Jo mer daj une s'kam asnji lloj nevriklleku, sidomos me qe jam tifoz brazili, dhe kta s'lane gje pa thene per brazilianet. Une thjesht pyeta.Postuar mė parė nga bayern
Fiton Franca paster (mbi nje gol diference)
Fiton Portugalia paster (mbi nje gol diference)
Fiton Franca me veshtiresi (nje gol diference)
Fiton Portugalia me veshtiresi (nje gol diference)
Fiton Franca ne kohen shtese
Fiton Portugalia ne kohen shtese
Fiton Franca me penallti
Fiton Portugalia me penallti
Jo mer daj une s'kam asnji lloj nevriklleku, sidomos me qe jam tifoz brazili, dhe kta s'lane gje pa thene per brazilianet. Une thjesht pyeta.Postuar mė parė nga bayern
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga i_pakapshem : 05-07-2006 mė 19:06
e shijoja kur portugezet protestonin.. sidomos kur binin ne toke pa i prek njeri.. edhe, vazhdonte loja.. Skolari qe uleriste me duar e kembe.. edhe lotet e Cronaldos.. bukur ishte.
tani, qejf i madh t'i fundosin dhe ato plehrat e Italise, dhe Franca do e meritoje plotesisht. Nqs e ben prape Viltord golin, do uleras me shume se ne 2000-ishin.
Postuar mė parė nga darwin
Lol![]()
S'paskam qen i vetmi qe ka bertit per Francen ne 2000. Thuj ishAllah bo gol TregeGOL qe lu me Juventusin.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Trezegene e ka rujt domenec vetem per finalen me italine me duket...lol
Juvja ne c1 me 9 lojtare ose ish-lojtare te saj ne finale te kupes se botes...
Sistemi Moggi edhe ketu me duket...![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Varet ēfare skeme perdor Domenech : po luajti me nje pyke si gjithmone, atehere Henri eshte njeshi. Me skeme tjeter, atehere Trezeguet eshte ne fushe, megjithese nuk eshte eksperimentuar shpesh kjo skeme, dhe sipas gjasave ndeshja fillon siē deri me sot. Gjate lojes, kushedi ē'behet, mund te hyje Trezeguet dhe babai i vet, finale hesapi, gjalle a vdekur duhet dalur nga shpella![]()
Postuar mė parė nga i_pakapshem
Tani ti pret te kundershtoj , sje mire me duket
Dhe keta te Taljanit nuk te falin , po keta i marin ama, portugezet me ne krye Ronaldon marin rroten e misrit , ky eshte ndryshimi !
E mer Italjani o njerez , duam nuk duam , degjoni mua , eshte viti i saje ky vit
Kot beni zhurme !
Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.
Ronaldoja njifet per hedhje, ama ti ke mjeshtrin tottin qe eshte mjeshter teatri dhe eshte nja 30 e ca vjec, dhe ka me shume eksperience se c. ronaldo qe eshte vetem 21.Postuar mė parė nga apollon 23
![]()
harrove ato qe ke thene para ca ditesh (si puna e ketiij komenit ketu per tifozat e Brazilit)? http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=130Postuar mė parė nga bayern
apo nga te fryje era?![]()
more ..nje pyetje kisha une:
si eshte e mundur qe pothuajse gjysma e ekipit te frances se sotme jane lojtare te Senegalit nga te cilet u skualifikua ne 2002?
nejse, penalltia nuk duhet te ishte dhene...e ngadalesoi shume ritmin e lojes. Loja me Brazilin ishte me interesante dhe me e shpejte...sot Portogaline sikur e kishte zene gjumi, Deco nuk beri gje, Ronaldua ishte vazhdimisht i rethuar nga 3-4 mbrojtes kur e merte topin kurse Figua e kishte koken ne trajektore te harkuar kur ishte perpara portes bosh!.
Nejse, Shpresoj per nje finale te bukur dhe me shume gola (te Italise sigurisht)![]()
When in Doubt, Act Stupid!
Disa qe jetojn ne france mendojn se u lejohet dhe te flasin idiotsira meqe gjoja e kan pare ndeshjen nga franca.
Urime frances dhe turp portugalise se e tregoj veten sa ekip legen paska qene duke kerku te fitoj lojen me stimulime.
Mbi 6 raste stimulimi gjat ndeshjes dhe ne fund scolari pelliste si coban qe eshte sikur ja kish fajin arbitri.
.
Krijoni Kontakt