Urime Greqise edhe per shume kampionate,...
Urime Greqise edhe per shume kampionate,...
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Postuar mė parė nga Scorpions_King
Postuar mė parė nga [strano]
ore filogreker boll se late name
per futbollin eshte tema
e jo per popullin greek ;p
\m/ TiLL dEaTh KeLcYRiOT \m/
tani greqija e mori nji kupe europe e tani edhe iken jo edhe iken po do iki
greqia ska futboll vetem nja 2 a 3 kokrra ka
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Postuar mė parė nga kelcyra4ever
PER FUTBOLLIN ESHTE TEMA PO HARRON TI SE CBENE ATA NE GREQI KUR I RRAHEM NE ? PO PSE TE DUKET PAK TY TE VRITEN SHQIPETARET NE GREQI PER NJE NDESHJE SPORTI APO KUR LUAJTEN SHPRESAT NE GREQI QE GRISEN FLAMURIN KOMBETAR , PO ATE QE NA KE BERE GREKU NE DHE QE VAZHDON TE BEJE ESHTE NJE POSHTERIM KOMBETAR E TI NA THUA CPUNE KENI ME POPULLIN PO MIRE ORE PO SHQIPTARIN KUSH E VRRAU NUK QE QYTETAR GREK AI , APO FLAMURIN QE GRISEN NUK QENE GREKE ATA KESHTU TI LALE MENDOHU MIRE KUR FLET DHE MOS TE VIJE KEQ PER SHTETIN ME TE DEGJENERUAR TE BOTES , NE VITIN 1997 GREKUN E KISHE NE TIRANE TI DHE NUK DO ISHTE KJO SHQIPERIA QE ESHTE SOT PO MOS TA KISHTE KERCENUAR TURQIA . TURQIA MBAS TENTATIVAVE TE GREKUT E PARALAJMERON SE NQS SHKEL KUFIRIN SHQIPETAR GREQIA ESHTE E PUSHTUAR PER 24 ORE DEKLAROI KRYAMINISTRI TURK I ASAJ KOHE PRA TE ISHTE PER GREKUN E KISHE PARE TANI TI PO THUAJ KEMI TURQINE NE KRAH QE GREKU DHJET GJAK KUR JA KUJTON . DHE NQS NUK JE DAKORT ME MUA DHE ME PARAFOLSIT ME LARTE ATEHERE MERRU ME NDONJE GJE TJETER O SHOKU IM
SKORPIONS_KING LUARD KULLOLLI GAZETAR I GAZETES 55
Postuar mė parė nga Scorpions_King
shi ky
ore bro s'eshte tema ketu per ato qe thoni ju
eshte katandisur kote fare, ne cdo teme per grekun shpreheni per popullin grek
une sfutem fare ne a eshte e drejte ose e padrejte ato qe kane bere ose nuk kane bere grekerit
as po kundershtohem te thenave te tua
ate qe them eshte mos te shprehemi vend e pa vend
per fifa ndaj futbollit grek e kemi llafin??
\m/ TiLL dEaTh KeLcYRiOT \m/
Postuar mė parė nga kelcyra4ever
mos e shprehim vend e pa vend e pse keshtu ?
ku forum shqipetar eshte dhe ketu shprehet hapur gjithcka pastaj une keshtu e kam tipin lexoje dhe te avantari im
Pse ti u zemerove qe shane popullin Greke?Postuar mė parė nga kelcyra4ever
Urimi per ta shkon edhe per popullin edhe per kombetaren e tyre,...
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
me duket se atij i vinka keq per grekun , rrofsh per mbeshtetjen por kjo qe themi ne eshte nje gje shume reale . dhe ashtu janePostuar mė parė nga Juventus
Se po kalon teme ne shum ekstrem..... Problemi u zgjidh ndermjet qeveris Greke dhe federates se futbollit Grek. Pasi FIFA kerkonte pavarsin e plot te federates ndaj qeveris.
Un me shum dua qe mos te pezullohet Greqia... Pasi kete vit ka per tu zhvilluar finalja e Ch-League![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Fiks nje jave pas ketij postimi; parlamenti grek me ne propozim nga Kolombi kalon nje amendament (dekret sikur i thone) ligji.Postuar mė parė nga kolombi
Me 12 Korrik 2006 pezullimi ndaj Greqise hiqet. Gezoju Airon boy se do behet ne Gerqi finalja. Sa mire do ishte per ata qe jane ne grup me grekun ca fitore ne tavoline dhe mos e mbronin dot titullin. Po c'e do; ky eshte fati...
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
Krijoni Kontakt