E drejte.Faji eshte i Sali Berishes qe nuk i mbyti me zjarr e hekur ne 97-en.Faji eshte dhe i yni qe duhej ti kishim varur neper shtyllat e telefonit qe ne 1990-en.
E drejte.Faji eshte i Sali Berishes qe nuk i mbyti me zjarr e hekur ne 97-en.Faji eshte dhe i yni qe duhej ti kishim varur neper shtyllat e telefonit qe ne 1990-en.
SHQIPNIA E SHQIPTARVE.................
Tė dashur dhe tė nderuar BASHKĖFORUMAS
Nėse nuk mė keqkuptoni problemi i Edi Ramės nuk ėshtė kaq i thjeshtė! Ai vėrtetė u thirr nga nė Tiranė nga zotri Nano, por ama Edi Rama nuk mbeti peng i lėvizjeve dhe urdhėrave tė Nanos. Bile ia tregoj edhe vendin disa herė! Edi ėshtė njeri ekzekutiv! Sa e vėshtirė ėshtė tė punosh aktualisht nė Shqipėri, ju mirė e dini, ama punė ėshtė bėrė! Nėse demokratėt e mij u vjen keq se pse e humbėm Bashkinė e Tironės nė tetor 2000, unė kam tė drejtė tė pyes: "A mos ishte kandidaturė e gjetur tropojani Besnik Mustafaj, qė si amabasador nė Paris FTESAT qė dėrgonte Akademia e Francės pėr Berishėn, Arbnorin dhe Meksin, ky tropojani diplomat i fshehte nėn sirtar(!!!!!???). Mos kaloni nė ofeza kot sė koti! Edi Rama ka punuar, por vjen Dita e Votimeve dhe tjetėr kush ka pėr votuar!!!!!! Pėrsa i pėrket Gonxhes - ai e dha dorėheqjen! Tani ēfarė kėrkoni? Tė marrė Bashkinė e Tironės ndonji tekahyt? I pamė dhe tironsit si Sali Kėlmendi e Bert Brojka qė e "ndritėn"! Sapo ra nga fiku Berisha ia mbathėn nga ana tjetėr duke e shitur PD-nė dhe Berishėn pėr 5 pare spec!
Kini respekt pėr punėn e jo pėr pėrfaqsimin politik tė ekzekutivit!
Agim Doēi
Pershendetje z.Agim
Perse nuk i bini shkurt e trup sic i thone nje fjale?
Cfare mund ti ndodhte kryetarit te bashkise(dhe orkestres se tij) te Luganos apo Zürichut, po ti ndodhte ashtu sic i ndodhi Tiranes?
Une nuk e besoj qe edhe juve mund t`ju kene mgjepsur shume ato bojatisjet e pakta te palleteve te Tiranes dhe aq me pak pastrimi akoma i pa perfunduar i lanes...
me respekt
benyy
O Tironse ! Nuk e di se sa e njef Tironen ti po besoj se shume shume me pak se mu ( se nuk do te thot qe ta kesh nick Tironce dhe e jesh nga Tirona) , po kur e shkosh perseri ne Tirone hapi syte mire., dhe qe nuk je tironce e them kete sepse ti nuk e di shprehjen tironce " bakllavaja provohet pastaj thuhet eshte e mire apo jo " (meqe dyshon per shijet e mia seksuale) ., dhe tjeter ngjyrat e Ylberit nuk jane gjithone dhe ngjyra homoseksuale, dhe habitem me ty se ku e ke marr vesh kete, ah harrova jane edhe ngjyra lezbiksh.
PERKRAHJE TE FUQISHME EDI RAMES DHE PER NJE MANDAT TJETER !!!!!!!!!!!!!!
Se sa tirons je ti,dukesh ne fakt qe kur shkrun tironCe.Pak rendesi ka kjo.
Nuk eshte e then qe duhet te shijosh pastaj te flasesh.Ka dhe 1 shprehje shqiptare qe thot:"fshati qe duket s'do kallauz".
Edi Rama (ket kam pa,ty jo) duket qe eshte pede qe nga ngjyra corapeve plus qe e ka pranu dhe neper media.Un se mor vesh pse se pranoni dhe ju qe keni 1 kryetar pederast.
Ps.lart me lart o shok flamujt e homoseksualizmit.
:^zilet
Jua thashe nje here....Ket rradh uroj qe ti hyje m..... ne goje atij pupulli e jo lana apo liqeni.Keshtu e do ai komb!
Keto vite ne Shqiperia ka pasur shume llafe dhe shume pak vepra. Shqipraret humben ē'do besim tek politikanet se gjith premtimet e bera perfundonin ne kalandrat greke. Nuk e di se ē'ka bere Edi Rama ne Tirane se kam kohe pa shkuar ne Shqiperi, por me ē'kam pare e lexuar diēka ka ndryshuar.
Thjeshte prishja e kjoskave, rregullimi i lulishteve e i parqeve etj etj tregon qe Rama ka vepruar me kurajo. Mos te harojme se asnje nga paraardhesit e tij nuk ka guzoi te prekte keto sektore.
Persa i perket pergjegjesise se tij ne permbytjen e Tiranes se Re s'ka dyshim qe nje pjese e pergjegjesise bie mbi te per postin qe ka. Por a duhet hequr per kete fakt? Mendoj se jo, rruga me e mire jane zgjedhjet e ardheshme. Nqs vertet populli e gjykon fajtor le te mos ja jape voten. Ne te kundert respekt per hir te ligjit te shumices.
Nga ana tjeter, fyerjet per jeten e tij personale mendoj se jane mungese karakteri e atyre qe kapen pas tyre. Sipas dikujt ketu, Edi eshte deklaruar si homoseksuel, gje per te cilen dyshoj fort se s'do kishte shqiptar te votonte per te nese ai do ta thoshte kete publikisht. Nuk di ē'te them, vete kam mendimin tim per kete kategori njerezish, kuptohet nuk mund ta pranoj si normale te dalit jashte natyres, por ne fund te fundit kjo eshte diēka personale dhe s'mund te shfrytezohet si argument ne luften politike.
Nuk behet fjale per nje individ te ēfardoshem homoseksual por per kryetarin e Bashkise se kryeqytetit.
Nuk e di se ē'do te ndodhte ne U.S.A sikur nje kryetar bashkije te ishte pederast.....................
Mendoj qe ngjasimi me Enverin i Edvinit eshte dhe homoseksualizmi
Mbaj mend kur kam lexuar Kur'anin qe,andej nga fundi thote qe "kataklizma do te vije kur burrat te sillen si gra e grate si burra".............
Krijoni Kontakt