Close
Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 190
    o XimiD

Tironse apo Tropojane per mu eshte isoj.Mbi te gjitha jam Shqiptare.Un Tironen e kom pa, dhe asgje sme ka ber pershtypje vetem flamujt e homoseksualit qe ka ngjyros gjithe ndertesat.

Qe Edi Rama eshte IDIOT ajo dihet boterish.Mos e perkrah shum se do dyshojn njerzia se ke ndonje ngjashmeri ne shijet seksuale.

shnet e men ne kok
    uron Tironsja.
    :^zilet

_____________ Maska e ornament
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    Tironsja, ti je SKEPtare ose SHQEPtare, pa dyshim e tille.
    Edi Rama eshte kryetari Bashkise, si i tille i ZGJEDH me VOTA, ket mos Harroni. Ai s'mund te hiqet nga nje vendim qeverie, sepse nuk eshte caktuar me vendim qeverie.

Ornament
    Un spo pretendoj qe me anen e forumit t'ju heqim kryetarin tuaj te dashur,mos u frikso.
    Thjesht secili nga ne po jep mendimin e vet,megjithate un te kujtoj qe Kryetarin e Bashkis e ka ne dor per ta hequr dhe Kryeministri.
    Arsyet:
    1.Papergjeshmeri ne detyre
    2.Paftesi fizike dhe mendore (kjo e fundit i pershtate Edushkes)
    3.Shkelje Kushtetute.
    Pra, Ai hiqen me vendim te Qeverise, por Qeveria nuk ka te drejt te caktoj njeri tjeter por shpall zgjedhje te reja.

shnet Tironsja.

i/e regjistruar Maska e MEDEA
    Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    o tironse...kot per kuriozitet ciles rryme politike i perket ti????
    se po qe per demokrate...ik ziu me tosin ai osht kot......kurse edi rama eshte njeriu i popullit...na hapi syt....as mos e ver ne dyshim!
    sa per ato shijet seksuale....nuk besoj se jane te verteta....edhe po te ishin.....puna e tij..... juve ēju duhet???????

sjemi ne shekullin e 5 qe ti gjykojme njerzit nga preferencat sexuale...pak civilizim te lutem...! je rritur ene mes tirones pale!

APO TE KA PRISH KIOSKEN E BABES EEEE??????'
    Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia

Medea
    Me ke ber te qesh ne 12 te nates.
    E di si mu duk ky shkrimi jot?Si vjershat qe i thureshin Enverit.
    Ca thu ti mi ejjjj se na habite.Kush ja hapi syt popullit mi?
    Kaq posht paske qen ti mi goc(nqs je femer) sa te paska hap syt Edi Rama 1 cop zgjebaraku qe bridhte rrugve te Parisit sa ne nji social ne tjetrin,me thonjt te gjata si vampir e kok pa lar 3 jav rrjesht?
    Kto jan fakte e s'po i shpik un.I kemi par te gjith te filmuar apo ne foto jeten e Kryepederastit te Shqiperis.
    Si ke kurajon dhe ofendon Shqiptaret?Dmth sipas teje po mos ishte Edi ne do kishim vdek me sy mbyll?

Sa per ato felliqsirat qe ben ky "njeriu i popullit" me nji burr tjeter jam e sigurt qe asnji Shqiptar nuk do ti vlersonte.Un nuk gjykoj njeri nga preferencat seksuale por dhe te udhehiqem nga nje pederast,i cmendur (te informoj qe ka arritur te cmendi dhe ex gruan e tij ,nje vajz e shkelqyer dhe aktore e talentuar Matilda Makocin) un s'do ta pranoja kurre.

Nejse Medea se per Edin ka shum me fol,por un do te sugjeroja qe te lexoje 1 nga "kryeveprat" e tij qe te mesosh me shum per ket qe te paska hap syt, "Ina Ina hiqi breket" qe nga titulli duket qe ka talent djali.

Ps.Nuk kam kioska un Medea po kam Hotel qe Edi ska menere me i prish.

shnet e menje te kthjellet.

i/e regjistruar Maska e MEDEA
    Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    me vjen shume keq tironse po qeke kot fare. edi rama eshte njeri me kulture e me vizion...qe kur fillon te flase ...di me i lidh dy fjale...jo si ai tropojsi juj qe ka 20 vjet n tiron...e tall ****** i madh e i vogel kur hap gojen me fol ai!!!!

nuk du me u zgjat me diskutime te kota....po te pyes ty atehere:
    SIPAS TEJE KUSH DUHET TE JETE KRYETAR BASHKIE I TIRANES?????????????
    DUA VETEM NJE EMER E NJE MBIEMER...PER ATE QE MENDON TI SE ESHTE I DENJE PER KETE POST...MOS I BI NGA KINA KUR TE JAPESH PERGJIGJEN!

LE QE KUJT I PLASI SE CA DO TI........... EDI ESHTE AKOMA KRYETAR BASHKIE...E ASHTU QOFTE EDHE PER CA KOHE.....SA TE ZHDUKI CA FUNDRRINA....QE PO I MORIN FRYMEN TIRANES...E SPO LEN I **** VEN PA NGRIT KIOSKA.....

sa per ate punen e vjershes se xhaxhit.....ne i bojm vetem vjersha....ai i pari juj i ka fyt termometrin n **** kur ka pas temperatur.....

take it easy plake.......e mos u nxef shum!
    Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia

Ekonomist
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    144
    Kam qejf qe heren tjeter,Blendi Gonxhe e Edvin Rama te hapin jo me Liqenin por Ujerat e zeza.Ti hyje m.... ne goje ca prototipeve.......................
    SHQIPNIA E SHQIPTARVE.................

Nuk eshte problemi aty.

po te kishte ndodhur nje gje e tille gjate qeverisjes se Berishes, do te ishte bere nami ne media dhe cfare nuk do te kishin lene pa shkruar.
    Ndersa tani u pa qarte qe organet e medias u moren me teper me mbrojtjen e figures se Rames sesa me hallin e te permbyturve.

Perkundrazi Medea tipa si ti me sjellin ne humor.Ne te njejten kohe me dhimsesh por spo me plas shum (po perdor gjuhen tende) se kur u ndan kto na ran.
    Nuk kam ndermend te bej debat me ty se me duket humbje kohe.Ca kisha me ti thon ti thash me lart.
    Faji ishte i atij Tropojanit qe nuk udhehoqi sic duhet, qe tju shunte me fis e me far ju Funderrinat dhe klysht e kuq qe ngrini kok sot duke ,na ber te pazevendesueshem nji pederast me kartel.

Ps.Me vjen mir qe te pakten e pranon qe Enveri ka qen pede,dhe i pelqente te bente cdo gje me b....

i/e regjistruar Maska e Benyy
    Anėtarėsuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    zvicer
    Postime
    7
    uuuuuu sa thelle qenki futur mo me kete Edi Ramen?!!!!!Ø
    Une se besoj. qe as gjysma e Tiranes qe u mbyt ,te jete futur kaq thelle sa qenki futur juØ!! Po nejse se po provoj te futem dhe une nje cik mbase di te notoj.
    Per dijeni une s jam as nga Tirana as nga Tropoja ne fakt as nga Shqiperia e kufijve te tanishem shteteror, por ne momente te tilla sic i ndodhi apo e beri Edi Rama apo banda e tij me Tiranen, ska rendesi kjo, do jepte dorheqje dhe kryeministri i nje shteti ,jo me nje kryetar bashkie.
    Po ja qe atje i thone Shqiperi dhe nuk ik as Edi e as kurrkushi sepse i duhet kenduar kengen njehere edhe atij per ate ngjyrosjen e atyre pak objekteve, per te permysur pataj gjysmen e qytetit.
    Une nuk e di nese ka degjuar kush nga ju dhe pare me sy ate fjalen etij ate dite ne Tv.Mund te them se njeri me skandaloz dhe me te ndyre ne jeten time s kam pare.Po qe nuk la gje pa permendur me lesh e c lesh e ca nuk tha, dhe per cudi akoma shof qe njerezia akoma i thurkan hymne ketij njeriu qe vetem per ate fjale te mbajtur (natyrisht nese fjale do te mund te quhej)s do te meritonte me voten e nje njeriu qe nje cik edukat politike do kishte them, se per pa te paska akoma sa te duash.
    Epo mir se me kulte jemi mesuar me kulte do vijojme , rreth e qark do i biem botes dhe preshin do fitojme....

Shpresoj per kete te ha nje te share te kendeshme nga ju kengetaret e Edi Rames qe pas gjithe asaj boje qe harxhoi dhe mire beri ca kiosqe qe rrezoi, i beri gjemen Tiranes...

Nuk jam me Salen jo mos u hamendeni fare...

Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lajmet nga Superliga 2006/2007
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 1035
    Postimi i Fundit: 26-08-2007, 16:39
  2. Barrichello largohet nga Ferrari !
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 18:53
  3. Komisioneri i Policisė sė UNMIK-ut largohet nga Kosova
    Nga mani nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-08-2004, 06:44
  4. Sisteme Operativė: Industria IT po i largohet Microsoft-it
    Nga Tini- nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-07-2004, 11:11
  5. Ambasadori amerikan ne Tirane, Xhefri largohet nga detyra
    Nga StterollA nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2004, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •