Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    i regjistruar Maska e RONI
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Europe world
    Postime
    58
    Per vajzen mire
    Kush te tha ty qe po u pine gjakun?
    Albasoul ka poastuar nje artikull tek faqa e pare ik lexoje.Flet per greqine.
    Nuk po te detyron kush te besosh as ty e asnje ketu.As une nuk e besoj.

kam te drejte te pyes?te kthjellohem,te kem qartesi..?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RONI : 08-07-2006 mė 06:53

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Temes qe ti ke hapur besoj do ti pergjigjet vete administratori,po e pa te arsyeshme.
    Nga momenti qe ti nuk je pjesetar i stafit,nuk financion per mbarevajtjen e ketij forumi dhe nuk ke asnje njohuri si funksionon nje forum,nuk ke as te drejten te hapesh tema e te sjellesh ketu thashetheme petritash.
    Fakte ka?
    Kur te keni fakte jeni te lire te diskutoni e te shkruani sa te doni.
    Ti them keto sepse po ti dije,ndoshta do te merreshe me pak me thashetheme.
    Po te financohej nga greket,dhe sinqerisht as qe me behet vone nga kush,ketu nuk do te shihje as edhe nje shkrim kunder grekeve.
    Ka me bollek ne mbare forumin.
    Nuk do te ekzistonte nje forum per fete e tjera,perveē asaj orthodokse.
    Gjithashtu mjafton te shikoni forumin dhe kush eshte feja per te cilen diskutohet me shume.
    Ky forum eshte hapur nga inisiativa e nje grupi qe deshiron te beje diēka per vendin tone,duke i dhene mundesine te gjitheve,pa kurrfare dallimi,qe te shprehen e te kene njohuri mbi vendin e tyre.
    Ju eshte bere greku si gogol qe ju del ne enderr naten,e normalisht lindin tema te tilla qe kane per qellim vetem perēarjen e jo informacionin.
    Ka njerez qe me kohen e tyre te i lire i sherbejne falas ketij projekti,qe me punen dhe sakrificen e tyre bejne qe ky forum te jeti me i madhi e me i pasuri ne te gjithe panoramen virtuale shqiptare.

Ketu ēdo mod,smod eshte i lire te moderoje simbas etikes e nuk eshte "stervitur" qe te ruaje interesat greke.
    Sepse ju shume lehte hidhni balte,dhe shume pak here kujtoni mundimin ketij stafi,per te mbajtur te hapur kete vater te madhe.

Jeni te lutur te mos hapni me tema te tjera deri kur te pergjigjet admin i forumit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga leci : 08-07-2006 mė 08:59
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Citim Postuar mė parė nga RONI
    Pershendetje zoti Super moderator kolombi !
    Do ju lutesha shume te rihapni temen qe po ne kete forum une kam hapur.

Nuk mund te me detyrosh ti se perse ja vlen te diskutohet,ose me mire si ju qendron me mire juve te diskutohet.
    Duhet te dish mire nga ana tjeter sepse une jam nje antar i vjeter ne forumin shqiptar edhe duhet te respektosh kerkesat e mija si antar demokratik.

Kam te drejten te kerkoj cfardollj informacioni duke ditur se forumi shqiptar konsiderohet si media e lire demokratike dhe asnjenase.

Nese une kam bere nje pyetje nga nje informacion qe qarkullon ne internet,patjeter edhe patjeter qe duhet te me jepni nje pergjigje.

Kam te drejte per replike mbas pergjigjes tuaj nese perseri kam dyshime.
    Kam te drejte te bej te gjitha pyetjet per te cilat artikuj te ndryshem me bejne te dyshoj.

Edhe nje here,une nuk po them se forumi shqiptar financohet...,por nese dikush publikon te tilla ne internet dua te di disa gjera ne lidhje me kete.

Apo e keni problem ju kur ju bejne ndonje kritike,kur ka dyshime apo...

Edhe nje here te lutem shume te respektosh te drejtat e mija.
    Ndihem shume i ofenduar qe tema ime mbyllet edhe une nuk marr nje pergjigje.
    Nese ndonje antar ka komentuar eshte e drejta e tyre nese duan edhe ata te dine se cbehet.
    Ik ore se le nam,shiko webet tuaja dhe mos fut hundet ku s`te takon,mbahesh edhe per i zgjuar duke genjyer neper faqet e webit tend.

PS:KUJT TE MOS I PELQEJE FORUMISHQIPTAR.COM MOS TE FUTET FARE SEPSE NUK I DYTERON ASNJE
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

i regjistruar Maska e RONI
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Europe world
    Postime
    58
    Nejse,ketu po flasim per dicka tjeter edhe te lutem mos dil nga tema i nderur pjestar i stafit.
    Nese ke gje me webe te tjere shume mire mund te ankohesh atje ku duhet edhe te sqaroj une.

Tema qe une kam hapur mund te jete ne te miren e forumit shqiptar.
    Keshtu i ve kapak thashethemeve.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RONI : 08-07-2006 mė 09:01

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga MUAHHH
    Problemi eshte shume i madh, sepe shume Shqiptare jashte atdheut perdorin Forumin si menyre e vetme komunikimi, dhe NQS shtremberohet e verteta ose anojne ne nje kendveshtrim atehere dhe ata do te anojne ne ate kendveshtrim. Njeriu eshte qenie shume e zgjuar por NQS ka ndikim nga dicka vepron instinktivisht si te thuash pa dijeni. Te marrim nje shembull banal : NQS ne forum hidhen parrula anti-kombetare nga ata qe presupozohen te jene Shqiptare, ata qe jane jashte dhe perdorin per informim kete Forum, do te ndikohen nga keto duke marre parasysh se dicka nuk shkon me Shqiptaret. Kujtoni 1997, cfare gjendje solli ai mosinformim ose keqinformim i popullit. Nje revolte te papare! Gjithcka ndikon ne cdogje prandaj dhe duhet te jete sa me e drejte kur thuhet!
    Sic thashe dhe ne temen qe u mbyll! Te pakten te merret nje pergjigje nga Administratori Albo thjesht per te qartesuar gjithcka sesa te mbyllen temat apo te fshihen, sepse ne kete menyre do te lindnin me shume dyshime!

Enea

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Me duket se kur mbylla temen ne fjale,te bera te qarte ty,dhe Petritit qe keni organizuar komedine me skenarin qesharek deri ne grotesk,se krijuesi dhe Administratori i ketij forumi,nese e sheh te arsyeshme tu pergjigjet e sqaroje,barsaleta te tilla tip Kola,do e marresh pergjigjen.

Sa per vjetersine tuaj si anetar,kjo te sherben akoma me mire pas kaq vitesh,te njohesh mire "shtepine" forum,ndaj fare mire kur ndihesh i zhgenjyer,munt te hapesh deren dhe te largohesh per ne forume te tjera.

Sa per ate qe ndihesh i ofenduar,per mbylljen e temes,te bej te ditur se xhepat modeste,te gjithe atyre qe finacojne kete forum ndihen dyfish te ofendura kur pacavuret e Petritit u vene stampen Hellas.

Teme e mbyllur.

Admin i ketij forumi,e thashe dhe tek tema tjeter,kur te jete ne forum,jam i bindur qe do japi nje pergjigje,dhe kete e ben edhe kur temat jane te mbyllura,keshtu qe do ta lexoni.

kolombi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 08-07-2006 mė 10:49
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,217
    Postimet nė Bllog
    22
    Te vetmen gje qe une do te thosha ne kete teme, eshte:

Kush do te mesoje se kush eshte forumi shqiptar, adresa eshte:

http://www.forumishqiptar.com/

Forumi nuk eshte molle e ndaluar por i hapur, publik dhe me transparent se kaq nuk ka se ku te veje. Ata qe do te vleresojne ate qe do te gjejne, do te anetaresohen dhe do te marrin pjese ne te me mendimet e tyre, ashtu edhe sic kane marre me vite te tera. Ata qe nuk e vleresojne do te shkojne te kerkojne nje forum tjeter qe u vjen me pershtat shijeve te tyre.

Une nuk kam se cfare tu them njerezve si ky me siper ne lidhje me sulmet mbi forumin apo personin tim, pasi:

1. Asnjehere nuk me behet vone se cfare kane thene, thone apo do te thone te tjeret per mua, per aq kohe sa une jam i sinqerte me vetveten dhe transparent ne gjithcka qe bej.

2. Nuk do tia lejoja vetes qe te bija ne nivelin e tyre duke "replikuar" me njerez qe nuk jane ne gjendje qe te vleresojne as ate qe gjejne ne forumin shqiptar. Kur nuk jane ne gjendje qe te kuptojne ate qe gjejne ne forum, fjalet e mia jane te teperta dhe te kota.

3. Kushdo qe del me pretendime si ky karafili me lart per forumin, ofendon inteligjencen dhe integritetin e atyre mijera anetareve te forumit qe kane vite qe marrin pjese ne kete forum.

Prandaj, kur filloni e sulmoni forumin e mijera anetareve nga mbare bota dhe mbare viset shqiptare, mos kujtoni se jeni duke ia ngritur vlerat vetes me guximin prej budallai, pasi askush nuk e njeh Petraq Kolen, por te gjithe e njohin me vite forumin shqiptar, albasoul dhe Albon.

Albo

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Premisa tė gabuara
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  3. Ēfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  4. Epir + Dardani + Iliri = Shqipėri
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55
  5. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •