Close
Faqja 33 prej 47 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 465
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Shqiponje tjetër e vjetër, gjetur në trojet tona:

Vula sekrete per transaksionet financiare sic u provua dhe zbulua nga Pavel Shafariku, rilindas Sllovak(1795-1861) në Raguzë, që ishte dhe republika më e besuar e Skënderbeut. Pra, diskutimi Uriel, nuk bëhet thjeshtë ku të teket ty të fokusohesh, sepse këto janë gjëra që nuk janë marrur parasysh në librat që kemi të paktën nga askush, more qoftë të dilte dikush të thoshte ekziston dhe kjo vula. Janë marrur gjëra ose selektivisht, ose nuk kanë ditur që kanë ekzistuar nëse flasim me mirëbesim. Këto janë gjetur në mënyra të pavarura nga studiues të ndryshëm, heroik do thoja, dhe Shuflaj është shembulli tipik që hëngri shufrën kokës dhe vjedhjen e arkivit personal. Prandaj e kam thënë, në këtë mijëvjecar po fillon ri-grumbullimi i historisë tek ne, dhe dixhitalizimi i saj hap pas hapi, një praktikë që e përdor dhe vetë, sado kohë të më haj. Noli dikur i kopjonte dorazi e më pas kur u plak i fotokopjonte se skish c'bënte. Ti nuk mund të pretendosh se ke analizuar historinë nga cdo kënd, do ishte shumë absurde dhe arrogante nga ana jote kjo gjë.

Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 21-07-2011 më 22:16
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    disa faqe me perpara ne kete teme, dikush, ka postuar nje foto-artefakt te nje shqiponje antike me dy koka te gjetur ne shqiperi, pra para bizantit, por askush nuk i dha rendesi.

hyllien, shqiponja qe ke postuar ti ka nje koke, jo dy.

tjeter,
    zeusí kish shqiponjen me nje koke, jupiteri ate me dy(shih foto disa faqe me pare po ne kete teme)

PSE?
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Kush i fshin këto postimet mor aman. C'është kjo punë me ju. Lërini postimet e të tjerëve. Shkurt kutja tha se Dodona është 7,000 vjecare, dhe ka shqiponja që janë gjetur në dodonë. Mos i fshini gjërat si të ju teket juve. Ky është forumi i Ceshtjes Kombëtare. Boll censuruat këtë forum se ska lezet, jeni bërë më keq se komunistët me këto praktika shumë të dyshimta dhe dashakeqe.

Baptisti me të drejtë kërkon dëshmi faktike të këtyre shqiponjave të selxhukëve që nuk kanë prejardhje perëndimore. Pra sillni faktet, mos fshini kërkesat se është TURP. Nuk bëhet debat në të tilla pozita, sepse moderatorët fshijnë shkrimet.

Ka disa zgjidhje. Të kam thënë Uriel sill kredencialet që ke që të të shtohet pesha në forum, në të kundërt nëse as referenca nuk na sjell dot mos fshi gjë. Tjetër gjë është të ftohet Dariusi në temë, madje un e kërkoj që të jetë pjestar i temës si SMO që un personalisht e perceptoj si të paanshëm dhe me eksperiencë disavjecare për të moderuar këto forume dhe me njohuritë dhe mëndjehapësine e duhur për mos marrur personalisht asnjë ironi.

Nëse Dariusi nuk ka interes të futet këtu në këtë temë, dikush tjetër që ka kapacitet intelektual të provuar në cdo cep të forumit, të ngrihet në pozita Moderuese për të ruajtur imparcialitetin, pra barazinë dhe integritetin e forumit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 23-07-2011 më 12:02
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin

Kjo poshtë ndodhet sot në MET, New York. Flitet, flitet, se ka ardhur nga Qipro në vitet 637 ku po shpëtoheshin refugjatë që zbarkonin në Durrës për ti shpëtuar avancimit Arab. Edhe pse sot njihet me emrin "Albanian Treasures".

Ku ne Met ndodhet kjo tamam?
    Fol pak me shume per kete zbarkimin e 637.
    cyclo je ti?

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Ku ne Met ndodhet kjo tamam?
    Fol pak me shume per kete zbarkimin e 637.
    cyclo je ti?
    Nuk mund të flas dot më tepër, sado parimi im është që njohuria nuk duhet mbajtur mshehur, këtu po luhet pisët me njohurinë, duke e fshirë selektivisht, cka më bën të mendoj që disa gjëra nuk duhen thënë. Nga ky zbarkim vijnë shumë thesare, përfshi disa figura që ka vendosur Baptisti. Unë, si shumë të tjerë këtu pres referencën e shqiponjës selxhuke me origjinë jo-perëndimore.

Në MET ka qënë, të paktën kështu e referon libri që posedoj, me origjinë nga Durrësi, edhe pse thesari i MET-it është gjetur diku tjetër. Ka disa paqartësi shumë të mëdha në libër që hapin labirinte të tjera me rëndësi për temën. Për reston nuk e kam idenë se kujt i referohesh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 23-07-2011 më 12:08

Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Nuk mund të flas dot më tepër, sado parimi im është që njohuria nuk duhet mbajtur mshehur, këtu po luhet pisët me njohurinë, duke e fshirë selektivisht, cka më bën të mendoj që disa gjëra nuk duhen thënë. Nga ky zbarkim vijnë shumë thesare, përfshi disa figura që ka vendosur Baptisti. Unë, si shumë të tjerë këtu pres referencën e shqiponjës selxhuke me origjinë jo-perëndimore.

Në MET ka qënë, të paktën kështu e referon libri që posedoj, me origjinë nga Durrësi, edhe pse thesari i MET-it është gjetur diku tjetër. Ka disa paqartësi shumë të mëdha në libër që hapin labirinte të tjera me rëndësi për temën. Për reston nuk e kam idenë se kujt i referohesh.
    Aman o zot sa teka keni, nese di dicka shkruaje mos bej drama queen tani.
    Nuk ta heq Darius shkrimin kur e bej une kerkesen

Per cfare thesari te Met behet fjale, me thuaj te pakten pavionin ku mund te jete qe ta kerkoj.

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Aman o zot sa teka keni, nese di dicka shkruaje mos bej drama queen tani.
    Nuk ta heq Darius shkrimin kur e bej une kerkesen
    Nuk i heq Dariusi shkrimet, për këtë kam mirëbesim, se nuk bie në at nivel censure. Se cfarë shkruaj e di unë, smund të ma imponosh ti. Nëse nuk të mjafton materiali që ka këtu për të formuluar një ide, ose për të mbrojtur ato të vjetrat në krahasim me këto që u sollën deri tani dhe pyetjet që u ngritën un nuk mund të ndihmoj në këtë aspekt. Kërko më tepër.

Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Nuk i heq Dariusi shkrimet, për këtë kam mirëbesim, se nuk bie në at nivel censure. Se cfarë shkruaj e di unë, smund të ma imponosh ti. Nëse nuk të mjafton materiali që ka këtu për të formuluar një ide, ose për të mbrojtur ato të vjetrat në krahasim me këto që u sollën deri tani dhe pyetjet që u ngritën un nuk mund të ndihmoj në këtë aspekt. Kërko më tepër.
    mund te thuash thjesht qe nuk di me shume se kaq...

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    mund te thuash thjesht qe nuk di me shume se kaq...
    Kontributi yt në temë është zero = 0. Nuk ka nevojë për aktivista kjo temë.

Nëse ke shqiponjën selxhuke me origjinë joperëndimore sille të lutem, nëse nuk e ke, mos u kap tek ylli me gjashtë cepa se është për një etapë të dytë.

Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Kontributi yt në temë është zero = 0. Nuk ka nevojë për aktivista kjo temë.

Nëse ke shqiponjën selxhuke me origjinë joperëndimore sille të lutem, nëse nuk e ke, mos u kap tek ylli me gjashtë cepa se është për një etapë të dytë.
    Ore bukurosh di te lexosh shqip ti? Mua nuk me intereson dhe aq debati, po ajo fjali me terhoqi vemendjen . Nese di dicka thuaje, ose ma co me mp nese s'do ti japesh drejtim tjeter temes. Per te tjerat diskutim te mbare.
    Pse kaq grindavec nje here.

Faqja 33 prej 47 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Origjina e Himnit te Flamurit
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2021, 11:51
  2. KF Elbasani, "TIGRAT VERDH E BLU"
    Nga ClaY_MorE në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 479
    Postimi i Fundit: 04-10-2008, 00:26
  3. Historia ndryshe
    Nga karaburuni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 01-07-2005, 09:53
  4. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22
  5. Abaz Ermenji
    Nga Eni në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 14:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •