http://www.youtube.com/watch?v=0do5xlE9C_A
hapeni kete videon dhe shihni si sterviten ekipet italiane, degjenerimi i futbollit...
http://www.youtube.com/watch?v=0do5xlE9C_A
hapeni kete videon dhe shihni si sterviten ekipet italiane, degjenerimi i futbollit...
Pa merite fare![]()
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
4 vjet italija eshte kampione bote, duhet te na mesohet veshi me kete tingull simpatik.
per 2 vjet do marrin dhe evropianin qe ta bejne bis.
Postuar mė parė nga Antipatrea
ata ama paguajne gjithe ato fonde ne menyre qe koreografia e baletit te jete sa me origjinale, dhe pastaj me perkushtimin me te madh e zbatojne levizjet ne fushe, sikur te ishin akrobate te lindur
P.S. TVSH ka thene qe eshte inspiruar per te filluar prap emisionin "12 vallzime pa nje te shtune"
Urime italise per fitoren
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 11-07-2006 mė 21:39
Italia kishte fituar dy here kupen e botes kur Brazili fitoi kupen e saj te pare ne vitin 1958.
Historia thote Itali, e cila ishte forca me e madhe futbollistike ne bote, pastaj lindi Peleja dhe fitoi 3 kupa bote nga viti 1958 deri ne vitin 1970.
Kur ne vitin 1994 te dy vendet kishin 3 kupa bote secila, Brazili fitoi kupen e katert me Italine ne finale (me penallti). Kesaj i shtoi nje te peste para kater vjetesh. Kurse Italia sapo fitoi te katerten ne vitin 2006.
Une do thosha se jane dy kombe me futboll ekuivalent.
Megjithate Brazili di ta shese mire veten pasi futbollistet e tyre kane karakteristika teknike superiore se lojtaret e tjere ne bote.
Po teknika nuk eshte e vetmja gje ne futboll. Dhe tekniken nuk mund ta kene te gjithe se shpeshhere eshte e lindur.
Jane te tjera karakteristika qe bejne nje futbollist, si shpejtesia, forca e bazes, perqendrimi. Plus jane karakteristika qe nje skuader mund t'i kete me te forta se nje skuader tjeter si te ndenjurit ne fushe, fokusimi ndaj objektivit, disiplina taktike, te luajturit per skuadren etj, etj. Ne nje nivel me te larte ka rendesi organizimi i federates, historia, tradita, mbeshtetja e shtetit, financimi dhe stimujt e ndryshem etj.
Nga ky kyc leximi mund te kuptoni pse lojtaret e Brazilit nuk mund te fitojne cdo kupe te botes, po kjo e fundit do fitohet nga ajo skuader qe ka nje kombinim te cilesive qe permenda me siper.
Simvjet e fitoi Italia, pas kater vjetesh kushedi kush do e fitoje,.
ore ne te njejtin forum jam dhe une e s'di gje. kush jane lugaret per te cilat flitet?![]()
Na zhgenjeu Zidane me ato qe tha. Te kishte thene qe ishin racial slurs e t'ua kishin marre kupen (e PAMERITUAR) zagareve italiane. Une premtova dhe free drinks for everyone po s'qenka e thene. (shyqyr me nje fjale se u pendova minuten qe e dergova postimin)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 12-07-2006 mė 21:30
Krijoni Kontakt