Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 51
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Opozita fiton zgjedhjet në Maqedoni, fillojnë negociatat për qeverinë

Sot ne Maqedoni jane mbajtur zgjedhjet e pergjithshme parlamentare per te pesten here pas pavarsimit te Maqedonise. Nga blloku shqiptar kane marre pjese disa parti dhe nje koalcion.

Sipas rezultateve te para BASHKIMI DEMOKRATIK PER INTEGRIM i udhehequr nga Ali Ahmeti ka fituar ne te gjithe njesite zgjedhore bindshem, dhe pritet qe ne mandatin e rij parlamentar te kete mbi 17 deputet. Kete e bere te ditur ne presskonfernce nga selia e BDI-se para pak castesh zadhenesja e partise Ermira Mehmeti.

Keto kane qene ofertat e shqiptareve:

BDI - Ali Ahmeti
    FRD - Hysni Shaqiri
    PAD - Alajdin Demiri
    AK - Harun Aliu dhe disa parti tjera minoritare...

ZGJEDHJET JANE FITUAR NGA BASHKIMI DEMOKRATIK PER INTEGRIM BINDSHEM.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    I uroi fitoren

BDI-se dhe Ali Ahmetit
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Sot zgjedhjet ne pergjithesi kane qene te qeta, pos disa ekceseve ne komunen e Tetoves, nga aktiviste te PDSH-se, qe ne shume fshatra kane mbushur kuti votimi, por votat e tyre perseri nuk kane ndikuar ne rezultatin final sepse besimi i popullates ka qene shume me i madh ndaj BDI-se, se sa ndaj partive shqiptare tjera!

Ne rradhet e 'kojshive' me duket se ka fituar VMRO-DPMNE, ashtu flitet ne mediumet vendase dhe te huaja!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Partite politike shpallin rezultatet. BDI shpall fitore. VMRO-DPMNE: Udhëheqim në 4 njësi zgjedhore, LSDM: Udhëheqim në dy

Ora: 22:50

Nga Ina Koxha

SHKUP (5 Korrik) -Partite politike ne Maqedoni kane shpalluar rezultatet paraprake te votimeve te sotme. Keshtu Partia ne opozite e VMRO-DPMNE-se lajmeroi se ka epersi ne 4 prej gjithsej 6 njesive zgjedhore ne Maqedoni, ndersa LSDM-ja para pak kohesh lajmeroi se udheheq ne dy njesi zgjedhore, ndersa ne dy te tjerat pranoi epersi te opozites. Edhe BDI shpalli fitore "ne te gjitha njesite zgjedhore" ne te cilat marrin pjese ne zgjedhjet.

"Fjalen e pare te cilen dua ta them eshte se simpatizuesit e "Koalicionit per Maqedoni me te mire" kane te drejte te gezohen", deklaroi zedhenesi i VMRO-DPMNE-se Antonio Milloshevski.

Milloshevski shpalli rezultatet e analizes partiake, sipas te cilave: ne njesine e pare zgjedhore, VMRO-DPMNE-ja ka fituar 12 deputete, LSDM-ja 7, PRSD-ja nje depuete.
    Ne njesine e dyte zgjedhore, VMRO-DPMNE-ja ka fituar 7 deputete, LSDM-5, PDSH-4, BDI-5, VMRO-PPdhe PRSD- nga nje deputete.
    Ne njesine e trete zgjedhore, VMRO-DPMNE-ja ka fituar 10 deputete, LSDM-5, PDSH-4, BDI-5 dhe VMRO-PP dhe PRSD nga nje deputete.
    Ne njesine e katert zgjedhore, ka fituar Pançe Minov, VMRO-PP nje deputet, LSDM-7 dhe VMRO-11 vende deputetesh.
    LSDM-ja pesembedhjete minuta me vone kumtoi se ka epersi ne dy njesi zgjedhore, ne njeren prej tyre rezultati eshte identik, ndersa ne dy te tjerat pranoi epersine e opozites.
    Dejan Mickoviq, njeherit zdhenes i LSDM-se deklaroi se ne njesine e pare zgjedhore rezultati eshte thujase i barabarte, se ne njesine e dyte dhe te gjashte ata udheheqin, e me pas pranoi epersine qe ka VMRO-DPMNE-ja ne njesine e trete dhe te katert. Per njesine e peste zgjedhore tha se kane shume pak rezultate te marra. /Makfaks/

Nderkaq, BDI-ja nuk ka dhene rezultate te sakta. "BDI-ja udhheqe ne te gjitha njesite zgjedhore, perveç ne te katerten", deklaroi ne pers-konference zedhenesja e BDI-se Ermira Mehmeti, duke shtuar se "proporcioni levize prej dy deri tre ndaj nje".
    BDI-ja doli me akuza per PDSH-ne, per mbushje te kutive votuese. "Mbushje te kutive eshte verejtur ne Tearce, neproshten, Bobrosht, Bogovine, Svillare dhe Çellopek", shtoi Mehmeti.
    Sipas Ermira Mehmetit, jehona e votuesve eshte prej 50 deri ne 55 per qind.

(MIA/Balkanweb)
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Urime gjith shqiptarve te maqedonis fitoren e BDI-s

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga ultras_inferno
    Urime gjith shqiptarve te maqedonis fitoren e BDI-s
    Mund te ja urojsh anetareve dhe simpatizanteve tuj e jo krejtve.....tashak

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
    Ah, po paska haruar juve duhet te ju uron humbjen. lol lol.

Te thoja se do fitojme, ju thoni jo, por e drejta shkon ne vend, ndoshta vonon por kurre kurre nuk harron miku im!

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Ah, po paska haruar juve duhet te ju uron humbjen. lol lol.

Te thoja se do fitojme, ju thoni jo, por e drejta shkon ne vend, ndoshta vonon por kurre kurre nuk harron miku im!

Davius me gjith respektin qe kam pas per ty mendoj se nu da humbi mos i fut hundet ne secilin qull........

Ti ishe ai pares qe qaje e pisklloje ne forum se ata bejne ashtu ata bejne keshtu....

Me sa e di une nuk ke bere debat me mua po me tjeret une nuk jam perzi hic aspak dhe nuk me ka interesu aspak ..mund te kerkosh forumin dhe gjeje ndonje postim timin provokativ ose perkahes....

S'ja vlen ...

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
    mfal tashak

Urime edhe njeher gjithe shqiptarve te maqedonis fitoren e BDI-S

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Respekti krijohet ne baze te vlerave qe tregon nje njeri dhe mos u merzit se cdo gje eshte reciproke, dhe nese ti e ul respektin ndaj meje si shkas inati, sa vetem tregon dobesi, nje gje qe nuk dua te jete e vertete sepse te konsideroj njeri qe i kupton gjerat dhe nuk biesh ne gracka te tilla! Por, nejse...

Ajo se ku fus une hundet eshte pune e imja, nese dikujt nuk i pelqen si flas une, mue s'me behet vone, une flas realitetin, edhe pse ai dikujt i djeg. Une askund nuk i fus hundet, por thjesht tregoj per gjerat qe kam pa, qe jane duke ndodhur, apo kane ndodhur sot e keto dite!

Une kam shkruar cka ka ndodhur ne terren dhe te gjitha incidentet, i ke ne raportet e keshillave zgjedhor, mund ti kerkosh dhe i gjen, mandej ti vet jeton ne rrethin e Tetoves, dhe me siguri je shume bukur i informuar per procesin zgjedhor.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Godo: Zgjedhjet, përgjegjësi e Berishës
    Nga Albmaster në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-11-2008, 15:55
  2. Mendime per Byrone 97-tshe..
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 08:40
  3. Intervistë: Hoxha i Prizrenit (Samidin Xhezairi)
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-07-2006, 19:20
  4. Kërcënime me armë në qëndrat e votimit në zgjedhjet e 1921
    Nga Xhuxhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 20:27
  5. Kuvendi që na la trashëgim ADN-në e Dushkut
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 01:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •