Close
Faqja 15 prej 64 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 637
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Nikas,

Nese eshte ky imazh origjinal, atehere te pergezoje dhe jam i knaqur per zbulimin tuaje !
    Nuk ka dyshim se nje model qe i ngjane aqe teper fotografise se fundit eshte e pamujtun te kete nje lloje rastesie?

Tani duhet hecur vetem perpara e mos te iku nga dora ky studim i juaji, se ka perplote hajna .....
    Tek e fundit me besim dueht te keshe ketu ne forum se sa tek ata te universitetit, sepse nje gje qe botohet ne internet, ne çfaredo siti apo forumi, ai mesazh apo botim deshmon daten dhe oren, kurse ata doktoret gjithnje jan mesuar qe te hudhin poshte ose te vjedhin projektet e tjerve...

ALBANIAN ATTITUDE
    Anëtarësuar
    10-10-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    291
    Thanks kreksi,
    Prandaj e publikoj edhe unë ne shume faqe internet qe te jete imja. Kjo është një image e vërtete, por sa e vjetër është unë nuk e di atë gjë. Me duhet shume punë ta vërtetoj. Ajo mund te jete nga 10,000 deri 1,000 vjet e vjetër. Sido qe te jete puna është e rendesise se veçante.
    Megjithatë nuk është qyteti vet por bluprinti i saj. Unë besoj se ka te beje me Atlantin pa tjetër. Pozicioni qe ka si edhe vendndodhja me kane mahnitur sepse përmbush diçka qe është shprehur nga Homeri ne Iliada…can’t talk about it at the moment.
    Nejse, neper forume thjesht merr një mendim, janë ata te kolombias qe mund te bëjnë diçka. Sigurisht qe mund te mundohen te vjedhin, por nuk e dine qe kane te bëjnë me Shqiptar te regjur. U a kam dërguar 10 universiteteve (Departamente te arkeologjisë) ne shume vende te botes, I kam te gjitha te regjistruara ne mënyre te tille qe zbejnë dot gjë. Vet fotografite kane watermark emrin tim.
    Kreksi, unë jam Shkencëtar kompjuteri jo arkeolog, kështu qe unë s’merrem me ekspedita, megjithatë do te ishte ëndrra ime qe Gazetat një dite te shkruanin…një shqiptar zbuloi Atlantin, jo një amerikan….!??! As mos ta thotë emrin tim nuk me intereson fare.

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Kjo do te ishte enderra e te gjith shqiptarve, por emri Alberto Spyro Nikas nuk po i ngjane askujt si emer shqiptari, me teper po tingellon si fqinjeve te shqipeve ...

Ate perkthimin e fjalve te Platonit e paske bere shume mire, me perjashtim te "kolonat e Herkulit" (?) dhe "me demek" (?)...

...mos te te demotivoj ne punen tende kjo qe te thash, vazhdo rrugen tende ti ashtu si ta mer mendja ty qe eshte me se miri, megjithse me t'vertet po me intereson pse ai ndryshim i vocgel ne emrin tende shqip ?

ALBANIAN ATTITUDE
    Anëtarësuar
    10-10-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    291
    Alberto (frengjysht e vjeter)=shumengjyrshe, ngjyrat "me demek"
    Spyro (dicka si japonishte) = spirale, perreth
    NIKAS = (Greqishte e vjeter por origjinaliteti ilirishte.)=fitore. (NIKO=fito)

Kjo mund te formoje fjaline,
    Ngjyrat perreth fitores.

Thesht per "shaka"

emri im original eshte
    Albert Spiro Nika
    por si pasoje e shume levizjeve neper shtete te ndryshme ka ndryshuar pa dashje disa here, edhe eshte bere sic eshte bere. Nuk me ben shume pershtypje....besoj se eshte me mire keshtu sesa mahmut, helmut, e.t.c

Nuk eshte emri qe e ben njeriun por eshte njeriu qe ben Emrin.....A.S.N

ALBANIAN ATTITUDE
    Anëtarësuar
    10-10-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    291
    Nejse ti lem shakat edhe ty permbahemi temes.

Cfare mendoni per imazhin, a i pershtatet te dhenave te dhena nga Platoni?

http://classics.mit.edu/Plato/critias.html

http://classics.mit.edu/Plato/
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 19-02-2007 më 17:26

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s

...mos te te demotivoj ne punen tende kjo qe te thash, vazhdo rrugen tende ti ashtu si ta mer mendja ty qe eshte me se miri, megjithse me t'vertet po me intereson pse ai ndryshim i vocgel ne emrin tende shqip ?
    pra kjo ka rendesi ZEUS... qe mund te thoje edhe per juve secili greke, por ti beje punen se zeusi mund te jete edhe DHE+UJI taman shqip !!!

Nikas i urojmi suksese deri ne gjetjen e rrnojave te atlantides, tokat e te parve...

ALBANIAN ATTITUDE
    Anëtarësuar
    10-10-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    291
    a pse Darius i shoi ato, thashë dhe unë se ç’fare ndodhi...unë i shkreti një here e thitha...ahahaha
    Qe thoni juve, aty afër ku kam gjetur ketë skemën ka shume imazhe gjeometrike. Puna është se unë nuk kam shume njohuri për to. Do i studioje edhe do ua tregoje.
    Por kjo me ka lënë me goje hapur, pasi unë, ndonëse jam 100% i bindur qe e kam gjetur Atlantin, nuk pres te gjej diçka kaq te rregullt. Me trembi me te vërtetë. Origjinali ka ngjyra te tjera por unë e kam ndryshuar disi qe te duken edget, vijat e rrethit me mire.

Gjithë puna është se ata te Shqipërisë flenë gjumë edhe nuk përzien ne këto pune. Mbaje mend fjalën time qe greket do e marrin edhe ketë zbulim. Janë te zgjuar bravo i qofte....

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Po te jete Atlantida ketu para durresit, athua se greket do vijne dhe do thojne se eshte e tyre Atlantida ?

ALBANIAN ATTITUDE
    Anëtarësuar
    10-10-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    291
    te thene the...voriipir i gjalle....do humbasim edhe durresin.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Un kujtoja se ti ishe grek. Tek website jot nuk kishe shkruar se je i tille 1/3 1/3 1/3 ? Apo shpyrti i shqiptarit ka mbizoteruar ne kete identitet trefazor. Hmmm.
    Durresit Greket skane ci bejne akoma, ose duhet te vetpercaktohen Ilir sic ben Serbet qe te kene mundesi te marrin pjese ne familjen e pasardhesve te Altantidasve.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 15 prej 64 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  2. Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-12-2006, 01:46
  3. Miti i 'tolerances fetare' në Shqipëri
    Nga Qafir Arnaut në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 05:26
  4. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26
  5. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •