Close

Rezultati i Sondazhit: Gjermania vs. Italia

Votues
94. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Fiton Gjermania paster (mbi nje gol diference)

23 24.47%
  • Fiton Italia paster (mbi nje gol diference)

30 31.91%
  • Fiton Gjermania me veshtiresi (nje gol diference)

13 13.83%
  • Fiton Italia me veshtiresi (nje gol diference)

14 14.89%
  • Fiton Gjermania ne kohen shtese

4 4.26%
  • Fiton Italia ne kohen shtese

6 6.38%
  • Fiton Gjermania me penallti

2 2.13%
  • Fiton Italia me penallti

2 2.13%
Faqja 19 prej 36 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 357
    Ky eshte nenforum kulture apo sporti se s'po marr vesh?
    Ja po flas une qe sjam as me Italine as me Gjermanine. Eshte dicka qe me cudit me ju shqiptaret me pergjithesi.
    Ju ziheni per Gjermani e Itali nderkohe qe te tjeret luajne. Pra eshte qesharake, e lodhshme, e merziteshme dhe pa kuptim te degjosh disa shqiptare qe per hir te futbollit ndahen ne Gjermane e Italiane. Nderkohe qe jam e sigurt qe po te ishte per Itali e Gjermani as do ju kishin pare dot me sy nqs do i thonit "jam shqiptar".

Fillimisht ky emer do i beje te dyja palet t'ju shohin shtrember, pastaj ju duhet pak me shume pune ti ndryshoni mendjen qe t'ju gjykojne juve si individ e jo juve si shqiptare.
    Per kete arsye ne shqiptare jemi ketu ku jemi sot. Sepse ne nuk duam njeri tjetrin e kjo dallohet dhe ne forum nga menyra se si flitet, athere si mund te na doje ne bota!!!
    Te gjithe hyni ne forum sepse keni nevoje per shqiptare te tjere e kur vjen puna arrini dhe ne ofendime personale, ngritje nervash, fshirje mesazhes....etj etj per njeri tjetrin per hater te kujt? Futbollit? Gjermanise? Hollandes? Italise apo Brazilit?
    Une po dal pak si jashte teme po me cudit shume ky fakt e me bezdis shume kur shoh qe shaheni per kaq pak gje.
    Kalofshi mire e fitofte me i miri neser.

p.s Deri me sot kam qene pro gjermane ne forum (kuptohet pas Brazilit) por pas disa komenteve te tifozave gjerman kur humbi Brazili ....s'me behet me t'ju them "Fitore Gjermania" keshtu qe fitofte me i miri neser.
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Ndeshja do te jete shume e veshtire. Varet si do te marre ndeshja ne fillim. Uroj qe Materazzi te tregoje edhe nje here veten e tij me gersheret qe ka ne vend te kembeve...lol

Shpresoj te fitoje Gjermania.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar mė parė nga Julie

p.s Deri me sot kam qene pro gjermane ne forum (kuptohet pas Brazilit) por pas disa komenteve te tifozave gjerman kur humbi Brazili ....s'me behet me t'ju them "Fitore Gjermania" keshtu qe fitofte me i miri neser.
    He se komente te pakta ishin....Kane qene gjermane fallco ata....

Po te pyesesh tifozin e vertete gjerman se me cilen skuader pranon te luaje ne Finale ( qofte dhe po ta dijne se mund ta humbasin) 99,9 % do te thone qe duan Brazilin per kundershtar....Se Brazili di dhe te fitoje dhe te humbasi me dinjitet!

Fatkeqesisht, u ka rene ne hise Italia....Nje e keqe e domosdoshme, qe neser besoj se duhet ta heqin qafe....Per hir te nderit te futbollit boteror te pakten!

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Ndeshja do jete e ekuilibruar .

Parashikimi im ...deciziv do jete Podolsky ose Totti .

Italianet kane proivimin e pare me nje skuader qe pretendon per titullin , ndersa Gjermanet eleminuan Argjentinen.

Nuk jam i sigurte qe mbrojtja italiane eshte pika me e forte , se edhe me ekipe modeste i kane lene raste kundershtarit (Zambrota t e vija fatale me Ukrainen) ...megjithate fusha do e tregoje neser.

Nesta nuk do jete . Materazzi do futet ne vend te Barzagli , kurse pjesa tjeter eshte njesoj si me Ukrainen .
    Lipja mund te vendose Zambroten ne krahun e Lahm , per te penguar sadopak inkursionet e gjermanit .

Pas zhurmes qe u be ne media ishte i detyrushem largimi i Frings...Por taljonet ketej e shofin me dyshim denimin vetem 1 ndeshje ....''Na e futen - thone. Gjate ndeshjes do na penalizojne , ndersa Frings eshte lene i fresket per ne finale ''....

Duhet thene qe Italinet jane perkedhelur nga arbitrimet kete boteror ...te shofim neser....

Nje urim per te dyja skudrat...Le te fitoje Brazili ...

p.s
    ca te forta ketej nga anet tona..

Protesta te abonenteve te SKY lidhur me trasmetimin e ndeshjeve.
    SKY e trasmetonte ndeshjen 20-30 sekonda me vonese , ne krahasim me RAI .
    Keshtu qe abonentet e SKY nuk shijonin ndeshje fare ...se trimat qe shifnin RAI ulerinin kur behej gol ...keshtu qe dukej sikur po shifnin nje ndeshje t e regjistruar , se vinin LIVE zerat nga komshiu......
    SKY e rregulloi kete vonese e tani me duket jane disa sekonda diference....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anėtarėsuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    Menimi im osht shprehur qe fitorja osht e gjermonve
    Ene ishalla osht kshu,se ndryshe ju mori kolombi n'shkelma t'gjithve

me pak fjal..ndeshaj neser do jet e bukur,e eger ene natyrisht uroj t'fitoj GJERMONI!

Citim Postuar mė parė nga Vi
    Sa per vendin e skulptures edhe Romes mos harro ti e zgjuta fisit se e gjithe infrastruktura Romake eshte e ndertuar ne modelin Helen. Koloseu i Romes eshte prove e gjalle e ketij fakti saqe ne cdo kat te tij ka kollona Dorike, Korincjane edhe Jonike. Madje edhe arkitraret e perdoriur jane kopje e artit Egjiptian.
    O zot sa te shkollum e te lexum te kena.Te mberthen ti daj me ca argumenta qe s'kan ca te thon.
    S'te jap dot jeshile,,te mbulosha ene te kuqet qe ke mor ka inatcij
    lol

Hajde Dru pepinove neser
    o-le-le firma

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Harrojeni qe do fitoj Gjermania sepse e bete kete Gjermani Olimpi i futbolli ashu si dhe Brazili qe u eleminu nga Franca po rrini urt dhe shijojeni ndeshjen ju tifoz qe ju eshte eleminuar skuadra nga Boterori dhe na leni ta shijojme ne tifozat e skuadrave qe jemi akoma ne gjysem finale.
    Nje gje te dini dhe mbusheni mendien qe Italia dhe po te eleminohet eshte nje nga 4 skuadrat me te forta ne bote, kshu qe mylleni llucken te gjithe ziliqare.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Per mendimin tim fiton ITALIA 2-0 ... Dhe kete se luan as topi ...

Inter forever, ca podolski thu ti re ??? Mund te thuash qe varet si do luaje balack dhe toti & pirlo por jo podolsi. Podolski eshte nje sulmues, dhe luan sluan mire ai nuk mban lojen e gjermanise ..

Hajt shendet e gjith te mirat ...

Ju thash BRAZILIANEVE qe i kan parashikimet e kota, pasi isha shume i sigurte qe brazili nuk merrte kampjonat, se nuk e ka fituar asnje skuader joeuropiane boterorin ne europe dhe ska per ta fituar asnjehere.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

ElBaSanLLiU PeR JeTe Maska e KiNgu_Elb
    Anėtarėsuar
    09-10-2005
    Vendndodhja
    elbasani
    Postime
    109
    Si tifoz i brazilit qe jam po jap edhe unmendimin tim kamnje tifoz italian qe me shtyu te shkruaj qe njihet si tifoz i Italis edhe i Elbasanit Arusha Verdheblu jep mendimin e tij qe ndeshja perfundon 0-2 per italin golat e rradhes per italin e madhe i ben pipo inzagi dhe kamoraneze RESPEKTE PER TE RESPEKTUMIT
    Ēdo Gje Mbaron Aty Ku Ka Filluar

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    lol Akoma s'qenkan fshire postet mbi kulturen e
    Mire une qe e nisa per ti treguar Cyclos e me pas Bajernit qe beri nje koment ca fjalesh qe se ben as motra ime e vogel fare po ju te tjereve cu hipi ky zell me vazhdu komentet e me mbajt anet, a thua se po ndajme tokat..
    Nje gje po them...Asnjeher italianet e as tifozet e tyre si kane share gjermanet e tifozet e tyre si kane bere e vazhdojn te bejn gjermanet bashke me mbeshtetsit e forumit. Kaq kenaqsi ju jep kjo mo? Apo duke hedh lloj lloj ofendimesh mbuloni ato frikerat e ankthin , se shpjegim tjeter su jap dot une..
    Le tifozet e Brazilit pastaj qe vijn e flasin akoma per dinjitet..lol..Normal qe Gjermanit do i pelqente Brazili se do ja fuste golat kollaj
    Une dhe nese humb Italia sot prap vij me kok lart shkruaj e komentoj ktu, po ju qe jeni ne vend tuaj, qe jeni mbulu me lavdrime e merita, ju qe jeni fry si gjel deti cdo te beni po te humbni?
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537

Italia

Italia do ja bej naj te pabome ksaj gjermananise edhe pse po hiqet e forte.

Ca ta sjell secondi sta sjell 90 minutshi ne futboll kshu qe si dihet. Gjermanet jane mire italia eshte me dobet por kur vjen puna ne neshje tilla te tera jane te forta.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MICHI : 04-07-2006 mė 11:13

Faqja 19 prej 36 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjermania dhe te huajtė
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 09-07-2010, 17:16
  2. Projektet greko-serbe pėr pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  3. Skuadrat e huaja dhe patriotifozlliku i shqiptarėve
    Nga Hyllien nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 125
    Postimi i Fundit: 14-06-2008, 08:40
  4. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •