Close
Faqja 21 prej 31 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 303
    In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Nė pres konferencėn e BDI-sė qė u mbajt pas kumtesės sė DPMNE-sė pėr pėrjashtim tė BDI-sė nga Qeveria e ardhshme, Ali Ahmeti deklaroi: Tė gjitha partitė pretendente pėr partnerė qeveritar, megjithėse u takojnė spektreve tė ndryshme ideologjike, ato kanė vetėm njė emėrues tė pėrbashkėt- Zhbėrjen e Marrėveshjes Kornizė! (Fatkeqėsisht nė kėtė mė e spikatur ishte partia opozitare shqiptare PDSH).

Sot BDI paralajmėron bojkot tė seancės konstituive dhe furthemore, ndoshta edhe dorėzim tė mandateve tė tyre, nė shenjė proteste tė shpėrfilljes sė verdiktit elektoral tė popullatės shqiptare...

Hajde mashallah, start i mirė pėr qeverinė e re, qė me papjekurinė e tyre mendojnė se do ta kthejnė maqedoninė nė situatėn kur i zgjedhnin partitė koalicionuese (shqiptare) sikur bostanat nė fushė...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fjollat : 01-08-2006 mė 05:13
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Hey mos ki merak se ne opozite do te ndihesh me e cliruar dhe me e pastert ne shpirt.Keshtu je shume e tkurur dhe e frustruar.....nje eksperience me shume per BDI(PPD ne hije) pak jete ne opozite:-)......nuk do te isha habitur sikur brenda disa diteve kurvat e PPD-se te kalojne ne pozite dhe ne fakt ta cementojne qendrimin 4 vjecar te "purple"komandanteve ne opozite.Nje fakt me kenaq e ai eshte qe shume shpejt do te vij radha e spastrimit te oborrit shqiptar nga kurvetina politike, muxhahedin-talibanca e vehabista si dhe tyrli integrativca te skuqur edhe ate ne TERE SPEKTRIN SHQIPTAR e ne vecanti ne partine "me kombetare" shqiptare ne keto troje.

Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Fjolleze mos u bon nervoz.Nuk ka kurfare kundershti ne qendrimet e mia.Une personalisht jam opozitar ne shpirt dhe ndoshta kritikuesi me i madh pikerisht i PDSH-se sepse mua nuk me ha palla aq shume per asnjeren sepse asnjera nuk me jep buk as qe kane mundesi me ma marr buken.Une jam kunder rrenave te Ali AHmetit sepse ato rrena na kushtuan djegien e letres se luftes se UCK-se ne 2001 dhe rezultati ne fund te 2006 mbeti 5;0 per shkijet sepse Aliu vendosi te integrohet dhe te kenaqet me ca manikire e pedikire e te drejtave te shqiptareve ne Maqedoni.E kishim rastin historik dhe e humben ate vetem per ti kenaqur apetitet e Aliut te vetdashuruar.Komoditet te tille nuk i lejohet askujt madje qofte edhe ish udheheqesi i UCK-se ne Maqedoni.Nuk mund te fajesohen lojetaret dytesor apo tretesor por lideri e ne kete rast ai e ka emrin Ali Ahmeti.

Per PDSH-ne kam thene nje here.Ata ne pushtet real gjate ketyre 16 te pluralizmit ishin nja dy vjet e gjysem.Mbetet te shohin nese do te sjellin ndonje kualitet te ri.Shqiptaret duhet te kuptojne se mbetja ne opozite eshte pastrim i shpirtit dhe i berllogut te akumuluar gjate viteve ne pushtet. Kurvat politike nuk mund te qendrojne ne opozite prandaj eshte momenti i spastrimit ku ndahet shapi prej sheqeri sic thone:-)

Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga Shkupi
    Fjolleze mos u bon nervoz.Nuk ka kurfare kundershti ne qendrimet e mia.Une personalisht jam opozitar ne shpirt dhe ndoshta kritikuesi me i madh pikerisht i PDSH-se
    Per PDSH-ne kam thene nje here.Ata ne pushtet real gjate ketyre 16 te pluralizmit ishin nja dy vjet e gjysem.Mbetet te shohin nese do te sjellin ndonje kualitet te ri.
    Mirė, mirė, ik tani, se mė duket se "shpirti opozitar" tė ndizeshka vetėm nė replikat ndaj shkrimeve tė mija, sepse gjer tani krejt kritikat qė kam lexuar nga "shpirti yt opozitar" (hipokrit) kanė qenė tė drejtuara kundėr BDI-sė, megjithėse na qenke kritikues i ashpėr i PDSH-sė

Kritikuesi i PDSH-sė... pėrkrahės i PDSH-sė, tifoz i thaēit , tifoz i fitores sė vmro-shiptarska (megjithėse e din se ēfarė kanė vepruar gjatė 4 viteve, qė domethėnė se e pėrkrah krejt atė rrugė tė ndyrė qė ndjeki Thaēi pėr tė ardh nė pushtet)... s'tė merr vesh njeri (zor se e merr vesh vetveten ky njėherė)... duvni vetre!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fjollat : 01-08-2006 mė 08:49

Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Idhnohu magarit e bjeri samarit.....Thaqi fajtor per deshtimet e BDI-se se fuqishme me pushtet qendror e lokal gadi 100%.....a po bon hajgare????

Hey Fjolla po te shpalli armpushim dhe po te ftoj ne kafe te pajtimit..... e ke e-malin tim dhe paraqitmu ndoshta per nje takim takimi informativ i cili do te na e iluminoj te verteten tone te dyfisht ne menyre reciproke. Ne parim ne e kemi nje ide veq sqarimet per rolin e "kaloresve tane" i kemi ndryshe....

Une shpresoj se 90 perqind e njerezve qe besojne ne BDI jane te sinqerte e jo tradhetar te kombit njesoj edhe ne PDSH.Perqindja tjeter jane profiter klasik te situates politike e tyrli sharlabajzeri pa kurrizor te cilet jane shume te rrezikshem sepse jane mahera dhe kameleon te vertete.

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Idhnohu magarit e bjeri samarit.....Thaqi fajtor per deshtimet e BDI-se se fuqishme me pushtet qendror e lokal gadi 100%.....a po bon hajgare????

Hey Fjolla po te shpalli armpushim dhe po te ftoj ne kafe te pajtimit..... e ke e-malin tim dhe paraqitmu ndoshta per nje takim takimi informativ i cili do te na e iluminoj te verteten tone te dyfisht ne menyre reciproke. Ne parim ne e kemi nje ide veq sqarimet per rolin e "kaloresve tane" i kemi ndryshe....

Une shpresoj se 90 perqind e njerezve qe besojne ne BDI jane te sinqerte e jo tradhetar te kombit njesoj edhe ne PDSH.Perqindja tjeter jane profiter klasik te situates politike e tyrli sharlabajzeri pa kurrizor te cilet jane shume te rrezikshem sepse jane mahera dhe kameleon te vertete.
    po vete aty ku duhet.sepse e ke nuhat qe partia humbese e zgjedhjeve pra ne kete rast pdsh ska as moralisht mandatin te na udheheqe.pra me nje fjale kjo qeveri se ka te gjate.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miki_al2001 : 01-08-2006 mė 09:36
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085

PISS OFF MAN!

S'ka armpushim deri sa ta deklarosh se UDHĖHEQĖSIA E PDSH-sė JANĖ "SKENDERBE" TĖ FJALĖVE E "MOISI GOLEMA" TĖ VEPRAVE (pa ma pėrzi Alin n'kėtė far kallarhane)!

Unė jam e palėkundshme!

Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Le tu japim shanse e te shohim.Shqiptaret duhet te mesohen me rotacione politike e jo disfatat e ndonje subjekti politik ti ndiejne si tragjedi kombetare(lexo tragjedi per karrige) Duhet te pranosh se 7 mije vota te BDI-se karshi 0 votave te PDSH ne nje zone votime flet per "fitoren" dhe verdiktin e popullit.Sido qe te jete fajin per mosperfshirje ne qeveri e ka vet BDI-ja me deshtimet e veta dhe parakalimet neper bedemin e VMRO-se ne qender te Shkupit.

Megjithate po ta zgjas doren e tek ti eshte nese e pranon apo jo.Madheshtia e njeriut eshte qe te pranoj gabime e deshtime dhe ta zgjas doren atij qe mendon ndryshe.Beso kete e kam perjetuar edhe une personalisht dhe e kam pare vehten me te cliruar.Cele zemren dhe harroi interesat e momentit.Nuk po te them mos beso ne ate qe beson por jepi hapesire edhe mendimit te kundert.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Moderatoret te fshin teme ne maqedonisht si ato greke ..etc etc eshte ne kundershtim me regullat e forumit ..

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Postimet ne gjuhe te huaj u fshine nga une,dhe ato qe permbanin fjale ofenduese kunder atyre qe mendojne ndryshe.

Ofendimet personale nuk do tolerohen here tjeter.
    kolombi
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Faqja 21 prej 31 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Teuta Arifi kritikon qeverine ne Maqedoni
    Nga Cimo nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 20:07
  2. Emrat e ministrave tė PDSH nė qeverinė maqedonase
    Nga babadimri nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 22:12
  3. Rėne van der Linden: Rekomandimet tona pėr qeverinė Berisha
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 25-10-2005, 14:32
  4. Ismail Kadare: Mesazhi im pėr Qeverinė
    Nga Davius nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-07-2005, 10:59
  5. Plani i Metės pėr tė votuar qeverinė e PD
    Nga Irfan nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 06-06-2005, 17:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •