E leviza kete teme tek Forumi i Muzikes, per te marre mendimin e te gjithe atyre qe kane nje interes te vecante tek muzika.
E leviza kete teme tek Forumi i Muzikes, per te marre mendimin e te gjithe atyre qe kane nje interes te vecante tek muzika.
"Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"
nese degjon slow music do te trishtoj...degjo disa ritmike si:bomba,dreamland,heaven,or if i could go...dhe do te ndryshosh opinionPostuar mė parė nga Puhiza
nuk di pse me trishton muzika,,,por megjithate e dua shume,,,
mizika vertet ndikon gjithmon per mire...
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
muzika eshte dicka qe nuk rri dot pa te ,
sidomos ato te tonat SHQIPET
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Nuk e di po keni degjuar ju per kete gje po tani ka dale nje lloj psikologjie e re.Kush eshte pacient te ndonje psikolog i behet terapia me ane te muzikes.Sa kalojne ditet dhe behet me popullore sidomos ne Hollande eshte e perhapur shume.Do mesoj me shume per te dhe ku i dihet i futem dhe studimeve per kete gje se me duket shume interesante.Kjo tregon me te vertete rendesine qe ka nevoje njeriu per muziken.
Discover me like emptiness.......
Muzika nota dhe tinguj qe bashkohen per te shprehur nje dhimbje, mall ose dashuri dhe cdo ndjenje tjeter qe mund te kete shpirti i njeriut pra eshte nje shfalosje e shpirtit dhe ndjenjave te njeriut kjo na bashkon te gjithevesepse na perket te gjitheve.
Per sa i perket shijeve te mija musikore me pelqejne te gjitha muziket dhe varet nga gjendje ime shpirterore se cfare muzike do te degjoj por ryma e preferuar mbetet ajo e rock.
me respekt e dashuri DEBATIKU
You can waste a whole lifetime
trying to be
what you thing is expected of you
but you'll never be free.
muzika ndikon direkt ne gjendjen shpirterore..
un per vete e kam ven re ..kur jam i nervozuar ose jo ne qejf ndigjoj eminemose rap ne pergjithsi.....ky ritem me ndez gjakrat dhe qetsohem...kur jam keq nga ana shpirterore...ndegjoj muzike soul ose pop...michael jackson ne vecanti.....
kur skam cbej ndigjoj rryma te ndryshme...kur dua te qetesohem nga streset e jetes preferoj klasiken(bethoven ne vecanti....)
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
E pra pak a shume te gjithe per te gjithe ne muzika eshte gjuha e shpirtit ,memec ne situata te ndryshme,gezime,trishtime,etj.
E them shpirtit memec pasi ne gjendje te tilla shpirti asnjehere nuk mund ta shprehe tamam pozicionin ne te cilin ndihet,te pakten me mua keshtu ndodh.Nen sfondin e muzikes se pershtatshme per ate gjendje ne te cilen une mund te ndodhem,muzika eshte ajo ndoshta "mike"mund ta quaj pasi qaj ne pranine e saj,shume here qesh dhe ajo eshte me mua.
Dhe me duket sikur me cdo fjale qe me thote ,sikur me ndien si dhimbjen po ashtu dhe gezimin tim.
Mua gjithmone ,muzika me ben te mendoj ndryshe,shumicen e rasteve me ben te mendoj me me optimizem,me ben me te lumtur,
Ajo eshte zeri i shpirtit tim,,,,,,,,,,,,,,,,
Kur linde ti,qave te tjeret qeshen per ty.Perpiqu te jetosh ne nje menyre te tille qe kur te vdesesh ti,te qeshesh,e te tjeret te qajne per ty.............
Muzika per mua eshte DIELLI, UJI , AJRI !!!
Edhe kur s'kam prane nje emetues muzike ..... kendoj vete me ze ose pa ze . Nje pjese e qenesishme e jetes, pa te cilen s'do mund te beja dot !
BALSAMI I SHPIRTIT ..... e quaj une !!!
Muzika e lehte me relakson kurse ato zerat e cjere qe bejne disa rolin e kengetares , me nje ze skandaloz, me bejne me dhimbje koke.
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Krijoni Kontakt