Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    femmedecarriere Maska e Visage
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587

Pse me eshte fshire Firma?

Pershendetje moderatore,

Sot sapo vura re qe me eshte fshire firma dhe nuk e kuptoj dot pse. Firma ishte The Sky Is the Limit!!!! dhe poshte saj kishte dicka te tille Italy Champions 2006 S'e mbaj mend mire.

Nuk e kuptoj perse me eshte fshire ne radhe te pare, sepse shof rreth e rrotull qe shume anetare te tjere kane firma shume ngjyrshe dhe me te medhaja se e imja dhe s'ju jane fshire.

Ne radhe te dyte, kur nje firme fshihet, do ishte shenje respekti te lajmeroni anetarin dhe t'i jepni arsyen e fshirjes.

Pres pergjigje per kete gje. Dhe nese fshihet firma ime sepse ishte e madhe dhe e shume ngjyrshe atehere mire do beni te fshini te gjitha, dhe jo vec te atyre qe s'i njifni.

Respekte,

Visage

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Bo vaki e ka marre era kajmaklia dajes

Dito.

Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Postime
    587
    Hmmmmm perseri me eshte fshire firma. A ka mundesi te marr ndonje pergjigje per kete gje???????? Ca jane keto gjera iher?

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,977
    Postimet nė Bllog
    22
    Citim Postuar mė parė nga Visage
    Hmmmmm perseri me eshte fshire firma. A ka mundesi te marr ndonje pergjigje per kete gje???????? Ca jane keto gjera iher?
    Firmat ekzistojne vetem qe anetaret e forumit te shprehin nje citat/urim/pershendetje apo lidhjen e nje teme ne forum. Pra nje fjali e shkurter dhe e thjeshte qe nuk prisht mbarevajtjen e diskutimeve ne forum.

Firmat fshihen kur:

- Shkruan dicka te pahijshme (fyerje).
    - Vendos nje adrese faqeje personale jashte forumit(reklamim).
    - Perdor fotografi ne firme (bezdis anetaret e forumit)
    - Perdor germa te medha ne firme (bezdis perseri ata qe vizitojne forumin)
    - Perdor tekst shume te gjate.

Po ti kesh keto te gjitha mire parasysh, askush nuk ta fshin firmen. Kurse ata anetare qe bejne kokefortin dhe nuk i marrin seriozisht paralajmerimet e stafit, perjashtohen nga forumi pa shume shpjegime. Forumi ka me mijera anetare dhe nese do te rrinim tu jepnim shpjegime koke me koke secilit, mjekra do te na kish vajtur deri tek brezi.

Albo
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 04-07-2006 mė 00:43

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Po mua perse me eshte fshire kjo Firma qe eshte poshte dhe tani ? Thjesht tregon nje Citat nga nje njeri shume i shquar qe spo ja permend emrin! Ka te beje kjo me tekst te gjate apo dicka te pahijshme apo me fotografi apo germa te medha apo ka ndonje reklamim. Eshte thjesht nje thenie qe me pelqen ta mbaj aty. Ku e ka te keqen kjo ? Leqe harrova me permend inatet personale per te na lodhur perdite epr te vene te njejten firme! Si nuk lodheni dhe ju qe i fshini ???????? Mire Ne qe i vejme!

Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Postime
    587
    Citim Postuar mė parė nga Albo
    Po ti kesh keto te gjitha mire parasysh, askush nuk ta fshin firmen. Kurse ata anetare qe bejne kokefortin dhe nuk i marrin seriozisht paralajmerimet e stafit, perjashtohen nga forumi pa shume shpjegime. Forumi ka me mijera anetare dhe nese do te rrinim tu jepnim shpjegime koke me koke secilit, mjekra do te na kish vajtur deri tek brezi.

Albo
    Albo pershendetje dhe flm per pergjigjen. Por une nje gje nuk kuptoj: Nese keto rregulla ekzistojne, une jam shume ne rregull t'i ndjek, por shof qe rreth e rrotull ka shume njerez te cilet kane shkrime per futbollin me size 4 e 5 dhe asnje s'ju ka fshire firmen deri tani, kurse firma ime eshte fshire 2 here. Dhe po te shofesh rrotull s'eshte hic e veshtire te gjesh firma me shume ngjyreshe dhe me te medhaja se e imja. Atehere, pse me fshihet vetem mua??? Dmth, ju kur i beni rregullat beni syte qorr per ata qe njifni? Nuk e kuptoj, dhe s'duhet te ndodhe, sepse nese kerkohet respekt nga ne si pjestare te thjeshte te ketij atehere duhet dhe te trajtohemi te gjithe njelloj dhe me respekt.

Respekte,

Visage

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Citim Postuar mė parė nga Visage
    Albo pershendetje dhe flm per pergjigjen. Por une nje gje nuk kuptoj: Nese keto rregulla ekzistojne, une jam shume ne rregull t'i ndjek, por shof qe rreth e rrotull ka shume njerez te cilet kane shkrime per futbollin me size 4 e 5 dhe asnje s'ju ka fshire firmen deri tani, kurse firma ime eshte fshire 2 here. Dhe po te shofesh rrotull s'eshte hic e veshtire te gjesh firma me shume ngjyreshe dhe me te medhaja se e imja. Atehere, pse me fshihet vetem mua??? Dmth, ju kur i beni rregullat beni syte qorr per ata qe njifni? Nuk e kuptoj, dhe s'duhet te ndodhe, sepse nese kerkohet respekt nga ne si pjestare te thjeshte te ketij atehere duhet dhe te trajtohemi te gjithe njelloj dhe me respekt.

Respekte,

Visage

Sa here ndeshemi me firma,te cilat bien ndesh me rregullat apo estetiken e forumit,i fshijme menjehere.Nuk munt ti shohim te gjitha,ndaj kemi hapur nje teme tek forumi i Mod,te cilat na lajmerojne apo na lehtesojne me nje link te vecante per firmat e mesiperme.

Per firmen e MUAHHH,nuk besoj se te eshte fshire qellimisht,ndonese nuk kam dijeni per mesazhin qe percillte firma jote.

Nuk besoj se po te merren parasysh ato qe renditi Albo me lart do kete njeri probleme me fshirjen e nje firme te caktuar.

kolombi
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Tema tė Ngjashme

1. Nje shkrim i fshire...
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 304
    Postimi i Fundit: 04-08-2005, 12:11
  2. Si mund te rekuperoj account-in e fshire?
    Nga Vito Corleone nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-06-2004, 21:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •