Une librat si lexoj e jo ti shkruj Yllke. Po tas hofesh raftin tim gje nja 100 revista sporti, ca libra Conspiracy theories edhe ca librat e shkolles te ri fringo.![]()
Une librat si lexoj e jo ti shkruj Yllke. Po tas hofesh raftin tim gje nja 100 revista sporti, ca libra Conspiracy theories edhe ca librat e shkolles te ri fringo.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Se mos harroj para se te fshihen postet.
Haha
Qeka bo Niku NYC CRUSADER.
Sa poshte ka ra kisha katolike lolol
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
LOOOOL... ne fakt dija nuk ben dhe aq mire, shembull eshte Materazzi qe me fjalorin e pasur i beri dem vetesPostuar mė parė nga bayern
![]()
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Te shash dike nga motra e fisi nuk tregon se je amator i leximit. Thjeshte tregon qe nga ana kulturore je zero me xhufke.
Zidane sado rrenje arabe qe ka eshte xhentilmen francez edhe ka bredhur boten per 'faj' te profesionit qe ka. Materazzi maksimumi ne Milano ka jetuar.
E ritheksoj para ndeshjes treguan gjithe ate parrulle : SAY NO TO RACISM.
Materazzi e beri mender me thone shvrren siper atij mesazhi.
Te jem une si presidenti i Frances foton e Zidanit tu i ca gjoksin atij lugatit e fus ne muze si nder kombetar.
Jam shume dakord me ty... . Thjesht isha ironike. Persa u perket sharjeve, u thashe dhe njerezve qe njoh se nese komentet kane pasur te bejne me racizmin... ne nje fare menyre dhe shfajesohet Zidane.Postuar mė parė nga bayern
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Right back at you honey.
Quick, qe kur tifoze futbolli ti? lol
![]()
Don't let Zidane hit you in the @ss on the way out.
![]()
Edhe pamja me e bukur qe kam pa per ket muajAman si ia ka dhene zoti te gjitha!
Krijoni Kontakt