Close
Faqja 19 prej 31 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 303
    i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    nuk e thash kete moter shqiptare por si duket ju kete pune e keni marre si fundi i botes ne stilin karrigja mbi te gjitha.Duroni bre pak..... e di se e keni veshtire tani pa karrige por nuk eshte fundi i botes 4 vite kalojne shume shpejt.

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    per cfare gezohen keto rrotat.per fitoren e vmro.se pdsh humbi.pra pjesa derrmuese e shqiptareve votuan per bdi.e pse u dashka te festoni,humbjen.akoma se marr vesh pse???
    ma shpjego pak te lutem.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga miki_al2001
    per cfare gezohen keto rrotat.per fitoren e vmro.se pdsh humbi.pra pjesa derrmuese e shqiptareve votuan per bdi.e pse u dashka te festoni,humbjen.akoma se marr vesh pse???
    ma shpjego pak te lutem.

Fitojne ate qe me votat e tyre rrezuan nje shqiptar nga parlamenti dhe cuan atje ne shkavell, ja cka festojne keto!
    My silence doesn't mean I am gone!

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Keshtu e ka politika.......(mos)zgjedh partner strategjik se humbasish (fitojsh)

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga Ballisti_Tetove
    Keshtu e ka politika.......(mos)zgjedh partner strategjik se humbasish (fitojsh)

C'fare strategjie pasha Zotin me tregon ti mua, strategji biznesesh me cigare dhe akciza, apo strategji kombetare pfyyyyyyy?

Nga kjo qe ndodhi nje mesim morren shqiptaret: ne zgjedhjet tjera, ne duhet te behemi ose me VMRO pse me LSDM, se s'do te kete me BDI dhe PDSH, sepse s'ka me vote shqiptare, ose shumice shqiptare. Per fatin tone do te vendos shkau dhe do tallet me ne, sic eshte duke u tallur tash!

Me mire qe s'fitoi ndonje deputet ndonje mini parti shqiptare sepse Gruevksi do te merrte ate ne pushtet me 1 pratenik dhe me kete do te 'mbyllte' gojen se shqiptaret nuk jane te perfaqesuar ne Qeveri.

Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    C'fare strategjie pasha Zotin me tregon ti mua, strategji biznesesh me cigare dhe akciza, apo strategji kombetare pfyyyyyyy?

Nga kjo qe ndodhi nje mesim morren shqiptaret: ne zgjedhjet tjera, ne duhet te behemi ose me VMRO pse me LSDM, se s'do te kete me BDI dhe PDSH, sepse s'ka me vote shqiptare, ose shumice shqiptare. Per fatin tone do te vendos shkau dhe do tallet me ne, sic eshte duke u tallur tash!

Me mire qe s'fitoi ndonje deputet ndonje mini parti shqiptare sepse Gruevksi do te merrte ate ne pushtet me 1 pratenik dhe me kete do te 'mbyllte' gojen se shqiptaret nuk jane te perfaqesuar ne Qeveri.
    Biznes me cigare ka po me akcizat me siguri ju e keni zbuluar

Une para 4 vjeteve pija cigare pa akcize edhe duke qene BDI per 4 vjeteve ne pushtet pija te njejta ...Po kush ke bare biznes cuditem une thua valle Thaci edhe duke qene ju ne pushtet

Kush e zgjodhi vrasesin e Gostivarlive me 9 korrik per kryetar shteti ?

Kush kishte ne listat zgjedhore kandidat maqedonas edhe ate 11 ?

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Kush e zgjodhi vrasesin e Gostivarlive me 9 korrik per kryetar shteti ?
    E zgjodhi populli i tij! Po PDSH-ja qe zgjodhi Trajkovskin, qe me pas ne 2001 si Komandant Suprem i Forcave te Armatosura, ka granatuar me tanke bullgare dhe aeroplan ukrainas fshatrat shqiptar te Kumanoves, Likoven, Haracinen, Sellcen dhe plot tjera! Kush e zgjodhi per kryetar kete: BDI-ja apo PDSH-ja? Nese Cervenkovski ka vra dy-tre shqiptare ne Gostivar, Trajkovski ka vra qindra e qindra tjere ne 2001, pra mos u kap per argumente te kota, se vetem me con te nxjerr te krejt te keqijat nga barku.

Kush kishte ne listat zgjedhore kandidat maqedonas edhe ate 11 ?
    Te lutem per listat per deputete mos fol, sepse me mire nje Jovanoski nga Kocani per pratenik se sa Leka dhe Krasniqi qe nuk dijne shkrim-lexim! Une dua te jap voten dikujt qe eshte i shkolluar, qe neser ne parlament do te mbron interesat e mia, jo te mbron interesin e xhepit te vet!

Aq sa jam nacionalist, jam edhe profesionalist, urrej amaterizmin dhe dua profesionalizmin!

Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    E zgjodhi populli i tij! Po PDSH-ja qe zgjodhi Trajkovskin, qe me pas ne 2001 si Komandant Suprem i Forcave te Armatosura, ka granatuar me tanke bullgare dhe aeroplan ukrainas fshatrat shqiptar te Kumanoves, Likoven, Haracinen, Sellcen dhe plot tjera! Kush e zgjodhi per kryetar kete: BDI-ja apo PDSH-ja? Nese Cervenkovski ka vra dy-tre shqiptare ne Gostivar, Trajkovski ka vra qindra e qindra tjere ne 2001, pra mos u kap per argumente te kota, se vetem me con te nxjerr te krejt te keqijat nga barku.

Te lutem per listat per deputete mos fol, sepse me mire nje Jovanoski nga Kocani per pratenik se sa Leka dhe Krasniqi qe nuk dijne shkrim-lexim! Une dua te jap voten dikujt qe eshte i shkolluar, qe neser ne parlament do te mbron interesat e mia, jo te mbron interesin e xhepit te vet!

!
    Une nuk e mshefi doren kur e hedh gurrin e njejta vlen edhe per Borisin e kam cekur ne postimet e mija ne temat tjera te forumitshqiptar po te kishe qene i interesuar shume do kishe lexuar apo kje lexuar dhe behesh kursem se ke lexuar nuk e kam ndermend te perseris cdo mendim prej teme ne teme mirepo per ju te BDI duheshtka ne secilen teme tu jap pergjigje te njejte..Aty ku u kendet lexoni aty ku su kendet beheni se nul lexoni dhe akoma me shume pastaj provokoni situaten ...gjeje temen ku kam postuar te njejten e ke ketu ja une nuk ta tregoj dhe jep eprgjigje ne po te njejten postim.

Shife me cfar argumenti idiostek mbrohesh ..citoj:Te lutem per listat per deputete mos fol, sepse me mire nje Jovanoski nga Kocani per pratenik se sa Leka dhe Krasniqi qe nuk dijne shkrim-lexim! Une dua te jap voten dikujt qe eshte i shkolluar, qe neser ne parlament do te mbron interesat e mia, jo te mbron interesin e xhepit te vet!
    ....

A ja vlen te vazhdohet me tutje debati jo ...citoj :Aq sa jam nacionalist, jam edhe profesionalist, urrej amaterizmin dhe dua profesionalizmin..biesh ndesh me idete tuaja...prandaj nuk dua te polemizoj se me ngatron edhe mua se ngatrohem ne pergjgijet se nderoni mendimet ne secilen minut...

Nje gje duhet te keni qarte : Pajtoheni me opoziten me
    ....

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Zotri, une nuk jam ne Qeveri me hakun e shkaut, une kam fituar vullnetin e shumices dhe kjo me ben krenar. Dhe, argumentet e mia nuk jane idioteske, por jane te forta, ato hedhin drite mbi politikanet qe neser do me mbrojne ne parlament. Por per fat te keq, asnje mbasdarke shkolle se kane.

Mbi shtepine time nuk valon flamuri i VMRO-se, por ai kombetar shqiptar!

♪ @)-/-- ♪ Maska e Kėrēovare1
    Anėtarėsuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    ...aty afėr...
    Postime
    222
    ... flasim per shkollim ketu? Mos shkojme me tutje ta shtjellojme kete sepse vete Ali Ahmeti eshte ai qe s'ka qene i zoti te jape nje provim ne fakultet... Pra, kur ky ka arritur te behet lider partie, eshte e pakuptimte ti nencmojme te tjetret qe kane tituj me te ulet...

Happiness is: ME & YOU ;)

Faqja 19 prej 31 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Teuta Arifi kritikon qeverine ne Maqedoni
    Nga Cimo nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 20:07
  2. Emrat e ministrave tė PDSH nė qeverinė maqedonase
    Nga babadimri nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 22:12
  3. Rėne van der Linden: Rekomandimet tona pėr qeverinė Berisha
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 25-10-2005, 14:32
  4. Ismail Kadare: Mesazhi im pėr Qeverinė
    Nga Davius nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-07-2005, 10:59
  5. Plani i Metės pėr tė votuar qeverinė e PD
    Nga Irfan nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 06-06-2005, 17:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •