Pershendetje te gjitheve. Kisha nje pyetje nuk e di ne mund te me ndihmoj ndokush. Disqet qe luhen per Playstation 2 mund te luhen tek X-Box. Pres pergjigjet tuaja.
Pershendetje te gjitheve. Kisha nje pyetje nuk e di ne mund te me ndihmoj ndokush. Disqet qe luhen per Playstation 2 mund te luhen tek X-Box. Pres pergjigjet tuaja.
JETA ESHTE NJE LIBER.
KAPAKET E TE CILIT JANE LINDJA DHE VDEKJA
NDERSA FLETET DITET
JETOJENI SA ME SHUME
Jo, nuk luen sepse keto jan dy sisteme te ndryshme dhe secila ka sistemin e vet!
Faleminderit Niku-nyc per pergjigjen, por ekziston mundesia e ndonje modifikimi te x-Box qe te luhen edhe keto disqe?
JETA ESHTE NJE LIBER.
KAPAKET E TE CILIT JANE LINDJA DHE VDEKJA
NDERSA FLETET DITET
JETOJENI SA ME SHUME
Qe ka emulator PS2 ne X-box ma ha mendja eshte e vertete por nuk besoj se luan dot lojera ne to sepse jane shume te ngadalte ose mbeshtesin 1-2 lojera.
Une kam nje emulator Nintendo NES ne Playstation-in tim edhe pavaresisht se NES eshte nje makine 8-bit prape disa lojera kane probleme. Dua te them mos prit cilesi ne te tilla gjera.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
kam degjuar qe dikush kishte aritur qe ta bente X-box e tij te luante lojera PS2 nuk jam shum i sigurt po dhe nqs e e ka ber cilesia do ishte skandaloze gje qe do te bente te te cpifej dhe loja me e bukur
Krijoni Kontakt