Postuar më parë nga
Fiona
Ah* i shkreti E...dhe gjith familja dhe te afermit e tij c'kan heq. Ti paske qen shok i vertet, edhe i ke nejt afer edhe ne rast shume te veshtir. Po tani qe e futen ne burg kot, te japin lek italianet per keto koh qe humbi?[/QUOTE
Une me te kam nje diference prej 18 vjetesh pra nuk mund ta quaj shok pastaj jemi njohur ne rrethana pune dhe asgje me shume ndersa shket e tij te vertet me ata qe hante e pinte apo kercente neper diskoteka nuk shkuan as edhe nje here tek familja e tij per te pyetur apo ndihmuar vellain e tij .
Ne lidhje me kete i tregova nje ngjarje qe me ka treguar babai im :
Ishte nje here nje djale qe kishte shum shoke e rrinte e pinte e loste me ta gjith diten duke prishur edhe shum leke, dhe babai i thashte qe sjan shoke per ty ata leri gje ndonje te mir te beses ata jane vetem ha o Muço pi o Ruço , jo mer Bab i kthehej cuni ne lejm koken per njeri tjetrin edhe keshtu djali vazhdonte me shoket i sillte edhe ne shtepi e beheshin tape derisa nje dite Babait i erdhi ne maje te hundes dhe mendoi ti jepte nje mesim te mire djalit.
E priti djalin te kthehej ne shtepi deri naten vone , kur hyri djali ne shtepi e pa , dhe e pyeti , cfar ke mer Bab pse nuk ke flejt, nuk mundem i tha kam nje hall te madh , cfar halli ke i tha djali se po te kem mundesi ta zgjidh une me shoket, Kam mar lajm prej hasmit i tha e don me na pre tgjithve prandaj shko e thirri shoket ti bejme prit hasmit, ika Bab i tha dhe fluturoi por u kthye pas pak vetem dhe shum i merzitur, he... i tha Babai ku jane shoket nuk erdhen Baba i tha , mir pra shko ather e thirr nje shokun tim te vjeter , po pse mer Bab ke shok ti i tha, sigurisht qe kam por shihem rrall e per mall, ateher djali u nis e fluturoi ne adresen qe i dha Babai e gjeti ,trokiti dhe duke ju marre fryma i tha jam djali i filanit ti je shoku i Babit po i the pse c'far ka ngjare ka ardh hasmi e don me na pre t'gjithve i tha por pa mbaruar fjalen ai doli jashte e vrapoi drejt e ne shtepin e mikut te tij kur mberriti i tha Cfar ka ndodhur kush eshte hasmi ku jane cfar kane ata me ty, Hic mer hic i tha skam kurfar hasmi po hajt ta pijm nganje gote raki se na ka marre malli , kurse puna e hasmit desha me i tregu ktij kok qypit tim se c'far shokesh ka .
Krijoni Kontakt