gjynaf .. jete qeni dhe per kete ...
gjynaf .. jete qeni dhe per kete ...
TBD
Ngushellime familjes Arbnori.
Gjynah ama qe ktij i iku gjith rinia ne burgbahh sa pa fat ca njerez
![]()
Ngushllime familjes...![]()
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Lindur në Durrës me 18 janar 1935. 14 vjeç fillon të marrë pjesë në grupet ilegale kundër diktaturës. Mbaron në dy vjet e gjysëm studimet në Fakultetin e Filologjisë me rezultate të shkëlqyera. Merr pjesë në krijimin e një organizate social-demokrate, programin e së cilës e hartoi vetë. Më 1961 arrestohet dhe dënohet me vdekje. Pas tre muajsh dënimi i zbret në 25 vjet burg. Si pasojë e aktivitetit të tij në burg, i shtohet dënimi edhe me dhjetë vjet për agjitacion e propagandë. Në gusht 1989 lirohet nga burgu pas 28 vjet e gjysëm. Merr pjesë që në fillimet e para të lëvizjes antikomuniste me 14 janar 1990. Zgjidhet kryetar i PD-së për Shkodrën. Më 1992 dhe 1996 zgjidhet kryetar i Kuvendit Popullor. Ka marrë titullin "Mësues i Popullit" dhe "Pishtar i Demokracisë". Gjithashtu është "Oficer i Madh i Urdhërit të Plejadës" nga Asambleja e vendeve frëngjishtfolëse. Insituti biografik i kembrixhit, e futën biografinë e tij në "Who's Who" të intelektualëve dhe në Fjalorin Biografik Ndërkombëtar. Ka shkruar shtatë romane dhe ka botuar: "Mugujt e mesjetës" - novelë, "Kur dynden Vikingët" - novelë, "E bardha dhe e zeza", "E panjohura, Vdekja e Gebelsit",etj. dhe ka përkthyer nga frëngjishtja "Historia e Anglisë".
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Sa i tmerrshem ka qene rregjimi komunsit, 30 vjet burg pa pas hak as borxh kerrkujt.
Ngushellime familjes se tij!
My whores left me no time to get married.
Ndjese i paste shpirti dhe ngushellime te sinqerta Familjes se TIJ.Postuar më parë nga NoName
U prehte ne paqe.
-Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!
Ngushellime Familjes !
Ngushellime familjes Arbnori![]()
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Sa keq me erdhi. Me tregoi babi sot ne telefon dhe ne e kemi pasur mik te
mire familjeje...Gjynah.... Ka dy femi akoma te vegjel qe s'arriti ti shijoje mire.
Sot e sjellin trupin ne Shqiperi dhe varrimi do behet ne vendlindjen e tij
Shkoder, pasi ashtu e ka kerkuar ai vete.
Ngushllime familjes dhe u prefte ne paqe.
Krijoni Kontakt