Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12

Tema: Drite Neoni

i/e regjistruar Maska e nitROSHI
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    Personalisht shume i hapur ndaj kritikave, por kritika nuk eshte as cinike dhe as keqadashese, dhe aq me teper nuk ka per qellim te fyej dike.
    Kritika eshte konstruktive, kritika ve ne dukje te metat, kritika eshte analize, ka arsye, dhe nuk mjaftohet me nje fjali ironike, te mbushur me mllef apo ku e di une cfare.
    Askush me shume se une nuk eshte i interesuar per te ditur te metat e kesaj pjese. Nese dikush argumenton se kjo pjese nuk ka asnje vlere, por gjithmone duke bere nje analize, dhe jo duke u kapur pas fjaleve ( ne dukje banale) jam shume dakort. Sinqerisht shume i hapur, ndaj cdo lloj kritike objektive, por nuk mund te lejoj qe dikush qe nuk e ka idene se cfare kam dashur te them, te me fyej, e aq me teper te bej komente te tipit "Rritu", kjo per arsyen e thjeshte se nuk i pelqen ajo qe kam shkruar.
    Gjithkush mund te jape mendimin e vete, por jo te fyej.

GONE Maska e Reaa
    Anėtarėsuar
    27-06-2006
    Vendndodhja
    Error
    Postime
    293
    Mua me pelqeu shume ky shkrim, ishte shume Origjinal ndonese pak ca i trishtueshem ne disa raste
    mendoj qe ketu nuk ka vend per komente por thjeshte lexoni, nese ju pelqen kenaquni nese jo........lexoni dicka tjeter
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Reaa : 10-07-2006 mė 11:36

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •