Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 61
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    =eldonel;2305576]Ah more gjakovar si me behesh kinse s kupton aty ku ky person i shan 1 miliard e me shum njerez ky se pari bene krim dhe ky njeri duhet te ndeshkohet se pari por kur nuk ndeshkohet atehera gjindet rruga tjeter per tu ndalur mos u ba kishe s po marr vesh me te ofenduar ty e mua e familjet tona dikush qfare kishe vepruar?
    Me na ofenduar dikush kombin qfare kishe vepruar ?------Me fal por me statistikat e kriminalitetit qe ka kombi yne ,a din ti ndonje qe te na lavderoje.Mos ndoshta ke ndegjuar qe lodhemi duke lavderuar vetveten?

Per besimtarin e vertete Allahu dhe i derguari i Tij jane me te dashur se te gjitha andaj nese une nuk e lejoj te ma fyej dikush familjen time per besimtarin me paresore eshte e para se familja e gjithqka tjeter me rradhe andaj lereni ofendimet .--------Spo meret njeri ketu me famijen, se ke kuptuar shprehjen

Kurse 4 everit i tham kur u botua davinqi code u quan musliman e te krishtere bashk ,sa keq qe ti hyne ne vallen e tyre duke mos e ditur se qfare tentojne keta, te pafete duan vetem te ofendojn sepse diq tjeter nuk dine keta jane te humbur nuk e dine dhe pse rrojne, kot me thene me shkel neper toke dhe me hargu fryme kote derisa te ju vie e verteta vdekja .
    tungi-----Kodin e Davincit e kam ne shtepi e nese ty te intereson mund ta gjesh ne cdo librai ne gjuhan shqipe.Kerkush nuk kercenoi me jete autorin qe njhej si spekulator.Besoj se dhe ne Kosove jetojne shekullin e XXl, e te pranosh inkuizicionin per lirine e te shprehunit, do te thote se jeton ne mesjete.

Fundja mer besimtar i devoteshem,vargjet satanike jane reale , te shprehuna nga Muhameti dhe te mbajtura shenim nga njerzit prane tij.Keto jane dokumenta ,kane qene dhe ne Kuran, por me vone ato u hoqen.Shkrimtari nuk ben gje tjeter vetem se sjell dokumente historike te cilat i djegin ne by.. the Khomeinit.
    Nderhyrja jote nuk kishte te bente me temen.Ti nuk u shprehe per rromanin, apo ndonje informacion dhe ne frymen e kritikes.Pra tek ty mungon deshira per debat.Pra ti ne vetevete je nje pakete (islamike)e amballazhuar si ato qe shohim ne supermarket, e qe shitesh per njeri.Ty te mungon liria dhe lirine lufton.E nje qenie njerezore pa liri, vetem njeri nuk eshte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 18-06-2009 më 18:41

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Me na ofenduar dikush kombin qfare kishe vepruar ?------Me fal por me statistikat e kriminalitetit qe ka kombi yne ,a din ti ndonje qe te na lavderoje.Mos ndoshta ke ndegjuar qe lodhemi duke lavderuar vetveten?

Per besimtarin e vertete Allahu dhe i derguari i Tij jane me te dashur se te gjitha andaj nese une nuk e lejoj te ma fyej dikush familjen time per besimtarin me paresore eshte e para se familja e gjithqka tjeter me rradhe andaj lereni ofendimet .--------Spo meret njeri ketu me famijen, se ke kuptuar shprehjen

Kurse 4 everit i tham kur u botua davinqi code u quan musliman e te krishtere bashk ,sa keq qe ti hyne ne vallen e tyre duke mos e ditur se qfare tentojne keta, te pafete duan vetem te ofendojn sepse diq tjeter nuk dine keta jane te humbur nuk e dine dhe pse rrojne, kot me thene me shkel neper toke dhe me hargu fryme kote derisa te ju vie e verteta vdekja .
    tungi-----Kodin e Davincit e kam ne shtepi e nese ty te intereson mund ta gjesh ne cdo librai ne gjuhan shqipe.Kerkush nuk kercenoi me jete autorin qe njhej si spekulator.Besoj se dhe ne Kosove jetojne shekullin e XXl, e te pranosh inkuizicionin per lirine e te shprehunit, do te thote se jeton ne mesjete.

Fundja mer besimtar i devoteshem,vargjet satanike jane reale , te shprehuna nga Muhameti dhe te mbajtura shenim nga njerzit prane tij.Keto jane dokumenta ,kane qene dhe ne Kuran, por me vone ato u hoqen.Shkrimtari nuk ben gje tjeter vetem se sjell dokumente historike te cilat i djegin ne by.. the Khomeinit.
    Nderhyrja jote nuk kishte te bente me temen.Ti nuk u shprehe per rromanin, apo ndonje informacion dhe ne frymen e kritikes.Pra tek ty mungon deshira per debat.Pra ti ne vetevete je nje pakete (islamike)e amballazhuar si ato qe shohim ne supermarket, e qe shitesh per njeri.Ty te mungon liria dhe lirine lufton.E nje qenie njerezore pa liri, vetem njeri nuk eshte.
    A e ke lexuar ti kete liber ndfonjehere ?
    Une jo dhe sma do mendja qe do e lexoj ndonjeher sepse s ja vlen te mirrem me te ?
    KOSOVA E MADHE

Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Nuk behet fjale per ofendim. Por muslimanet e definojne kete term ne menyre aq te gjere sa qe nuk eshte e mundur te mos i ofendosh kado qe sillesh. Pra edhe pa qellim. Kjo ndodhe edhe ne raste te perditshme. Ti

Sille si te duash, hegjemonizmi arab eshte fajtor.

*
    Te pershendes per argumentimin e replikes.

Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    A e ke lexuar ti kete liber ndfonjehere ?
    Une jo dhe sma do mendja qe do e lexoj ndonjeher sepse s ja vlen te mirrem me te ?
    Pershendetje.Une nuk e kam lexuar por jam duke ndjekur komente.Te keshilloj qe te informohesh dhe per mendimin ndryshe pasi keshtu do te kesh mundesi per te qene i vetedijshem ne deshiren tende per tu bere nje besimtare i devoteshem.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ketu gjeni nje pjese te librit ne anglisht ne PDF
    http://www.wsu.edu/~brians/anglophon...es/svnotes.pdf
    Ose po patet problem shkoni direkt tek linku http://www.wsu.edu/~brians/anglophon...es/svnotes.pdf
    Esht interesant

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Selman Qafir Ruzhdia, nuk eshte tjeter vetem nje i hallakatur, qe e lexojne te hallakaturit

Kurse Qafir Khomeni, e ka denuar me vdekje, jo per gje tjeter, per qe ta bej te njojtur kete skizofren, qe njerezit te indinjohen dhe tja lexojne librat.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga century Lexo Postimin
    Selman Qafir Ruzhdia, nuk eshte tjeter vetem nje i hallakatur, qe e lexojne te hallakaturit

Kurse Qafir Khomeni, e ka denuar me vdekje, jo per gje tjeter, per qe ta bej te njojtur kete skizofren, qe njerezit te indinjohen dhe tja lexojne librat.
    Salman Ruzhdiu me te vertete eshte nje imbicil, kjo nuk diskutohet.
    Por ama te thuash se Khomeni e denoi me vdekje qe njerezit te lexojne librin e tij, edhe kjo eshte nje qafirllek.
    Lexo me shum , se Khomeni nuk e denoi me vdekje qe njerezit tia lexojne librat atij, por e beri ngase ai (dmth leshi Salman Ruzhdia ) ofendo profetin tone te dashur.

GV_USA

P.S." Ne fe nuk ka dhune!!! Dhe ti nuk ke autoritet te quajsh muslimanet tjere qafira!!!
    Lexo Kuranin, kete te drejte Allahu e ka mbajtur per Vehten e Tij, Vetem Allahut i takon te ne gjykoj per per pune dini dhe imani. Nuk mbroj Khomenin, as qe ma nin per ate, por mbroj te verteten, mesimet e vertata islamike qe BUROJNE NGA KURANI, e jo nga trute e disa beduinave!!!"
    WE WILL NOT GO DOWN!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    eldonel na pat mor malli per shkrimet e tuja lol
    Pse a hala gjalle tu kuka a ky Eldoneli? I missed him too.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Por ama te thuash se Khomeni e denoi me vdekje qe njerezit te lexojne librin e tij, edhe kjo eshte nje qafirllek.
    Lexo me shum , se Khomeni nuk e denoi me vdekje qe njerezit tia lexojne librat atij, por e beri ngase ai (dmth leshi Salman Ruzhdia ) ofendo profetin tone te dashur.

GV_USA

P.S." Ne fe nuk ka dhune!!! Dhe ti nuk ke autoritet te quajsh muslimanet tjere qafira!!!
    Lexo Kuranin, kete te drejte Allahu e ka mbajtur per Vehten e Tij, Vetem Allahut i takon te ne gjykoj per per pune dini dhe imani. Nuk mbroj Khomenin, as qe ma nin per ate, por mbroj te verteten, mesimet e vertata islamike qe BUROJNE NGA KURANI, e jo nga trute e disa beduinave!!!"
    Problemi jote eshte, se ty te mungon truni
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    [
    QUOTE=century;2306288]Selman Qafir Ruzhdia, nuk eshte tjeter vetem nje i hallakatur, qe e lexojne te hallakaturit

[/QUOTE]

Mund te pranojme llogjiken tende..per personalitetin e e te nderuarit Rruzhdi.Por u hodhen ne ere librarite u vrane ne menyre mafioze perkthyesit, thirrja per ta vrare si detyre per cdo musliman, te duken ty normale?!Po a ka nder burri me nje mendim te tille?
    Gostivari_usa
    Nese te ofendojne profetin ti merr persiper te vrasesh njerez??

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fragmente interesante librash
    Nga [xeni] në forumin Krijime në gjuhë të huaja
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 29-04-2014, 17:54
  2. Cfare keni ne dore duke lexuar?
    Nga Estella në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 360
    Postimi i Fundit: 25-08-2005, 09:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •