Close
Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 126
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Ueeeeeeeeee car bohet kshu mer jahu?

Po pse re pse po bertasim Itali, Gjermani e mthe e t'thashe u bom te huj kshu ne re?

Kush o ai mer qe e veka nai kombtare tjeter para Shqiprise i here? Kush o mer ai qe e ka hudh poshte kombtaren tone per nai tjeter?

O Romooo lexove vetem postimin e fundit lal e hape nje teme tjeter ..komplet ndryshe nga kjo ku ke shkrujt, po futi nje te lexume te gjithave para se te mbyllet dhe syni tjeter...

p.s Po Teuta ...mos eshte gje e Durresit eee?? te paska zone gjumi fare dmth, qeke tek endrra dyte rrezik
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga Julie
    O Romooo lexove vetem postimin e fundit lal e hape nje teme tjeter ..komplet ndryshe nga kjo ku ke shkrujt, po futi nje te lexume te gjithave para se te mbyllet dhe syni tjeter...

p.s Po Teuta ...mos eshte gje e Durresit eee?? te paska zone gjumi fare dmth, qeke tek endrra dyte rrezik

E kam shume te veshtire te kuptoj se cfare po perpiqesh te me thuash!

Mos po tze gjumi ty?

Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Flm qe na e bone nga 30 ne 10 se po me hikte jeta tut lexu firmen hihihihihihihi!

vazhdo vazhdo se flasim neser pasi ti kesh hedh nje grusht uje syve.

sa per firmen e ndryshova pra se njerezit gjate dites lexojne me shpejt se noten, po ja prej teje do ta vej prape 30 tashi se ta merrka me miza endrra .

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    vazhdo vazhdo se flasim neser pasi ti kesh hedh nje grusht uje syve.

sa per firmen e ndryshova pra se njerezit gjate dites lexojne me shpejt se naten, po ja prej teje do ta vej prape 30 tashi.

Ishalla nuk na shajn tashi kto xhaxhat kur te vijn se per fajin tat do na bertasin!

Hajd tung se e bom chit-chat, po Shqiptare hesapi nuk rrim pa prish pune ne!

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    Kur ka lujt Shqiperia gjithmone me Gjermanine kam qen i teri ne te kuqe. Nuk e them per p0rdhe ama eshte fakt.
    Po diskutonim sikur te shkonte Shqiperia ne nje eveniment te rendesishem si do caheshin kartat e kreditit me udhetime, bileta stadiumesh, hotele, stervitje ekipesh, femra lol etj etj.
    Vogelsia e ekipt tone kombetar na ka berte te ndjejme kenaqesi per X, Y ekip edhe pse kur luan Shqiperia te gjithe besoj edhe jam i bindur na rreh zemra per kombetaren kuq e zi. Kush nuk beson se ka pare si eshte bere NY ne diten qe rrafem grekun. Flamure te shqipes valviteshin kudo.

E ritheksoj te kualifikohet shqiperia edhe leshte kom me i ly kuq e zi mos te kaloj ne detaje.
    Per kete karafilin siper jam dhe une deshmitar. Me bluzen e kombtares shqiptare erdhi me pa Gjermanine.

Sic e thane dhe te tjere siper, ne jemi shume te apasionuar pas futbollit, por per fat te keq skuadrat tona, apo kombetarja nuk na dhurojne dot gje ne nivel nderkombetar.

Ndaj dhe detyrohemi te bejme tifozllik per skuadra te tjera.

Te ndeshet cfaredo skuadre me kombetaren tone te gjithe sa llapin ketu do kuqelojne po ti kene floket e zinj...dhe do nxihen po t'i kene floket e kuq

Edhe valevitja e e flamureve eshte pjese e tifozllikut, jo serviliziem apo nenshtrim. Kjo nuk qendron fare. Tifozlleku i tille eshte...dhe ne forum shahen e grihen njerezit, sic ndodh ne klube e sheshe.
    Summertime baby!

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Une pervete nuk fshihem dot.Jam tifoz mese i apasionuar i Gjermanise sportive,jam i apasionuar pas historise se Beckenbauerit,Matheus,pas klasit te madh te Marita Koch dhe Heike Dresler,pas legjendes Michael Schumaher,pas lavdise se mbretit te pishinave Michael Gross,pas supremancise se Stefi Graff,pas te bardhit qe kerkon te sfidoje ne parketet e basketbollit lojtaret me ngjyre amerikane,Dirk Nowitzki.

Sporti per mua nuk njef ngjyra,as nacionalizem.
    Degjoja pardje nje emision sportiv grek ne radio Sport FM,nje nga telefonuesit i thote drejtuesit te emisionit,sesi mundet te kemi mes nesh njerez te simpatizojne apo bejne tifo per Gjermanine dhe Italine dy kombe qe kane luftuar kunder nesh.............

Drejtuesi i emisionit i thote shpresoj te kete mbetur ne gryke fitorja e Europianit pasi ishte arkitektuarnga nje gjerman.

Globalizmi i futbollit ka kapur jo vetem klubet,por edhe ekipet kombetare.
    Gjermania ka polake dhe ganeze,Italia nje argjentinas,Franca te huaj plot,Anglia,Hollanda gjithashtu.
    Nje brazilian ne bankinen japoneze dhe ate portugeze,nje Suedez ne bankinen Angleze,serbet dhe hollandezet nderojne bankinat e Ghanes,Australise.
    neper rruget e Berlinit shihje arabe,turq,ruse e polake me shallin tringjyresh te Gjermanise.

Motoja e Boterorit................"Ejani te behemi miq"

Futbolli dhe sidomos prezenca e tij ne kater-vjecaret e kampionatit boteror i kapercen kufijte e nje sporti te zakonshem.

Jam dhe do ngelem apasionant i Gjermanise ne te gjitha llojet e sporteve.

Epidemia sic kerkon ta quaje gazetari i mesiperm nuk eshte shpikur nga shqiptaret,as nuk jemi ne te vetmit te infektuar nga ky lloj tifozlleku.Tifoza braziliane,gjermane ,italiane,hollandeze gjen nga Australia e deri ne Kine.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 06-07-2006 mė 23:10
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Nga e keqja e bejme

Citim Postuar mė parė nga Cyclotomic

Nje gje shume shpifur. Bie gati plotesisht dakort me kete artikull me poshte dhe mendoj se shume njerez ketu duhet ti therrasin pak trunit se i ka ikur PER LESH. Ska pune patriotizmi ketu, por jane disa norma qe kur tejkalohen ne te tille gjendje jemi ne kufijte e komikes.
    Nuk eshte se luajti Italia me Shqiperine dhe nuk do therras per Shqiperine. Do therras per Shqiperine dhe mund te qaj kur te mundet.

Eshte nje shprehje: "Kur u ndane keto na rane". Ne shqiptareve na ra fati mos shikojme skuadren e vertete te zemres ne keto evenimente dhe bejme tifozllek per skuadra te tjera. Pjese e ketij tifozlleku eshte te identifikohesh me skuadren qe zbret ne fushe dhe me karakterin e saj. Nuk do te thote qe te identifikohesh me kombetaren italiane je italian. Mund te vesh nje bluze te Maldini-t ose Baggio kur luan Italia po kjo nuk me ben italian; jam thjesht nje tifoz i apasionur pas ketij ekipi. Ti mund te thuash cfare te duash po ky jam une.

Jam dhe do mbetem shqiptar dhe sa here me pyesin ne rruge, shkolle, pune kam thene, them dhe do te them pa turp qe jam SHQIPTAR. Nderkohe qe njoh shume patriote te tjere qe nga turpi a per tu futur ne krevate femrash mqse kishin qene emigrante ne Itali/Greqi/Gjermani theshin qe jemi italiane, greke dhe gjermane. Keta tipa jane PSEUDOPATRIOTET dhe jo ne qe bejme tifozllek per nje ekip X ose Y. Pseudopatriotet shihen dhe ne lokale tip pizzeri ose kafene greke qe hapin dhe vene emra italiane ose greke mqse Shqiperia nuk njihet dhe po t'i vene emrin TIRANA ose ELBASANI nuk do ju vine kliente por po ta vene ROMA ose ATHINA fjala qe vjen gjithkush e di cfare lokali eshte "italian" por me pronar shqiptar.

Gjithe te mirat
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Isomer937 : 06-07-2006 mė 23:32
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Epo ose une e kam lexuar me tjeter sy postimin e pare tek kjo tema ose....ky muhabet po behet zinzhir kot.

patrotizmi me identifikimin e sherrin qe plas ne forum ....s'kane shume lidhje po nejse vazhdim te kendeshem.

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Me tej kuptoje vete

Epo ose une e kam lexuar me tjeter sy postimin e pare tek kjo tema ose....ky muhabet po behet zinzhir kot.

patrotizmi me identifikimin e sherrin qe plas ne forum ....s'kane shume lidhje po nejse vazhdim te kendeshem.
    Tani titullin i zoti i kesaj teme e ka vene:

Skuadrat e huaja dhe patriotifozlliku i shqiptarėve

Ne fund te fundit sherri virtual eshte 100 here me i mire se sherri real. Pastaj me shaka gerricen shumica mendoj. Nuk ka hap njeri bllokun dhe ka bere liste te zeze.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Iso sherri eshte sherr kot se ka emrin kaq te shemtuar Nejse se dola nga tema.

sa per temen nuk flas me gjate se s'me pelqeu pergjigjja qe mora tek kjo teme pak me pare.
    Kalofshi mire

Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. ...KLANET ose SKUADRAT tuaja ???
    Nga KOKASHTA nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 26-02-2009, 17:31
  2. Skuadrat shqiptare nė Evropė, endėrr apo realitet?
    Nga Noerti nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 27-08-2008, 14:22
  3. Skuadrat dhe stadiumet nė 'Germany 2006'!
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 08:24
  4. Champions League - 8 skuadrat dhe dyshet.
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 21-03-2005, 08:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •