Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    Kalimtare e rastit... Maska e AMERIKANJA06
    Anėtarėsuar
    03-06-2006
    Vendndodhja
    shba
    Postime
    168
    Citim Postuar mė parė nga RONI
    Artikull i marre nga nje sit shqiptare

Ndodhem ne rruge para “nderteses’ se ForumitShqiptar tash qe po jua tregoje ndodhine time…

O huuuu –me tha miku im nga Saranda.
    Valto defi!
    Pse-i thashe une.
    Sepse nuk eshte ashtu sic thua ti. forumishqiptar.com i Albos financohet nga greku dhe boshti i tij eshte avancimi i interesave greke ne Shqiperi… Ata fshine cdo mesazh proshqiptar. Metodat?-Greke te “thikes pas shpine”, pa njoftuar autorin dhe dhene arsyen e veprimit te tyre…
    Skutha te vertet jane ata. Pa asnje paralajmerim do ta shikosh veten ne rruge jashte asaj ‘ndertese” te qelbur qe quhet forumishqiptar.com.
    Do te ishte me mire qe ne hyrje te ‘nderteses” me te madhe te shkruhej forumigrek.com i Albos, qe te perputhej forma me brendine…

M**i mullar u befte,-thashe-do ta provoje, do te futem nje here, dhe gulldum brenda.
    Te them te drejeten binte ere. Pavarsia e Kosoves jo shume e pelqyer, shqiptaret jane te pa edukuar dhe te pacivilizuar sepse na i merziten Papuliasin ne Sarande, qe Shqiperia te perparoje duhet qe 100% e ekonomise te jete ne duart e grekut dhe jo me si deri tani qe eshte 85%, minoriteti grek 500 mijesh eshte pa te drejta, persekutuar, terrorizuar dhe rreziku i eleminimit fizike eshte shume eminent. NATO beri gabim qe nderhyri ne Kosove, ajo duhet te kish bombarduar Shqiperine qe te shpetonin minoritaret grek te “rrezikuar”..At Marku, eshte i pa udhe, Anastas Janullatos Qillomandroja…. Ups…prape e thashe…? Dhe kjo me mori ne qafe…
    Sa permenda Jano Qillomandrone, mercenaret e tij te forumitshqiptar(grek).com me shoqeruan deri tek dera e forumit duke e perplasur ate forte dhe paralajmeruar mua qe te mos guxoja te ofendoja besimin e tyre fetar pavarsisht se ku do me shpinin udhet…
    Cfare? Qillomandroja eshte besim fetar? Uaaaaa… Qillomandroja ishte vete Perendia….! Dhe une mendoja se shqiptaret kane tre besime (mysliman, ortodoks dhe katolike) dhe nje Zot (shqiptarizmin), por tek forumishqiptar(grek).com aplikohen ligje te tjera fizike,morale, fetare, kombetare….Atje Anastas Qillomandroja eshte i gjithe fuqishmi, financuesi dhe vete Perndia e tyre, dhe jo superagjenti grek me thiken ne dore te ngulur ne shpine te Shqiperise
    Valto defi.
    Petrit Kola
    pojofree@yahoo.com
    2/8/2006
    njerezve u eshte bere mendja grek, grek, grek...
    -Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Eh eh eh ..... si ftyre e njofme!

i regjistruar Maska e RONI
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Europe world
    Postime
    58
    njerezve u eshte bere mendja grek, grek, grek...

Bravo,kjo u intereson atyre.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Nuk me vjen Cudi nese financohet edhe nga romet ...

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Eh eh eh ..... si ftyre e njofme!
    nga mbrapa fytyre njofme me duket dhe mua....

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Problemi eshte shume i madh, sepe shume Shqiptare jashte atdheut perdorin Forumin si menyre e vetme komunikimi, dhe NQS shtremberohet e verteta ose anojne ne nje kendveshtrim atehere dhe ata do te anojne ne ate kendveshtrim. Njeriu eshte qenie shume e zgjuar por NQS ka ndikim nga dicka vepron instinktivisht si te thuash pa dijeni. Te marrim nje shembull banal : NQS ne forum hidhen parrula anti-kombetare nga ata qe presupozohen te jene Shqiptare, ata qe jane jashte dhe perdorin per informim kete Forum, do te ndikohen nga keto duke marre parasysh se dicka nuk shkon me Shqiptaret. Kujtoni 1997, cfare gjendje solli ai mosinformim ose keqinformim i popullit. Nje revolte te papare! Gjithcka ndikon ne cdogje prandaj dhe duhet te jete sa me e drejte kur thuhet!

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Nuk ja vlen te marresh mundimin e te debatosh me tipa te tille si Petraqi e cdo Petraq,qe kerkon te behet interesant,me postime fantastiko-shkencore..............

Eshte paturpesi per brockullaxhinj te tipit Kola,te hedhin balte mbi modestine ekonomike te nje grupi studentesh dhe emigrantesh shqiptare per te krijuar dhe mirmbajtur nje sofer mbare shqipetare.
    Ne kete 7-vjecar mbushur me forum,kane kaluar ne pasarela te tilla qesharake shume Petraqe te tjere.

Temen e konsideroj te mbyllur,dhe do e kaloja meditimin sharlatan te sharlatanit Kola,ne kosh,por po e le ketu,pasi administratori dhe krijuesi i ketij forumi,ka te drejten te pakten morale te shprehi mendimin e tij.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i regjistruar Maska e RONI
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Europe world
    Postime
    58

Thumbs down Ju lutem shume zoti kolombi

Pershendetje zoti Super moderator kolombi !
    Do ju lutesha shume te rihapni temen qe po ne kete forum une kam hapur.

Nuk mund te me detyrosh ti se perse ja vlen te diskutohet,ose me mire si ju qendron me mire juve te diskutohet.
    Duhet te dish mire nga ana tjeter sepse une jam nje antar i vjeter ne forumin shqiptar edhe duhet te respektosh kerkesat e mija si antar demokratik.

Kam te drejten te kerkoj cfardollj informacioni duke ditur se forumi shqiptar konsiderohet si media e lire demokratike dhe asnjenase.

Nese une kam bere nje pyetje nga nje informacion qe qarkullon ne internet,patjeter edhe patjeter qe duhet te me jepni nje pergjigje.

Kam te drejte per replike mbas pergjigjes tuaj nese perseri kam dyshime.
    Kam te drejte te bej te gjitha pyetjet per te cilat artikuj te ndryshem me bejne te dyshoj.

Edhe nje here,une nuk po them se forumi shqiptar financohet...,por nese dikush publikon te tilla ne internet dua te di disa gjera ne lidhje me kete.

Apo e keni problem ju kur ju bejne ndonje kritike,kur ka dyshime apo...

Edhe nje here te lutem shume te respektosh te drejtat e mija.
    Ndihem shume i ofenduar qe tema ime mbyllet edhe une nuk marr nje pergjigje.
    Nese ndonje antar ka komentuar eshte e drejta e tyre nese duan edhe ata te dine se cbehet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Mund te thone qe Greket kane blere Shqiperine do ta besoni ju?I keni pare forumet Grek skane asnje lidhje me forumin tone.Beri mire qe Kolombi e mbylli temen sepse ajo teme chit-chat jo keshtu jo ashtu.As nuk do ta besoja kurre qe Greket ta benin kete.Ata po u pijne gjakun shqiptarve ketu edhe u sillen me nje menyre me te ulet jo te blejne forume shqipetare e quaj te jashtezakonshme.

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    Jam shume dakort me RONI................

Tani fakti qe ju fshini Temat verteton me shume Faktin qe ju nderhyni shume ne mendimet tona dhe perfercon me shume Afirmimin qe ka bere Roni ne temen qe keni mbyllur. Dmth qe ju na kushtezoni dhe lejoni te flitet per temat qe nuk prekin interesat tuaja........... dmth ju i jipni drejtimin qe doni IDEOLOGJISE te Forumit....

Ju keni hap Ne forum: Verejtje dhe Keshilla........ Atehere na lejoni te diskutojm keto verejtje dhe keshilla qe ndonje User ka....... Nuk lejon qe te behen Ankesa, si per forumin dhe per chat, kur nuk ju pelqen i mbyllni temat......... Nuk esht e Drejte...............

Pres Kundershtime nga Adminet e ketij Siti Mbi afirmimet e mija!
    EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Premisa tė gabuara
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  3. Ēfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  4. Epir + Dardani + Iliri = Shqipėri
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55
  5. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •