Hajde ke forumi i ballisteve te njihena me mire nje cik...qukshPostuar më parë nga ultras_inferno
Hajde ke forumi i ballisteve te njihena me mire nje cik...qukshPostuar më parë nga ultras_inferno
Pergjigja nuk te ishte drejtuar ty as qe kisha me ty dicka dhe more pergjegjsine te japish koment partiak per kolegen e forumit..Ishte teper provokative nga ana yte nje gje qe nuk e prisja nga ana yte....Postuar më parë nga Davius
Une s'jam mare me fushaten zgjedhore aspak as qe me ka interesuar.........
Informohu me mire se kush do beje qeverine e ardhsme....Dil ne sheshin e qytetit dhe veren se simpatizantewt e VMRO-se dhe PDSH festojne se bashku![]()
![]()
![]()
Qe nga ekzistimi i saj, PDSH-ja asnjehere nuk i ka fituar zgjedhjet, por tash nuk ka keshtu muhabete, sepse VMRO nuk ju merr ne qeveri me 3 deputete lol por palen tjeter me mbi 17.
Tash nuk eshte viti 1998, kur me disa deputet arriti ne qeveri me vllezrit shki, duke anashkalaur PPD-ne qe kishte numrin me te madhe te mandatareve parlamentar.
PDSH terre jeten do jete opozite, kete cdo kush duhet te kupton, sepse nje gje e tille eshte duke ndodhur prej filleve te krijimit te kesaj partie!
Por nejse, une askujt nuk jam drejtuar ne forum dhe askend s'kam ofenduar, por e kam pasur fjalen per ato qe kane prishur procesin zgjedhor, por kujt nuk i shkon uji ne mulli, nuk i pelqen asnje koment!
My silence doesn't mean I am gone!
Urime BDI. Te rroj shqiperia e madhe
Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!
Urime Bashkimi Demokratik Per Integrim - Bdi
BDI-ja ka fituar gjithsej 18 deputet, jo dy me shume sic thone disa ketu ne forum. Rezultatet e meposhtme jane nga 99.43% e te dhenave te perpunuara nga Komisioni Shtetror Zgjedhor!
VMRO-DPMNE - 44 deputet
LSDM - 32
BDI-PPD - 18
PDSH - 11
NSDP - 7
VMRO-NP - 6
DOM - 1
PEI - 1
==============
GJITHSEJ 120 DEPUTET
Me fal Davius por titulli me duket i pasakte, sepse nga shifrat e mesiperme zgjdhjet i kane fituar maqedonasit. Ne mos gaboj shqiptaret kane vetem 29 deputete ne 120.
E drejta vonon, por nuk harron!
Ke te drejtePostuar më parë nga karaburuni
Jam i vetedishem per titullin, i nderuar ish-kanditat per deputet, z.karaburini, por kuptohet se ne flasim per shqiptaret, dhe jo per maqedonasit!
Zgjedhjet ne Maqedoni, VMRO-DPMNE fitojne me 32.4 %, BDI ne vend te trete me 12.23 % te votave
Ora 13:30
Nga E.M
SHKUP (6 Korrik) - Koalicioni "Për Maqedoni më të mirë" i kryesuar nga partia në opozitë e VMRO-DPMNE-së ka fituar në zgjedhjet parlamentare në Maqedoni me 32.46 % të votave. Sipas të dhënave të fundit të Komisionit Shetëror Zgjedhor, nga 99.4 % e fletëvotimeve të numëruara në nivel shtetëror, koalicioni i kryesuar nga VMRO-DPMNE-ja ka fituar 303.149 vota.
Koalicioni qeveritar "Për Maqedoninë së bashku", i kryesuar nga Lidhja Socialdemikrate e Maqedonisë (LSDM) ka fituar 217.650 vota ose 23.33 %.
Në vendin e tretë me 114.300 vota të fituara është koalicioni i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) dhe Partia për Prosperitet Demokratik (PPD) ose 12.23 %.
Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) ka fituar 70.133 vota apo 7.5 për qind, VMRO-Partia Popullore-57.121 apo 6.11 për qind, ndërsa Partia e Re Socialdemokrate (PRSD)-56.922 vota apo 6.09 për qind.
Partia Rindërtimi Demokratik i Maqedonisë (PRD) ka fituar 17.597 vota, Partia për Rindërtim Ekonomik (PRE) 13.102 vota, ndërsa Partia për Ardhmëri Evropiane (PAE), 11.437 vota.
Sipas KSHZ-së, të drejtën e votës në zgjedhjet parlamentare e kanë realizuar 56 për qind e elektoratit apo 975.132 mijë votues. Mbeten të numërohen edhe 41.238 vota prej gjithsej 17 vendvotimeve në njësinë e dytë, të katërt dhe të gjashtë zgjedhore.
(Makfaks/BalkanWeb)
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Krijoni Kontakt