Po mirë Serafin, edhe unë pajtohem me mendimin tuja por me befason kjo; si ka mundësi kjo që ky vizatimi perputhet saktesishte me planin e Atlantides që e shohim aty nën ujë në atlantik dhe tjeteren atej në Pacifik, pas 9000 vjetsh kush ka mujt me majt ne men se ku ishte kj Atlantida dhe si ka mundesi qe një vizatim aqë i thjeshtë perputhet me dy skajet e atiij qytetrimi te zhdukur sepse, sikur mos ta kisha hedhur vizatimin mbi google earthe as une si kisha besue kesaj teorie megjithese ketu e rrahim prej me shume se 7 vite në këtë tem.. kemi folur mbarë e mbrapshtë vetem se çka na ka sjellur Platoni dhe ai qe e mori prej egjiptasve, ky është problemi se paska ekzistua nje qytetrim i lashtë ta quajmi atlantis apo si te dojmi ne..
Tek e fundit keto teori nuk te qojnë askundi sepse s'ka pergjigjie dhe as ti s'ke si te me ndihmosh e as une ty, por ka edhe njerëz tjerë që e kundershtojnë, ti sa te duahs i thua, "shife kete imazhin e kesaj vazes po perputhet saktesishte me shenjat e cjapit atje nen ujë ai ka te drejten e tij dhe nuk do te besoje ne keto fantezira....
Sa për temen "atlantis nË shqipëri" as unë se besoj këtë qe e rihapi Ilmia, ndoshta ka mure aty ketu te mbetura nga ky qytetrim per te cilat nuk kemi prgjigjie, mbesim me gishta ne gojë, si ato muret e Daorosonit, i ke parë ? .. pa mujtun që janë te kohes së hekurit, pastaj mos te hyjmi deri tek piramidat se nuk i dilet kesaj pune dhe kurrë shkenca bashkohore nuk do ta pranoje kete teori sepse nuk ka prova te datimit, ç'farë ka për te na thënë shkenca ? ...asgjë, te ne thojnë, "fol e ruaj voé"..;lol !
Por si teori do mbetet me gjenerata qe do vijnë pas nesh..
Ku është këtu interesi yni sot ? ..ska kurrfarë intersi vetem se do konfrontohemi njëri ndaj tjetrit me padashje
prishim atmosferen në forum, eh thash, le te knaqemi pak se, kur unë sjelli tema shkencore s'me besohet, sjelli fantezi besohet.. lol !
Krijoni Kontakt