A ashte per ju kafeja e mengjesit nje shtyse per nje dite pune shkolle te qete, apo eshte nje preteks per takim me miqte tuaj. Apo mos valle eshte nje ilac i domosdoshem.
Daja pa e kthyer nje kafe ne mengjes nuk eshte per pune![]()
A ashte per ju kafeja e mengjesit nje shtyse per nje dite pune shkolle te qete, apo eshte nje preteks per takim me miqte tuaj. Apo mos valle eshte nje ilac i domosdoshem.
Daja pa e kthyer nje kafe ne mengjes nuk eshte per pune![]()
na ke hap nje teme Odeon si mbas oreksit sot .. lol
Kafja e mengjesit .. ohh nuk ka si ajo .. eshte ilac i domosdoshem per mua
po nuk piva kafen e mengjesit ... gjithe bota duket upside down per mua![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Urime Odeon, vura re qe nuk kishe bere dallime seksesh tek kjo teme, je per tu pergezuar. Me te vertete e kam
Kafene e mengjesit e kam te domosdoshme per funksionim. Jam komplet e varur nga kafeja e mengjesit, ndryshe me plogeshtohet i tere trupi.
Kafeja per mua eshte fryma shenjte. Me ler pa buke me mire.![]()
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Po, ja po i bashkohesh dhe une partise se "kafexhinjve". Kafeja e mengjesit-lately e kam zbuluar dhe me te vertete qe eshte e bekuar.![]()
P.S Flas per kafe amerikane, se ate kafen turke nuk e perballoj dot.![]()
ketu ne itali e pij kafen duke ik me vrap per ne pune , duke qendruar ne kembe perpara banakut , kurse atje ne shqiperi po te pije kafen ne kembe tek banaku te shifte kamarjieri gjith inot sikur i kishe vra babenPostuar mė parė nga Odeon_relax
me pelqe shume kjo kafja e italise se te bohet ilac , po ajo kafja e tirones nuk e di pse po me duket nganjehere si kafe kondrabande
nejse keto kohet e fundit po perdor kafe d,orzo sepse eshte me e mire dhe ka me shume vlera ushqimore , eshte mo e bute me thon te drejten
kur jam ne mengjes edhe une njesoj si arun e kthej me fund para banakut dhe o burra ne pune , ndersa kur jam ne kohe dreke e marr me terezi dhe ulem gjithmone ne tavoline me nje kafe dhe nje amaro montenegro....nuk e di mer vlla po sikur kjo kafja te shkrif kockat dhe te ftillon nga gjumi.....ilac eshte po si te gjithe ilacet e tjera duhet perdor me karar....
hajt per te mira![]()
![]()
Kohet e fundit ... me eshte bere si nje ilac i embel
qė me duhet ta pi shume here gjate dites.
Kotele lol ai ilaci .. duhet marre me kujdes .. si ka thene doktori .. jo me shume se 2 here ne dite .. se te ben dem pastaj
he vajze e mbare .. se kam merak se behesh si " njeri nate " pastaj ..( si i thone ne gjuhe popullore .. lugat )
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Varet si te mesohesh. Une u mesova qe duhet te cohem heret ne mengjes dhe duhej ta pija qe te perballoja diten, dhe tani me duhet patjeter. Kafeina eshte addiction.
Pinko ke te drejte hon .... po ti e di mire qe ne e kemi pike te dobet...te shkelim cik rregullat.
Une kur nisem per ne shkollė... duhet te ndaloj patjeter
ne DD , se pastaj rri si pule e lagur tere diten.
Aman edhe nje kafe mbasdite ma ka qejfi![]()
Krijoni Kontakt