Gjermani-Portugali=finale
Portugalia kalon Francen me probleme, pa probleme kalon,...
Fiton Franca paster (mbi nje gol diference)
Fiton Portugalia paster (mbi nje gol diference)
Fiton Franca me veshtiresi (nje gol diference)
Fiton Portugalia me veshtiresi (nje gol diference)
Fiton Franca ne kohen shtese
Fiton Portugalia ne kohen shtese
Fiton Franca me penallti
Fiton Portugalia me penallti
Gjermani-Portugali=finale
Portugalia kalon Francen me probleme, pa probleme kalon,...
I Uroj Nje Fitore Portugalise Ose Si Quhet Ndryshe ( Brazili Europian )
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Nqs Francen e mbajne gjujt ka per ta fitu ndeshjen me portugaline shum lehte.
Fiton Franca paster dhe humbet ne finale po paster .
DEUTSCHLAND do jet kampione Bote ket kampionat.
Itali - France Finalja, Kete ndeshje kalon Franca pa probleme.
Ndeshje e madhe .
Boterori i fundit per shume yje .
Perplasja e kapiteneve Figo-Zidane , e ēfare me shume mund te kerkojme nga kjo ndeshje.
Heren e fundit dhe te vetme qe Portugalia ka luajtur ne gjysem finale ka qene ne koherat e Eusebios 1966 , ku humben 2-1 me te zotet e shpise dhe me piratet e asaj kohe ,Angline .
Ndersa heren e fundit qe jane ballafaquar keto 2 ekipe , ka qene gjysemfinalja e euro 2000 2-1 fiton franca me golden gol , ate dite pame nje futboll spektakel por edhe nje drame te vertete , ku nga dora e Abel Xavier , Zidane ktheu penalltine ne gol.
Me nje Joao Pinto qe qante si femije , me nje Rui kosta qe ishte ne vitet e tija me te mira , Portugalia eleminohet .
Borxhet jane borxhe dhe veshtire te harrohen kshu qe une mendoj qe do jete nje ndeshje e madhe .
Portugalia kerkon te hyje ne histori.
Mjeshtrri Zidane & Co do kerkojne Lavdine e fundit.
Te shohim te merkuren .
Mendimi im per ndeshjen , Franca kalon ne finale , do ishte mekat te pesonte te njejtin gabim , meksike 1986 , ku eleminonte Brazilin ne ēerekfinale dhe rrifej ne gjysemfinale nga W.Germany 2-0.
Gjate gjithe ketij boterori vetem per nje gje me vjen inat (ne lidhje me forumin). Me vjen inat qe une dhe ky tipi lart ne cdo ndeshje kemi ide te kunderta. Ehhhh mer Tit ca te ben tifozlliku!![]()
Mbeshtes Portugezet te kjo ndeshje. Kane treguar nje forme me te mire dhe si skuader jane vertet Hirushja e boterorit, per faktin qe nuk e kane fituar asnjehere ate. Te tre skuadrat e tjera e kane puthur te pakten nje here kupen. Portugalia bashke me Ceket kane qene ajo lloj skuadre qe cdo gje e kane arritur me MERITA. Fanella qe mbajne nuk eshte e rende per nga historiku as perpara arbitrave nuk jane konsideruar skuadra te medha. U mungon hija qe ka Gjermania, Italia, Brazili apo edhe Franca akoma. Nuk kane avantazhin thjesht te luajne e te fitojne ndeshjen, per te fituar u duhet tu djersite ulluku i menderes. Kam simpati te vecante per keto lloj skuadrash. Nje here e nje kohe Rui Costa, Figo, Couto, e Vitor Baia fitonin boterorin e te rinjve (kur ishin te vegjel e i merrnin per dore). Per hir te tyre le te fitojne tani qe jane bere te medhenj perderisa kane nje trajner te madh si Scolari. Pastaj me duket interesante t'i shoh ne finale. Gjate ketij boterori me ka bere pershtypje C.Ronaldo, eshte rritur shume si lojtar, triblon, pason, kroson mrekullitsht, ndodhet gjithnje brenda lojes se skuadres dhe i jep grinte asaj.
Ezekiel 25-17.
Haha... Edhe une ne shumicen e rasteve jame me i njejt ne mendime me Titin .. mirpo kesaj radhe jo...
Ndeshja padyshim spektakel... te dyja luajne gati loje te njejte...
Figo-Zidane ... kjo Perballje do te jete fantastike ... nje perballje mes dy futbollisteve te medhenje ... per te dyte eshte viti i fundit per Reprezentacionet e tyre ... qe te dyte dojne ta Mbarojne me te mire... per fat te keq njeri duhet te dal fitues...
Ti kthehemi lojes 11 kunder 11... te Portugalia kthehet Play-mekeri lojtari i madh Deco , poashtu dhe Costinha nje lojtar me pervoj te madhe... Portugalia ka Perparsine e kraheve mendoj une se ka anesor te shkelqyeshem ... kurse Franca ka mesin e fushes fantastik dhe nje sulmues qe megjithate filloj te kendellet Henry...
Por Une mendoj qe Portugalia ka edhe nje perparsi ajo eshte Scolari... me heret kisha thene qe eshe i madh pasi ka arritur ta beje nje skuader fantastike duke kordinuar eksperiencen me talentet...eshte trajner qe ende ska pesuar humbje ne kampionate boterore...
Ne kampionatin e fundit Evropian kur u takuan keto te dyja ishte loje shume e mire ne fund edhe u tensionua... Franca kishte me shume fat ate loje...te shohim....Mendimi im eshte Portugezet me Veshtiresi shkojne me tutje ( nuk perjashtoj Penalltite , ku mendoj qe ja kan marr doren)...
tung
NeRoAzZuRiPeRSeMpRe
...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...
Pasi ulem ne gjunje barzilin do te ulim ne gjunje edhe brazilin europian (Portugaline)
Me pak fjal Deutschland vs Portugal ne finale..! Franca nuk ka shanc per ti bere gje Portugalit.. qe eshte duke tregu loj shum te mire.. Mbase Anglin e hoqi qafe qe eshte nje klub i mire po cfar ka per ti bere Frances?..
Nejse Vetem do doja qe Portugal mit Deutschland n'finale.!
Gjith te mirat.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Krijoni Kontakt