Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83
    Une kam hyre tre here ne ate ambasade dhe kam pasur dy here I-20 duke qene i regjistruar ne univeristet atje ne USA por prape nuk ma dhane, edhe shoke te mi kane hyre per vize dhe pjeses me ta madhe nuk ua kane dhene megjithese kishte qe vetem donin te benin vetem vitin e katert te universitetit atje. Nuk ta jepnin me preteksin se nuk i mbulon financiarisht shpenzimet dhe kur u sjell dokumenta qe tregojne se mund t'i perballosh atehere te nxjerrin preteksin se nuk mendojne se do te khtehesh me ne Shqiperi apo se ti po shkon atje per te punuar , gje qe eshte absurde.
    Edvino,

Ti ke hyre, para se te shkruaje ne forum, apo pasi ke shkruajt ne forum per vize?

Se duhet ta dish qe duhet me qene e ca progrek, per te marre vize ne ambasade ta dish...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anėtarėsuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    lol

nuk eshte aspak absurde ai preteks, pavaresisht se nuk na vjen mire, se shumica dermuese e jone vijme me viza shkolle, mbarojme shkollen dhe pastaj rrime ketu (normale kuptohet, se vijme nga Shqiperia )

Paci fat
    Absurde qe c'ke me ate pune eshte.Njeriu duhet te jete i lire te shkollohet ku te kete deshire e mundesi financiare. .Po ashtu dhe mundesia e punesimit.Dikush ne Shqiperi,nje tjeter ne Evrope,e pse jo edhe ne USA
    Megjithate nese nuk siguron dokumenta qendrimi,mbasi te kesh mbaruar nje shkolle e cila kerkon sakrifica monetare,kohore,etj etj nuk besoj se ja vlen te rrish te lash enet apo te jetosh me tips si kamariere ne restorant.Nuk mund ti pergjithesosh rastet.Ai vertet mbas shkolle mund te kthehet.Kush e di??

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Nje miku im qe ka mbaruar ne USA, ka 2 vjet qe eshte kthyer dhe tani punon ne nje institucion qendror. Jo per te gjithe USA eshte ishulli i premtuar. Cdokush jeton dhe punon atje du ndihem me mire.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2006
    Postime
    7
    Lali provoje mos trego perralla se ta hajn gurmazin ata, normalisht edhe une po te shkoj student atje rri pse kthehem ne shqiperi?

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. A ėshtė kėrcėnim Amerika pėr paqen botėrore?
    Nga ORIONI nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 212
    Postimi i Fundit: 09-05-2011, 09:49
  2. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Topi, Fahriu dhe gazetaret..
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 21-02-2009, 16:14
  4. Politika e SHBA-se karshi Shqiperise
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •