė me komitat shkavella nė Tetovė fitoren e VMRO-sė... gėzuar u qoftė shqiptarėve kjo fitore e madhe
    Kur te konvenon nje gje ne jete e ben si te duash e shkreta fjolle

Sa per feste ju pas luftes me SDSM se bashku festojshit ne Tetove ..paskeni haruar shume shpejt...

Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    81
    Fjollat, nuk ke pse te potencosh devijimin e temes apo jo (besoj qe di te lexosh)
    Te thash nuk e devijova temen pra vetem tregova se: (pra ta perseris edhe nje here),

Se nese BDI futet ne qeverin e ardheshme do te kete perafersisht + 2 veta me te shkolluar se para 4 viteve......

Pra sa e shof ne kete teme ju keni diskutuar edhe mundesine e BDI per tu futur ne qeverin e ardheshme.

Sa per komentet tjera qe ke bere, nuk kam pse ti mar personale sepse nuk jam e nivelit tat .

Faqja 3 prej 31 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Teuta Arifi kritikon qeverine ne Maqedoni
    Nga Cimo nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 20:07
  2. Emrat e ministrave tė PDSH nė qeverinė maqedonase
    Nga babadimri nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 22:12
  3. Rėne van der Linden: Rekomandimet tona pėr qeverinė Berisha
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 25-10-2005, 14:32
  4. Ismail Kadare: Mesazhi im pėr Qeverinė
    Nga Davius nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-07-2005, 10:59
  5. Plani i Metės pėr tė votuar qeverinė e PD
    Nga Irfan nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 06-06-2005, 17:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •