Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 126
    Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Hahahahahahah po ne ofendim pse duhet te kalosh? Apo nuk mund te flasim pa ofenduar njeri tjetrin?

Ne radhe te pare nje here ti per ca e ke hap temen ta marim vesh ? Ke frike se mos bohemi Italian ne ?

Ah shyqyr Shiperia thuaj qe ka mbetur akoma ndonje qe e don se si do ja bente me ne te tjeret qe se duam!

Po mire nje here ju patriotat e dashur ne ca vendi jetoni tani kot per ta ditur? Pse nuk ktheheni ne atdheun tone ta dashur po rrini neper bote duke punuar per shtetet e tjera?

Mod me fal se dola prej teme po ketu me duket se tema nuk egziston.

E po keshtu si po shkojne gjerat , Romi, jo vetem nga ajo ane qe e sheh ti, por nga te dyja anet ...edhe me keq ka per te shkuar ky muhabet.

Mos luani me pikat e dobeta te njeri tjetrit dhe mundohuni te kapeni me dike qe ja vlen ti pergjigjesh per mendimin tim. Jo c'do kujt mund ti kthehet nje pergjigje, jo c'do kush meriton nje pergjigje.

Per disa fjala "Italian" qofte edhe pse ne sensin e lojes, provokon alergji psikologjike, nderkohe qe per disa te tjere kjo gje ngelet e pakuptueshme, e mendojne se ketu po flitet thjesht per loje. Te dyja palet kane te drejte ne vetvete, por ama, mos u beni ekstremiste sic po ndodh shpesh ne kete teme.

Kaq kisha,

kalofshi mire

nga dikush qe fjala "italian" ne c'fare do lloj prizmi i sjell alergji, jo pse jam raciste, sepse nuk jam, por sepse per mendimin tim njerezit meritojne ti japesh ate qe te japin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 12-07-2006 mė 23:31
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Hahahahahahah po ne ofendim pse duhet te kalosh? Apo nuk mund te flasim pa ofenduar njeri tjetrin?

Ne radhe te pare nje here ti per ca e ke hap temen ta marim vesh ? Ke frike se mos bohemi Italian ne ?

Ah shyqyr Shiperia thuaj qe ka mbetur akoma ndonje qe e don se si do ja bente me ne te tjeret qe se duam!

Po mire nje here ju patriotat e dashur ne ca vendi jetoni tani kot per ta ditur? Pse nuk ktheheni ne atdheun tone ta dashur po rrini neper bote duke punuar per shtetet e tjera?

Pse duhet me dash me jetu modoemos ne Shqiperi 24 ore ne 24 me qene patriot. Merr shembull nga rilindasit se ku kane qene, merr shembull dhe nga rilindasit e vendeve te tjera qe kane jetuar te gjithe ne vende te tjera. Jo se un jam rilindas... por se argumenti jot eshte nje vrime ne uje.

Tema ekziston, identiteti i disave jo. Kjo jo per fajin medoemos te atyre njerezve, se kur nuk ke shkolle te te mesoje historine sic duhet, moral e filozofi pak a shume tjetersimi eshte i paevitueshem.

Un mendoj se ka ardhur koha qe njeri tjetri te degjohet pak me shume se i huaji. Julie ka shume te drejte, per Italianet kam nje alergji, mbase se kam jetuar atje 3 vjet dhe kam pare nga afer se cfare trajtimi kane shqiptaret, apo ne Greqi e keshtu me rradhe, edhe pse ne vende te tjera vjen e ulet pak doza e ksenofobise qe ka karakterizuar gjithmone vendet fqinje.

Fjalavjen tifozlliku ne rrang kombetareje nuk mund te ndahet dot nga ndjenja kombetare. Nese ju keni arritur ta beni kete gje, besoj se duhet te kandidoni per ndonje post ne parlamentin Europian te vitit 2090 kur te jene sheshuar gjithe ndryshimet... ose, ose ... gjithe popujt.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Nje sqarim

Po te jesh tifoz me Italine nuk do te thote qe do te behesh italian;
    po te jesh tifoz me Gjermanine nuk do te thote qe do te behesh gjerman;
    po te jesh tifoz me Brazilin nuk do te thote qe do te behesh brazilian.

Po te jesh tifoz me Italine nuk do te thote qe te pelqejne italianet si komb;
    po te jesh tifoz me Gjermanine nuk do te thote qe te pelqejne gjermanet si komb;
    po te jesh tifoz me Brazilin nuk do te thote qe do te pelqejne brazilianet si komb.

Gjithmone ka perjashtime dhe ka njerez qe ndoshta duan te behen gjermane, braziliane a italiane po kjo jane nje pakice jo me shume se 15 - 20 % mendoj une.

Sa per punen e racizmit te ne shqiptaret mos trego tolerancen e madhe qe kemi ne me nje ose 5 histori personale. NE USA : Ne shkolle dhe ne pune; ne rruge ne menyre te vazhdueshme shajme b*thzinjte; blozat dhe me the te thashe. Jo ata jane te qelbur; jo ata mbajne ere kur te gjithe e dime qe 80% e shqiptareve deri para demokracise nuk laheshin me shume se 3 here ne jave (dhe po tregohem bujar se di plot njerez qe vetem njehere ne jave laheshim). Ne emigrim ku dhe ne jemi ne nje situate me ata (te vojtur dhe te perulur); i shikojme me percmim packa se mund te jemi aq keq ose me keq se ata. Une di plor veta qe dhe ketu ne Amerike nuk lahen (dush per trupin e kam llafin) perdite dhe mbajne plot ere te mire djerse.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

i/e regjistruar Maska e vrojtuesi
    Anėtarėsuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Nė tokat shqiptare
    Postime
    237

Smile Trania e fundit!

Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic
    qe t'jua qetesoj cik gjendjen un atyre tifozeve qe jan me skuadra te huaja dhe jan te cmend...

un jam me juven si tifoz ,dhe dua te theksoj qe ,edhe nqs elbasani futet ne kupe kampionesh dhe perballet me juven ,une prape me juven do behem...pike....

jam me juven ,jam me italine,jam me ferrarin,jam me roni sullivan,jam me roger federer,jam tifoz me efes pilsen ....tani po te doni me quani anti-patriot ...sdu me ja dite fare ....tifozlliku esht ndenje e lire dhe jo e kufizuar qysh esht patriotizmi

Ke ne kėtu nga Kosova thonė se: "me fundit TRANI ėshtė me u lidhė nė hekra!"

Anėtarėsuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Nė tokat shqiptare
    Postime
    237

Smile Ato nuk shkojnė bashkė!!!!

Citim Postuar mė parė nga romeoOOO

Nėse kėto janė bindjet e tua atėher duhet patjetėr ta ndėrrosh maskėn te emri yt dhe tekstin nėn te. Ato nuk shkojnė sėbashku!

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Cyclotomic
    Mire more poetiku i lales. Hajde shiko i her si e mendon nje "tifoz i kombetares se vet ket pune".
    Futi i te lexume ketit forumit qe ta kuptosh se 2000 lekure te ndryshosh ti nuk behesh dot Italian.

http://community.gazzetta.it/forum/v...r=asc&start=15

Eshte komplet ndryshe kur ke tifoze te Brazilit dhe Argjentines. Shihet qarte qe jane si nata me diten kur shef tifoze shqiptare me ekipe Europiane. Shume ketu, si te zgjut qe jane thone qe sporti eshte pa kufi, dhe ai ne azi eshte me Italine etj etj. Sic thashe eshte ndryshe per nje person nga Azia te jete me Italine, kur nuk e lidh asgje, dhe eshte ndryshe per nje shqiptar te jete thjeshte "nje tifoz" me italine apo gjermanine etj ashtu sic mund te jete nje Kinez. Po e njejta gje vjen me shqiptarin dhe brazilin apo argjentinen apo ndonje ekip tjeter ekzotik. Ate mua sma mbush mendjen njeri qe ju jeni thjeshte tifoze... sepse mundoheni te tjetersoheni.

Keshtu qe ti or daj ore poeti i lales edhe 20000 lekure te ndryshoh sbohesh dot italion se je nje sporco albanese di merda. Morre vesh?

dmth meqe italiani me thote mua albaneze di merda ,un e kam te ndaluar te shikoj kanale italiane,te ha ushqim italian,te lexoj literaturen italiane ,te vizitoj arkitekturen supreme italiane dhe te perfitoj nga nje kulture kaq e lashte dhe dominuese qe ka qen ne europe si ajo italiane.

ore je ne terezi ti .qeke nje nazist i qelbur.ti duhet me te hedh prangat dhe ti hedhesh ato celsat ne fund te detit..

ja ballistat e tille e lene shqiperine vend me horizont kaq te ngushte

boll lexove si jetohet ,po jeto duke mesuar
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Smth_Poetic : 13-07-2006 mė 17:29

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    qe t'jua qetesoj cik gjendjen un atyre tifozeve qe jan me skuadra te huaja dhe jan te cmend...

un jam me juven si tifoz ,dhe dua te theksoj qe ,edhe nqs elbasani futet ne kupe kampionesh dhe perballet me juven ,une prape me juven do behem...pike....

jam me juven ,jam me italine,jam me ferrarin,jam me roni sullivan,jam me roger federer,jam tifoz me efes pilsen ....tani po te doni me quani anti-patriot ...sdu me ja dite fare ....tifozlliku esht ndenje e lire dhe jo e kufizuar qysh esht patriotizmi
    Per mua si Toro, me mjafton sinqeriteti yt qe te te quaj atdhedashes ( ne mos me plot gojen patriot).....Atdheut e kombit nuk i kane ardhur te keqija nga tifozat e sportit, por nga tifozat e politikes....Kete duket se harrojne ata qe quajne tifozat e skuadrave te huaja antishqiptare....

Pershendetje!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    dmth meqe italiani me thote mua albaneze di merda ,un e kam te ndaluar te shikoj kanale italiane,te ha ushqim italian,te lexoj literaturen italiane ,te vizitoj arkitekturen supreme italiane dhe te perfitoj nga nje kulture kaq e lashte dhe dominuese qe ka qen ne europe si ajo italiane.

ore je ne terezi ti .qeke nje nazist i qelbur.ti duhet me te hedh prangat dhe ti hedhesh ato celsat ne fund te detit..

Shiko si flet qe ta kuptosh se sa inferior qe je(behesh vet ne fakt) dhe sa inferior e ndjen veten ndaj nje populli qe un, me gjit keto vite histori qe lexoj do mendohesha disa here qe ta quaja "superior". Megjthate po ta fal, shpresoj te jete nje lapsus si pasoje e mangesise ne shprehi qe ke.
    Degjo ket internacionalistin ketu poshte se ky vecse tifoz i politikes nuk eshte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hyllien : 14-07-2006 mė 00:23
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Nė tokat shqiptare
    Postime
    237

Unhappy Albanci u Beogradu!!!!!

Pa komentuar shum kėte letrėn tėnde po jap shembullin e shqiptarėve nė Beograd dhe ndoshta e gjen krahasimin.

Ndėrkohė mjafton tė shikosh ndonjė seri apo film mė tė ri italian dhe tė shofėsh se si i paraqesin ata personazhet shqiptare!!!

Nėse nė viset shqiptare nėnat i kanė friguar fėmijėt e vegjėl duke ia thėnė: "Ik shpejt eja nė shtėpi sepse vjen jevgja e tė merr....!!"" etj, nė Beograd nėnat serbe u thonė fėmijve tė tyre: !Ik se vjen ai shiptar-i e tė merr...!!"" etj.

Kjo, pėrveē urrejtjes edhe pėr shkak se njė kohė shum tė gjatė shqiptarėt duke kėrkuar mundėsi punėsimi e pa pasur kurrėfarė kualifikimesh profesionale kanė kryer punėt mė tė ndyeta e mė tė vėshtira nė Beograd dhe ish Jugosllavi.

Ata zakonisht kanė pastruar rrugė e kanalizime, kanė prerė dru, kanė bėrė punėn e argatit apo mjeshtrit.

Dhe tek me ardhjen e garniturave pasuese tė gjeneratave studenteske nė Beograd, ata (beogradasit) qofshin edhe intelektual, nuk besonin se ne studentėt qė ishim tė njėjte apo nė raste tė ndryshme edhe mė tė mirė se ata, se jemi shqiptarė!!!!!!

Jo more, ēfarė shqiptari je ti????? Unė i njoh shqiptarėt se janė me kapuēa tė bardhė(!) dhe kanė rroba tė leckosura ...!!!! etj.etj

Por pėr tė qenė ironia edhe mė e madhe ata bėnin edhe TV emisione speciale nė TV -nė e atėhershme shtetėrore ( RTB - Radio Televizija Beograd) ku normal se i prezentonin po ata shqiptarė qė iu konvenonin!!!!

Dhe mu nė njė emison tė tillė mė 1981 pas protestave studentore nė Prishtinė, ku protagonistė ishin pastruesit shqiptarė tė rrugėve reporteri i cili lajmėrohej nga vendi i ngjarjes nė Qendėr tė Beogradit i pyeste kėta shqiptarėt me fshesa nė dorė: "Se si e ndieni veten ju kėtu nė Beograd??!!! A keni ndonjė problem me qytetarėt tjerė??"

E si tė pėrgjigjeshin shqiptarėt e mjerė e injorant pos:

"Ne e ndiejmė vetėn kėtu shum mirė si nė shtėpinė tonė!! Nganjėher na shajnė dhe na pėshtyjnė kur kalojnė rrugės por kjo nuk ėshtė problem !!!!!!!"

Spjegim: Gjat patrimit me fshesė nėse kanė ngritur pluhur apo gjat pastrimit me ujė me presion nga zorra e autocisternės kur kanė lagur ndonjė veturė tė parkuar duke dashur ta fshijnė pjesėn afėr saj, kanė pasuar tė shara nga pronari i shfaqur befas qė nga nėna e gjer te prejardhja e shpesh edhe grushtat dhe prap ATA KANĖ QENĖ TĖ KĖNAQUR - SE PO JETOJNĖ DHE PUNOJNĖ NĖ BEOGRAD!!!

P.S.

Besoj se kjo tė mjafton ty dhe disa tjerėve tė ktheheni nga vetja dhe ti lini prapa pallavrat e internacionaliznmit, nga kulturat e lashta e dominuese etj etj. Mjaft mė me kėso budallallyqe!

BĖHU AI QĖ JE SEPSE EDEH PO DESHE NUK MUND TĖ MOHOSH PREJARDHJEN TĖNDE! BĖN DIĒKA MĖ SHUM SE PRINDI APO FQINJI YT DHE LE GJURMĖ NĖ HISTORINĖ BOTĖRORE.

BĖHU SĖPAKU BILL GEJTS APO ZIDANE!!!!!!

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. ...KLANET ose SKUADRAT tuaja ???
    Nga KOKASHTA nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 26-02-2009, 17:31
  2. Skuadrat shqiptare nė Evropė, endėrr apo realitet?
    Nga Noerti nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 27-08-2008, 14:22
  3. Skuadrat dhe stadiumet nė 'Germany 2006'!
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 08:24
  4. Champions League - 8 skuadrat dhe dyshet.
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 21-03-2005, 08:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •