Ronald Reagan!
http://www.1728.com/page6.htm
Ronald Reagan!
http://www.1728.com/page6.htm
Qetesi!
Shoket lexojne!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sarah : 08-11-2002 mė 18:52
In the Lord,however,woman is not independent of man, nor is man independent of woman. For as woman came from man, so also man is born of woman. But everything comes from God.
I Corinthians 11:11 (NIV)
nqs puna e divorcit eshte permendur meqe edi rama eshte i ndare une di t'ju them se kjo nuk ka te beje me punen e tij aspak.
per me teper,kjo le te mbetet mes nesh,kush mund te jetoje me edin amon??? e kam seriozisht...qe te shnderrosh nje rrenoje ne nje qytet kukullash,duhet te jesh teper i vecante,artist ne gjak,
dhe sigurisht,cmimi qe paguhet per te qene artist--nje derrase
mangut.
ai ne pune eshte gjeni po ne familje...hmmm i dyshoj aftesite....![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mos_moreee : 01-11-2002 mė 18:53
C:\DOS
C:\DOS.RUN
RUN:\DOS.RUN
Rrespekte per mariglennoren !
Perkrahje te fuqishme Edi Rames !!!!!!!!!!!!!!!!
Presidenti Amerikes mund te ket pas divorc para se te zgjidhej.Ceshtja Edi Rames eshte ndryshe.
Edi Rama e akuzoj gruan e tij, se djalin e ka ber me baban e tij Kristaqin.
Edushka Rama u nda nga gruaja sepse kishte ren ne dashuri me Ardjan Klosin (ish drejtori i Radio Televizionit Shqiptare),me te cilin dhe bashkjetoj per nje kohe jo te shkurter.Mbas divorcit te dyte me Ardjanin i cili u largua ne Gjermani,organizoi vrasjen e burrit te Rudina Magjestarit (vrasje e bujshme e dosjes Gina),nje nga arsyet ishte dhe mosdhenia e droges Edi Rames me cmimin e caktuar me pare.Arsyet e tjera i kuptoni vet, pse e vrau Tuci,Gjokes ,per ti marr token dhe per ti kap Loken.
:^zilet
Tironse llap llap se dicka ngelet.
Turp per emrin qe ke.
Henri Anderson was here.
EDI RAMA???
NJE PLEHRE, QE PASTROI PLEHRAT.
RROFTE PLEHRA E PLEHRAVE!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lule Portokalli : 02-11-2002 mė 19:19
Ji Vetvetja!
Hera e pare qe po degjoj gjera negative per E. Ramen qe thuhen se bazohen ne fakte. Po ama ai punen e tij ne qeveri e ben, dhe shume mire bile. Po te kishte ca me shume politikane si puna e tij Shqiperia ne nja 10 vjet beheshe per t'u futur ne Evrope. Kurse me ata te tjeret qe kemi dhe qe s'luajne gishtin per asgje, kushedi se kur na bie rradha te futemi.
Ju shikoni ate tjetrin, Tosin, qe ndahet me gruan qe e ka njohur qe ne gjimnaz, me gruan qe e ka ndjekur neper burgje dhe eshte bere korrierja e tij per partine, dhe me te cilen ka bere dhe femije, dhe e braktis ne nje moment lajthitjeje per nje bukuroshke 20-vjecare qe ka mesuar te beje lajka bukur ne Greqi. Dhe qe per me teper ky Tosi nuk ben asgje te dobishme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angeldust : 04-11-2002 mė 23:09
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
OKB: Cmim Edi Rames per uljen e varferise
Sekretari i Pergjithshem i OKB-se i dorezon cmimin qytetarit numer nje te Tiranes. Mengjes pune ne shtepine e Kofi Anan
Kryebashkiaku i Tiranes Edi Rama eshte vleresuar dje me cmimin e OKB-se per perpjekjet ne zbutjen e luftes se varferise ne Tirane. Pergezimet per punen e tij dhe cmimin ai i mori nga sekretari i Pergjithshem i Kombeve te Bashkuara Kofi Annan si dhe nga Administratori i Programit te Zhvillimit te Kombeve te Bashkuara Mark Malloch Broen. Te dy keta perfaqesues kane qene pjesmarres ne edicionin e gjashte te Cmimit vjetore per zhdukjen e vareferise, qe organizohet ne Nju-Jork. Cmimi i OKB-se i eshte dhene bashkiakut Rama pas nje perzgjedhje nga gjashte kantidatet fitues te ketij cmimi. Ceremoni eshte zhvilluar dje ne pallatin e Qelqit. Rama eshte i pari bashkiak qe dekorohet nga OKB-ja duke vleresuar ne kete menyre punen e bere ne keto dy vite te qeverisjes se tij. Ceremonia eshte pjese e nje nisme te gjere te UNPD-se per te kujtuar 17 tetorin, diten nderkombetare per zhdukjen e varferise. Fituesit e tjere te cmimeve jane individe qe perfaqsojne shembuj te jashtezakonshem neper pese kontinentet ku me perpjekjet e tyre i jane kushtuar ne forma te ndryshme luftes kunder varferise ekstreme. Ata jana nga Bangladeshi, Benini, Kili dhe Libani. Kryebashkiaku i Tiranes dhe fituesit e tjere te cmimit ishin te ftuar ne nje mengjes pune ne shtepine e Kofi Anan.
Keni fituar nje cmim mes gjashte kantidateve te tjere pretendent. Si ndjeheni?
Mendoj se kjo nuk eshte nje ngjarje e rendesishme ne jeten time, por eshte nje ngjarje e rendeishme ne jeten e kryeqytetit. Une nuk e lidh kete cmim me veten time por e lidh me nje ekip qe punojne prej dy vitesh me mua, me qindra punetoree qe punojne ne kohen kur qyteti fle, ata mbushin gropat e rrugeve, clirojne kanalet per te pergatitur qytetin per shiun e ardhshem dhe njekohesisht pastrojne rregullisht mbeturinat. Sikunder besoj qe ky cmim eshte i lidhur me ato faktore perfshire ketu dhe ato struktura te qeverise shqiptare qe une dhe Bashkia e Tiranes ka punuar, apo partnere dhe donatore te ndryshem duke mos harruar edhe ata eksponete apo struktura te shoqerise civile qe kane bashkepunuar si dhe sektorin privat. Ky cmim eshte njohje e nje pune te kordinuar mes shume individeve e nje harmonizimi te shume energjieve dhe burimeve finaciare. Ishte e pa drejte qe kete vleresim ta konsideroja si nje vleresim te vetem te punes time.
Gjithkush qe vjen ne Tirane, por pa dyshim edhe vete banoret e kryeqytetit shikojne atje permirsime te vazhdueshme per sa i perket pastrimit te qytetit, gjelberimit dhe pastrimit te kioskave. Cilat kane qene disa nga sfidat per arritjen e ketyre rezultateve?
Besoj qe ajo qe ka ndodhur ne Tirane eshte e dukshme dhe per me skeptiket dhe ky pa dyshim eshte edhe nje lajm i mire. Nje lajm, i cili per fat te mire ka mare dhene edhe pertej kufijve te Shqiperise duke bere te mundur dicka shume te rendesishme edhe per vemendjen e mediave nderkombetar dhe te nje auditori edhe me te gjere se sa ai auditor brenda Tiranes apo Shqiperise, te kete nje Shqiperi tjeter nje Shqiperi qe ka vullnetin per tu rimekembur. Ketu behet fjale per Tiranen, por nuk do t'i ndaja te dyja kur behet fjale per nje imazh qe i kalon kufinjte e Shqiperise. Nje Shqiperi qe nuk eshte me e trafiqeve, e prostitutave e klandestineve si per fat te keq ngatrrohet shpesh ne baze te nje steriotipi qe do te thoja une eshte nje hap i padrejte.
Duke mare shkas nga vendimi i KRRTRSH-se per prishjen e mese 700 ndertimeve pa leje ne bregdet, sa shpejt do te procedohet per prishjen e ndertimeve pa leje ne kryeqytet?
Une nuk mendoj qe une personalisht apo kryeqyteti jemi ata te cileve i duhet bere kjo pyetje, pasi kryeqyteti ka qene ne avangar te luftes kunder ndertimeve pa leje, por duhet te theksoj dhe deshiroj te theksoj per mua personalisht prishjet nuk jane qellim ne vetvete. Ne shembim per te ndertuar, nuk shembim per te shkatrruar. Duhet pasur shume kujdes se nuk do te ishte ne te miren e ecjes perpara ne kete proces sikur te mos i kishim kombinuar keto te dyja.
Nje nga arritjet e punes tuaj qe ju vete e keni permendur eshte lyerja e pallateve te kryeqytetit. Ju vete i keni quajtur ngjyra te Edi Rames. Per kete ka patur mendime te ndryshme. Cfare kriteri eshte ndjekur per percaktimin e ngjyrave, sa eshte respektuar e drejta e autorit, e kam fjalen per ngjyrat e perdorura me pare nga vete arkitektet e godines?
Une nuk e kam shenuar si arritje timen kete. Ky thashethem ju ka arritur shume vone ne Amrike. Eshte nje debat i shterruar tashme, nje debati i cili i takon dy -tre muajve perpara.
Ju keni patur poste te ndryshme ne qeveri gjate 10 viteve te fundit, por ju jeni edhe artist. Cfare objektivash i keni caktuar vetes per te ardhmen. Si e shihni Edi Ramen pas pese vitesh?
Une nuk kam pasur poste te ndryshme. Une kam pasur te njejtin post ne disa qeveri. Kam qene minister kulture ne nje periudhe relativisht te shkurter kohe, gjate tranzicionit te gjate. Une nuk mendoj per te ardhmen se kam shume pune ne te teshmen dhe fale zotit kur shkoj ne shtrat per te fjetur me ze gjumi me bilancin e dites dhe nuk kam kohe per per te menduar per projektin se ku do te jem une pas pese vjetesh. Edhe nje here theksoj se ajo c'ka po bejme ne ne Tirane, pra Bashkia e Tiranes eshte dicka vertete shume-shume e rendesishme ne raport me mirefunksionimin e qytetit, ne raport me rritjen e cilesise se jetes se qytetareve. Se ku duhet te jete Edi Rama pas pese vitesh, kjo nuk perben as nje problem lokal as nje teme per Zerin e Amerikes.
Ne Itali nje shkolle u shemb(nga natyra) e prokuroria filloi hetimet e ndjekjet penale.
Ne Shqiperi iu fut uji ne goje derrave shqiptare(nga njeriu)e askush nuk u ankua.Edvin Rama pergezoi SHOKET e bashkise per punen e mire...me falni,..per vjedhjen e mire
Si nuk i bie nje termet atij vendi ta shuaje fare ate komb te peshtire!
SHQIPNIA E SHQIPTARVE.................
Krijoni Kontakt