Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484

Kur jeni të nevrikosur shumë

A ju ka rastisur ndonjehere te nevrikoseni shume shume shume po ndonje shkak
    me rastisi nje here nje person u nevrikos kot me kot pa ndonje arsye jy bene nervat kacurela.......
    si e shpegoni ju kete?

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    qe jemi njerez edhe qe ndodh qe te na behen edhe nervat kacurreel me nje person qe mund te mos jete shkaku i nervave tona !!! e kam fjalen qe nje person tjeter na ka merzitur edhe per nje fjale qe na thote nje person tjeter i kundervihemi atij pa te drejte !!! kshu e shpjegoj une per vete !!! ia kalofsh sa me mire lupen 22
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Jam dakort me SaS.

Edhe une e bej ate gje shume here qe inatin e kam me dike tjeter por kapem me tjeter kend. Dhe jo se e ka fajin ky person, por thjesht, kur je i nevrikosur nuk duron dot asnje. Megjithate, une zakonisht po jam e nevrikosur dua te rri vetem qe te qetesohem, ose edhe po jam me shoqerine iu them don't mess with me today. Te pakten i paralajmeroj .

Pataj ka gjera qe dikush i sheh si te rendesishme dhe dikush i shef si gjera koti per t'u nevrikosur. Psh, une e kam shume inat te pres dhe prandaj me ngrihen nervat kur njerezit s'jane korrekte. Tani per dike tjeter kjo mund te quhet qe mua me ngrihen nervat kot me kot.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    pershendetje Sas dhe ti Vilage flm qe dhate nje iden tuaj por ja qe prsh nje personi dje i jan bere nervat kacurela vetem e vetem se nuk kishte nje kenge qe po degjoja une ne makine kurr te them i iku truri po fare aman dhe e kishte inatin me mua un e kete gje nuk e kuptoj perse duhet te behen keshtu keta njerez eshte pa llogjik sipas mendimit tim...

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    LooooL, ai duhet te veje te ndonje psikolog/psiqiater te kontrollohet. E kam seriozisht kete, sepse ajo gje s'eshte normale fare dhe besoj qe ai njeri ka probleme. Ose ishte sh i nevrikosur me dicka/dike tjeter, dhe thjesht gjeti nje "shkak" per te nxjerre nervat.

Imagjino si behet ai kur ka gjera qe jane me te vertete per t'u nevrikosur. Po mire ti nuk e hape deren e makines t'i jepje nje te shtyme dhe t'a lije m'u ne mes te highway?

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Une e kam pak problem kur cohem nga gjumi,sa te pi ndonje kafe qe te qetesohem.Ose varet po qe ndonje person qe mund te me dhuroje ndonje bisede te kendeshme per te me sjell ne normalitet

..Mbreslenese apo jo!!
    Feel the pump √

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Zakonisht jam njeri shume i qete sidomos me gjera qe nuk duhet te jap rendesi nuk jap.Por njerez jemi edhe ndonjehere kalojme kufirin por mendoj qe ne ate moment kur je me nerva mos te arrijme te themi gjera qe me vone do pendohemi tek ai person.Me shume nevrikosem kur me cojne nga gjumi ose jam pergjumesht.

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Jo vetem kacurela qe mi bon,po rica rica,,si te zezakve qe ska hekur me i shtri :P
    HOLLAND...

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    une nuk jam njeri mengjesi...kshq kur zgjohem - iki ne leksion edhe akoma jame me ato nerva kshq kush me flet...nuk mer pergjgje- por ama mua dale nga dale me behen si ky me lart rrica rrica...pasi kacurrela/onde i kam... athere dale nga dale me del gjumi nga mesi i dites
    How can she fall, if there is no one there to catch her

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    kjo gje me ndodhi edhe mua pardje isha i merzitur me nje person edhe ia shfrva nje tjetri !!! kjo ndodh eshte gje normale !!! po jo kur behet shpesh here !! atehere i dashur mik shko ne nje psikolog !!! salut
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •