Close

Rezultati i Sondazhit: Kush shpallet kampion bote!

Votues
117. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Italia

85 72.65%
  • Franca

32 27.35%
Faqja 2 prej 22 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 218
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    O diikush kush jana ato alamet skuadrat sipas teje qe nuk jane ketu a?

MOs mendon per Brazilin, qe ne te gjithe ndeshjet ka vuajtur, si ne grup, si ne eleminatore, gjersa erdhi Franca dhe e degjeneroi komplet!
    My silence doesn't mean I am gone!

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    davius spaske pune tjeter ti plako vec te merresh me brazilin lol

jane ato skuadra qe shumica e njerzve i kishin favorite per finalen, dhe as Italia as Franca nuk ishin nder to

mos bej sikur nuk i din dhe pret te ti numeroj une tani

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    O diikush kush jana ato alamet skuadrat sipas teje qe nuk jane ketu a?

MOs mendon per Brazilin, qe ne te gjithe ndeshjet ka vuajtur, si ne grup, si ne eleminatore, gjersa erdhi Franca dhe e degjeneroi komplet!
    O moderator, avash me degjenerimet ti mer daj, se 1-0 fitoi dhe jo 7-0, edhe me nje gol te dyshimte!

Kur flasim per alamet skuadra e kemi fjalen per spanjen, gjermanine, argjentinen.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Keto qe permende, te kishin qene alamet ishin ketu ne finale (edhe pse jam me Spanjen), sepse te mirat vijne ne fund, ndersa ato qe nuk jane te mira, bien heret heret shume heret. lol
    My silence doesn't mean I am gone!

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Mu mbyll ajo tema e Gjermani- Italise sapo mbarova postimin qe u zhduk gjithashtu si me magji..lol..
    Nejse se me tifozat Gjermane s'kemi me pune, po qajne tani se i paskemi ofenduar..?!Nderkohe qe vetem te grricen e te shajn e kane pasur mendjen deri dje..Ndjeshmeri e papritur...nejse

Per finalen e thashe edhe te tema e tifozve italjane, ja kam ca friken asaj historise se keqe. Franca na ka ndeshkuar gjithmone. Me cfare pashe un sot ne fushe Italia eshte superiore..Franca su organizua te gjuante njeher si duhet ne porte me gjithe ato ndrrime e sulmues qe luajti. As portugalia s'ishte gje..Ndoshta ajo e djeshmja duhet te ishte finalja
    Sa per te tjeret qe qahen per lezetin e botrorit kan dash me lujt me emra, se lujrat me lojtare kto rezultate dhane..Kush e meritoi erdhi ne finale..Edhe kupen le ta ngreje me i miri..!!!
    Une jam me Italine pa dyshim, dhe po ma shkrepi koka do ti fus nje te bojatisme ftyres si tifozat e vertete

FORZA AZZURRI!!!!!!!!!!!!!
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Mendoi se Italia do te fitoi patjeter.

Here e fundit ne te cilen jane takuar keta dy skuadra ka qene finalja e Europianit 2000 kur Franca ka fituar 2-1,por kete here Italia do te fitoi jam mese i bindur,ne futboll c`fare qe s`ndodh.

Shpirt Njeriu
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    Keto qe permende, te kishin qene alamet ishin ketu ne finale (edhe pse jam me Spanjen), sepse te mirat vijne ne fund, ndersa ato qe nuk jane te mira, bien heret heret shume heret. lol
    or daj, e meritonte fitoren ndaj australise italia???!!!!

Kush luan futboll me te bukur? Argjentina apo franca?!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga marsela
    Une jam me Italine pa dyshim, dhe po ma shkrepi koka do ti fus nje te bojatisme ftyres si tifozat e vertete
    Me mire bojatis Kacurrelat, qe ti fusi Dikushi ne votim Marsela...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    lol Cishte ajo puna e peshores te Gjermani iher..Une ta thash dhe dje dhe 10 me 0 te humbim ne finale ne ska tifoz gjerman te me dal perpara e te me thot gjys llafi..se tak u ngjis ballit flet rrufene 2-golshe ne mes te Gjermanise..A po doli noj tifoz francez..(ben vaki te kete..lol?!) i heq kapelen!
    Dje e shpreha qe doja te fitonte Franca se kemi haqe per te lare.
    Do Zoti, do lutem "era te fryje ne anen tone", dhe kupen do e bejme tonen:-)
    Sa per kacurrelat, sbej ashtu numrash se te henen pas ndeshjes kam ballon:-D
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    GjIlAnAsI_cSi na cave koken ti ne me gjithe kete termin ''magjupa''....pse reee ju kosovaret ca dreqin mendoni se jeni ??????

te kesh aq guxim na e trego njeher fytyren sa te bardhe e ke????

boll me keto idiotlliqe e po deshe bej komente futbolli e jo komente femijesh ketu....

u bere ti te therrasesh magjupa italianet apo francezet kur kta jan ajka e europes si ne kulture e ne tradite.....

tani ti kthehem cik predikimit tim rreth ndeshjes se sna len rehat keta ciliminj..

un per ndeshjen gjermani-itali cfare predikova me doli huq ,sepse kujtoja se ekipet ngaqe kan loje afersisht te barabarte do lujn defensive futboll me shume....

per kete ndeshje shpresoj te jete e njejte si ajo me gjermanine dhe emocionet te mos pushojne fare....se di a do kem takat ta shof deri ne fund apo jo,sepse ne 98 me penallti desh me pushoi zemra.....

franca luajti mire me brazilin e dobet me portugaline ....ky esht nje ekip qe e shpreh veten me ekipe te medha dhe ja kam friken

po se moren ksaj rradhe kupen ,rrezik se e marrim me per shume vjet ....suksese azurri

Faqja 2 prej 22 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipėria
    Nga Albin nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Projektet greko-serbe pėr pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  3. Goran Bregoviē pėr herė tė parė koncert nė Tiranė
    Nga BOKE nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 21-04-2006, 10:51
  4. Tifozėt e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  5. Projekti i zhdukjes sė shqiptarėve - Ivo Andriq
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •