Close
Faqja 4 prej 19 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 190
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Postime
    66
    Berti
    Rrito u burre se me flet si kalama qe s'ka para bote me sy.
    Ti me mendjen qe me ke me je se komunist se Edi Rama. Baza e demokracise eshte toleranca dhe respekti per te tjeret dhe ne keto shkrime qe kam lexuar ti nuk as nje shenje. Shaje Enverin se te duash po ai ty Ti ka ngulur mire idete komuniste. Kjo frike e jotja ndaj homoseksualeve me ngjan si pasiguri seksuale e jotja

Me sa di une ne bote ka shume politikane gay qe e bejne shume mire punen e tyre dhe nje prej tyre eshte kryetari i bashkise se parisit.

Eshte a s'eshte pederast E.Rama kjo nuk ka lidhje me punen qe ben. ai duhet gjykuar nga rezultatet dhe me sa kam pare une ai ia ka ndryshuar shume fytyren tiranes. megjithate une preferoj ti le tiransit ta gjykojne kur te vijne votimet e ardhshme.

Ekonomist
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    144
    Llogjika e njerezve te llogjikshem i eshte dukur gjitmone vegjelise si budallallek.Ska pse te ndodhe ndryshe dhe me ty

Une nuk jam kryetar bashkie e non ka pse te diskutohet heteroseksualizmi apo homoseksualizmi im.Por ai i Edvinit po.

Cilet qenkerkan keta kryetare bashkije homoseksuale ne bote?Me permend nje emer te lutem.

Megjithate,une nuk e kisha fjalen tek homoseksyalizmi i Edvinit poe tek fakti qe i ka bere fasadat e Tiranes si fasadat e bordellove te Pigal-it.
    SHQIPNIA E SHQIPTARVE.................

Shpirt i Lirė
    Anėtarėsuar
    15-04-2002
    Postime
    898
    Ore po ne nuk jemi Bota e "civilizuar" qe te veme ne krye te Tiranes nje kryetar bashkie hooseksual. Tek shoqeria jone tradicionale akoma ekziston shprehja "sipas vendit e kuvendi" -

Shqiperia eshte vendi i ekstremeve ne shoqerine tone akoma diskutohet "virgjeria" e kur shikon ne parlament diskutohet mbi martesat apo unionet e homoseksualeve !!!!!

Ne Gjermani, France, Hollande etj mund ta kuptoj nje fenomen te tille, por ne Shqiperi nuk mundem .

Te jemi kaq te perparuar ne civilizim ?

U be nami ne Itali se ne Rome u realizua nje "pax" gay-ėsh ne kosulaten franceze, po ne Shqiperi nqs parlamenti miraton te tille pax mes homoseksualeve, do jete me interes te ndiqnim reagimet e njerezve.

Megjitheate, Kryetari i Bashkise se TR mendoj se nuk duhet gjykuar nga bindjet e tij seksuale, por nga puna qe ka bere, nga leket qe ka pervetesuar, nga permbytja qe i beri kryeqytetit, nga bojrat lara - lara qe i ka dhene pallateve, por dhe nga heqja e kioskave, nga jeshilleku qe i dha Parkut Rinia, ku i dhe mundesine pensionisteve te TR te rikthehen ne zakonet e vjetra si ne kohen e Enverit te bejne nje cik xhiro neper park, e te ulen ne borduret qe e rrethoje ate, e te hedhin veshtrimin nga Hotel Dajti e merren me muhabete.

Kryetari i Bashkise Kryeqytetase duhet lavderuar per tonet e ashpra e arrogante qe leshon kudo nga vete e nga kangjellat qe i ka vene rrugeve te TR, ku na ka kthyer ne shtet-rrethim-kangjellor....

provoni te kaloni nga nje ane e trotuarit tek Rruga e Durresit ne anen tjeter, ju siguroj se do ju duhet o te kaperceni kangjellat (shqiptaret aklete jane , sbesoj ta keni problem) oe te beni ca zig-zage mes makinave e do arrini te shkoni ne anen tjeter me "pak" peripecira.

====================
    sa moderne jemi ne shqiptare, pranojme cdo gje qe na servirin!!! e nuk pipetijme hiē!!!

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154
    s'ke nevoje te pipetish ... populli ka armen me te forte ne demokraci: fjalen dhe voten! Nqs vertet shumica e Tiranes ka mendimin tend atehere normalisht ne votimet e ardheshme Edi Rama s'do te jete me ne ate post qe ka.

Ja dhe pergjigja e kesaj teme: vota e lire do vendose a duhet apo jo te hiqet Edi Rama!!

Kuptohet duke shpresuar qe te jene te lira :-)
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

alvi
    i/e ftuar

Shpirt i Lirė
    Anėtarėsuar
    15-04-2002
    Postime
    898
    Aty eshte puna Alvi,

qe semafori eshte ca si shume larg, per te pritur qe te shkosh deri aty, dhe po ashtu trotuari me kangjella te pengon te dalesh ne anen tjeter te rruges, prandaj thashe ka dy zgjidhje: o te ecesh ca e te gjesh ku mbarojne kangjellat o po qeshe aklet(e) hopla kaperce kangjellat (se ben njeri seriozisht kete te fundit).

Semafore thote ky,
    ē'semafore, kur ne TR te pakta jane ato vende ku ka semafore, po flasim per Shqiperin e jo Perendimin ku ka semafore ne cdo kryqezim pothuajse.

Tek ne e vijat e bardha ne rruge jane te pakta e jo me semaforet, ato jane lux.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Po te pakten ato kangjella mund te te mbrojne nga ndonje i krisur me makine qe ia fut trotuarit....nuk e di arsyen pse i kane bere, por mua aty me vajti mendja sapo i pashe ne fotografi....

alvi
    i/e ftuar
    O Eno, un nuk jam ekspert urbanistike, po me duket se ai problem zgjidhet lehte.
    Ver STOP signs, neper disa pika kyce, dhe pastaj, eshte detyre e policise te gjobisi rende fare ata drejtues automjetesh qe shkelin rregullat.
    Ne kete menyre, dhe njerezit kalojn dhe makinat, dhe ruhen dhe kangjellat.
    Por policia duhet te beje detyren, qe te mos i shkoje ne mend njeriu ti jape makines i pire, ose si i cmendur.

Shpirt i Lirė
    Anėtarėsuar
    15-04-2002
    Postime
    898
    O Alvi,

ke ndoenj shembull teme thuash te ndonje kryeqyteti apo qyteti ku trotuaret jane me kangjella per te penguar parkimin e makinave ?

Kjo ishte ide e shkelqyer e kryebashkiakut tone Rama.

alvi
    i/e ftuar
    O Eni, per cdo veprim apo ligj "te cuditshem" ka patur nje shkak.
    Parkojn mileti ne trotuar, do gjet nje zgjidhje, ndoshta e perkohsme sa e ndertohen dhe ne tirone parkinge te nendheshme(lol)
    P.sh> ne aeroport ktu ne USA, te kontrollojne dhe kpucet. Duket qesharake, po ja qe dikush kishte fut eksploziv ke kpucet, prandaj dhe te gjithe vuajme rradhat e gjata.
    Neper vende te tjera te kontrollojen dhe anusin. duket qesharake, po ja qe dikush do kete fshehur dicka ne b anus, dhe ja kane gjetur e tani i kontrollojne te gjithe.
    Prandaj, ne se njerzit nuk kane aq ndergjegje te zhvilluar sa te mos parkojn ne n trotuar, atehere do merren masa drastike.
    Une nuk kam qene ne Tirane u bo 7 vjet, Eno, dhe me bohet qefi qe me ne fun po nigjoj qe po rregullohet.
    Edi Rama ne Xhemol Tafai(lol) jon te vetmit qe kan bo nai gjo per Tironen. Edi me kangjelat, dhe Xhemoli me ato dritat Kshu, si pikpytje.

Faqja 4 prej 19 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lajmet nga Superliga 2006/2007
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 1035
    Postimi i Fundit: 26-08-2007, 16:39
  2. Barrichello largohet nga Ferrari !
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 18:53
  3. Komisioneri i Policisė sė UNMIK-ut largohet nga Kosova
    Nga mani nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-08-2004, 06:44
  4. Sisteme Operativė: Industria IT po i largohet Microsoft-it
    Nga Tini- nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-07-2004, 11:11
  5. Ambasadori amerikan ne Tirane, Xhefri largohet nga detyra
    Nga StterollA nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2004, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •