Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e DoRiNa_80
    Anėtarėsuar
    22-08-2008
    Postime
    8

Kerkoj Jeton Gashin

Une kerkoj Jeton Gashin nga banja e Pejes,eshte zeshkan dhe i shkurt me trup.Ishte stundent ne Prishtine,nuk e di se cfare studijonte,duhet tash te jete i moshes rreth 28-30 vjeqar.Babi i jetonte ne gjermani.
    Qe nga koha e luftes ne Kosove me se kam takuar.Dua te di me shume per te dhe se a eshte i gjalle..Nese dikush din pak info per kete person ju lutem qe te me shkruani ne fsh.Ju faleminderit ne mirekuptim.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Ti shoku me siper qe ke shkruar, se pari ketu shkruhet shqip, ne do forum anglez apo te shkruash anglisht gjej tjeter, se dyti kjo vajze ka hall. Ti ske pse i prish temen duke shkruar idiotesira si me lart. Shoku ik loz ne faqe tjeter interneti.

Dorina_80 me fal per nderhyrjen time, por ti po ke hall edhe ky shkruan budalliqe.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga suadabolzano Lexo Postimin
    Ti shoku me siper qe ke shkruar, se pari ketu shkruhet shqip, ne do forum anglez apo te shkruash anglisht gjej tjeter, se dyti kjo vajze ka hall. Ti ske pse i prish temen duke shkruar idiotesira si me lart. Shoku ik loz ne faqe tjeter interneti.

Dorina_80 me fal per nderhyrjen time, por ti po ke hall edhe ky shkruan budalliqe.
    Mos eshte ndonje virus apo robot pasi ne te dy temat ku kerkohen te humburit ka komente te njejta!Me fale e nderuar ti lart qe ke hallin tend e ne nderhyjm pa as nje ndihmes!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e DoRiNa_80
    Anėtarėsuar
    22-08-2008
    Postime
    8

Pershendetje!

Nuk ka problem te nderuar ju qe kerkuat falje...Pres natyrisht qe te lexoj diqka tjeter ne vend te shakave.... .Kjo teme eshte serioze po aq sa halli im..

Tema tė Ngjashme

1. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  2. kerkoj nje kenge !
    Nga kris3006 nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 22:31
  3. Lutje pėr Muslimanėt
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 10:59
  4. te kerkoj (se me mungon)
    Nga ^VJOSA^ nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-01-2003, 10:25
  5. Kėrkoj!
    Nga zemri nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2002, 08:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •