Diike po shef lojen ti ? Ku po e shikon ? lol
Fiton Franca paster (mbi nje gol diference)
Fiton Portugalia paster (mbi nje gol diference)
Fiton Franca me veshtiresi (nje gol diference)
Fiton Portugalia me veshtiresi (nje gol diference)
Fiton Franca ne kohen shtese
Fiton Portugalia ne kohen shtese
Fiton Franca me penallti
Fiton Portugalia me penallti
Diike po shef lojen ti ? Ku po e shikon ? lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
FORCA ZIZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
FRANCEZET TANI E KANE GJITHCKA NE DORE PENALLTIA ISHTE E SAKTE.
NE FINALE ITALI : FRANCE
telemundo pinkuPostuar mė parė nga PINK
univision
![]()
Je ne shpi ti kshu ? Nuk punon sot ?
Nga comp na thuj ndonje site ku ta shoh ... pls![]()
Duhet te kishte dhene ate penalltine ne fund kur gjuajti figo dhe mbrojtsi frances e kapi me dore......nejse, vari hebet arbitrave.....turp per portugezet, po s'bene te pakten nje gol! Nga loja po e shkyejne france e po depertojne pothuajse ne cdo aksion!Postuar mė parė nga diikush
espn360.comPostuar mė parė nga PINK
Henry mori pentali -si i shkathet qe eshte Zidani e beri- pjesa e pare mbaroi 1:0 per Francen
Si pjese e pare shum e bukurRonaldo u mundua shum qe te merte penallti- si pa fat po del
Kam qeif qe te fitoj Franca- pasi Zidani don ta mbylli kete kampionat sa me bukur- kshq sesi ka luajtur me te vertete e meriton!
How can she fall, if there is no one there to catch her
Postuar mė parė nga i_pakapshem
Shoot s'qenka gje ky muhabet , na e kane blloku . Thx anyway![]()
Portugalia - ekipi me i ndyre qe kam pare ne kete kupe bote. Ronaldo medemek hidhet si krap ne zone per gjoja penallti. Kurse nje tjeter qe thote me lart se ishte penallti aty kur gjoja francezi e preku me dore topin, hapi llambushkat mire apo ngaqe eshte larg sinjali andej nga oqeani.
C'est pas vrai ēa, calmez-vous un peu et dites pas n'importe quoi.
Est-ce que ēa vous plaīt une bouteille de champagne ce soir, messieurs ? Et mesdames, of course !
zogu, hapi llambushkat ti qe te jane errur nga dashuria per francen, se une mire i hapa dhe e tha tv-ja kater here ate kapjen e topit me dore. Sa per ate frengjishten, Go **** yourself!Postuar mė parė nga oiseau en vol
Shko shkruaj ndonje poezi, dhe na u hiq si pseudo-itelektuali qe je, pa per futboll ti sti as ti gjuash topit me kembe.
Krijoni Kontakt