Po amon mer se ca ka aty te manipuluar? max ajo goca e ka organizuar me nanji po vallaj manipulim te kishin ber e benin duke bo sex e jo vetem aq
sa kane fillu me manipulu per kta ne shqipri mer amon![]()
Po amon mer se ca ka aty te manipuluar? max ajo goca e ka organizuar me nanji po vallaj manipulim te kishin ber e benin duke bo sex e jo vetem aq
sa kane fillu me manipulu per kta ne shqipri mer amon![]()
po cti bej ai i shkreti kishte nje rast te mire aty dhe tha pse mos ta shfrytezoj , po i re ne qafe te tjereve do e hash dhe vete , mire ja ben atij qenit se na hiqet dhe si burre i ndershem na shante te tjeret po tani cfare do thote , do e ken ndare dhe nga gruaja thuaj po mire ti behet dhe jo vetem ketij po te gjitheve tja bejne ndonje kamer te fshehte .se me keta politikane qe kemi ne .................... ku do vemi . ka frike dhe evropa se mos fillojne me keto pune dhe andej pastaj ....
E ke seriozisht këtë që thua më lart??!!Postuar më parë nga donna76
Ka rëndësi në është kurth apo ka rëndësi veprimi i një figure politike që na shfaqet në nivelin e një rrugaçi të rëndomtë që shfrytëzon banjot për të shfryrë "tullumbacet"??
Kapeni pas degësh dhe nuk shihni trungun që është kalbur??!!
Nuk më intereson në është kurth (në është kurth i lumtë menderja atij që ja bëri) mua më intereson niveli i ulët dhe sjellja prej ndyrësire e këtij njeriu, që na ka folur KAQ shumë për korrupsionin e të "tjerëve" dhe siç shihet është jo i korruptuar, por një rëndoms... që edhe një njeri i thjeshtë do matej të bënte veprime të tilla banjosh e jo më ky që është deputet.
Në "autokritikën" e Les(h)it, nuk mund të lexonim ndonjë pranim faji, por justifikime dështake ndaj një FAKTI të filmuar.
Kapuni pas asaj që ai bëri dhe jo nëse ishte kurth apo ajo vajza e provokoi e të tjera anashkalime të qëllimshme nga ju që mbroni të tillë PUSHTËR.
Për Nikollaqin:
Si mund të kesh akoma fytyrë të mbrosh atë që e panë të gjithë??!!
Kaq naivë i mban njerzit, sa të besojnë paçavuret që ti ju thua??!!
Sikter e syrgjyn... as vrima e miut nuk të bën derman.
Ata qe kritikonin Fatosin tash e kan be ma zi se ai ..Tosi u shkurorzua u martua krejt publikisht kurse keta qe bejne neper qenefe te pabeve turp i madh qe nuk e bejne as adolescentet ...
Per Lesin kam pas bindje te mire kurse prej ketij momenti ai nuk vlen as nje pare...
E puthura mund te jete montazh sepse kurre nuk i pame personazhet dhe te puthuren qarte. Thjesht supozojme se u puthen se u pame krahet (lol). Ka disa montazhe ashiqare aty qe iu duken "arnimet" e xhirimit, psh pjesa ku Nikolle Lesi vete nga lavamani dhe ne sekonden tjeter ekrani e tregon afer asaj debiles, duke lene nje boshllek kohor te mistershem, pasi mund te kete qene thjesht ecja nga lavamani tek ajo ose kush e di c'tjeter-- edhe mund te kene mbaruar pune gjate asaj nderprerje xhirimi, nje Zot e di, por nuk e besoj kete te fundit sepse pikerisht ky ishte kurthi.
Ajo cfare me bind per fajesine e Nikolle Lesit eshte familiariteti me te cilen ai adreson femren. Ajo hyn ne banjo dhe ai i ze rrugen me dashje, duke qeshur dhe duke i kerkuar me sy syte e saj -- si mund ta besh kete me nje te panjohur, sado i dehur te jesh? Pastaj ajo fillon e grindet si gjysem e dehur apo e droguar qe eshte, qe te jep pershtypjen e nje te dashure te vjeter qe ankohet se partneri nuk e puth me dhe nuk i blen me lule (lol). Pastaj Nikolle Lesi kthehet dhe ecen tere konfidence drejt saj, thuajse kercenues sikur i thote, "C'me can koken!" apo "Si, si the?" Ajo zbrapset e frikesuar, behet qingj, dhe fillon dhe e puth apo ia kthen puthjen, a ku di gje une. Reagim qe me ben te mendoj se kane qene te dashur dhe ky e ka lene dhe kjo, per inat (se e tille femer tregohet nga gjestet) i ngre kurthin se "nuk eshte lanme" (lol), por Nikolle Lesi s'paska rene teresisht ne kurth. Pse ajo sillet e zemeruar/agresive dhe pastaj e perqafon? Kjo c'ishte? Sherr te dashurish te vjeter, that's what -- nuk mund te me bindesh ne 1 milion vjet qe Nikolle Lesi nuk e njihka femren (sic shprehet ne artikullin e vet).
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Postuar më parë nga donna76
Ku e sheh manipulimin ti mi zoje, syt ne ball i ke, gjithcka duket ashiqare.
Eshte vizive, do me thene qe shihet, nuk ka si manipulohet.
Personoalisht kam pas menim te mire te Nikollen, po tashi qe na doli pervers ncncnc.
Le mo donte te shkonte edhe amasador ne Vatikan![]()
![]()
Pergjigjet tuaja jane te ndikuara nga njohja e ketij politikani....
une sinqerisht s'e njoh dhe te them te drejten gjykoj pak me ftohte se ju...s'e di ca ka bere dhe ca ka ndermend te beje, ...ajo qe ndodhi ne ate banjo e thashe dhe e perseris qe ishte shume qesharake....
mu duk sikur po kercenin tango ata te dy....
sa per moralin e ketij zoterise me siguri s'duhet te merremi ne ,se ka menduar gruaja qe ka ne shtepi
pse duhet te fusni hundet te jeta private e te tjereve.
Asnje s'eshte perfekt.....shume moralista po na dilni aman...
MORALIZMI I DENDUR I PJER*** I FEND***
Ishte dashuria ,po ja nderrova.
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
[QUOTE=Dito]. Nese padashje do shkoja ne nje banjo e do gjeja nje femer gjysem lakuriq, normale qe do ktheja koken ne kahun e kundert dhe do t'i kerkoja ndjese asaj femre.
hahhahahaahahahhhaahahahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaga aaaaaaaaaaggagaag
ketu ke te drejte... hehe po po
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Meqë nuk e "njihke" dhe nuk di se çfarë ky birbo ka thënë dhe sharë të tjerët, për gjëra më pak të fëlliqura se kjo që ai ka bërë, më mirë mos fol dhe mos u jep mend të tjerëve about jetës private.Postuar më parë nga donna76
Ne po diskutojmë XHESTIN e një politikani shqiptar dhe ti po na tregon jetën private në duhet apo nuk duhet të ndërhyjmë .
Përderisa doli sheshit vidjo e tij, nuk quhet më jetë private, por... jetë HALESH (siç e ke shkruar dhe ti POEZINË më lart, me pordhka e fendka).
ere mire ,mo na u nxeh tani....sejcili ka mendjen e vet...
une thashe te timen...ti vazhdo
Krijoni Kontakt