hutoj
shtoj
coptoj
shkaterroj
themeloj
kaloj
pasoj
sfidoj
pasoj
punoj
fajsoj
etj etj
hutoj
shtoj
coptoj
shkaterroj
themeloj
kaloj
pasoj
sfidoj
pasoj
punoj
fajsoj
etj etj
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Homza... Shupi desha të them, i ha gërmat se i merr për boronica që thua ti Baby!Postuar më parë nga Baby^Doll
Pastaj mos ja ver re se "gjini pa shkoll ai zoti mësues"!!
Homz-Shupi, kujdes me ironitë dhe shko e mëso shqip përpara se të vish e të shkruash arabisht shqipen.
Shupo...urime për postin
Për temën :
Udhëton
Këndon
Agjëron
dremis
ujis
qendis
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Humdinger, Ca me ngaterro me ket far Homzen mor? Spo e marr vesh?
Flm per urimin, te pelqej sms im eh.
Ka me trego mu se si te shkruj shqipen eh? po ju nga ana juj gjer ne moshen 25 vjec i vetmi liber qe mesoni eshte abetarja pa bashtingellore hhahaha. pas moshes 25 vjec, ju pret shati.
Pi, rri, shti (e shkrujta ndryshe me pare, por stafi e fshiu-,per Baby Doll)
O Homz-Shup... vetëm Homza i thotë sms mesazheve dhe posteve... si i "zgjuar" që je, duhet ta dish që sms janë ato mesazhet që çohen nëpër celularë dhe jo mesazhet e forumit.Postuar më parë nga Shup Lakaliu
Që je rritur në bjeshkë, ky nuk është faji yt, por të ra për pjesë të lindësh në shkrepa dhe si i lindur mes shkrepash detyrimisht nuk do ja kesh idenë shkollës dhe gjuhës, sepse "metri" që ti i mat të tjerët është metri i shkrepaxhiut që se ka idenë se si mësohej në kryeqytet për arsyen e thjeshtë sepse ky shkrepaxhi, nuk ja kishte idenë a egzistonte ndonjë fjalë apo vend që quhej kryeqytet sepse dinte dhe di akoma që shkrepat dhe gërxhet ku u lind, janë i vetmi vend i "bukur dhe e vetmja parajsë" në botë (nëse e dinte që ka botë... sigurisht)Ka me trego mu se si te shkruj shqipen eh? po ju nga ana juj gjer ne moshen 25 vjec i vetmi liber qe mesoni eshte abetarja pa bashtingellore hhahaha. pas moshes 25 vjec, ju pret shati.
25 vjet në kryeqytet janë 2500 vjet në bjeshkë, shkrepa dhe gërxhe mister Homza.
Sa për atë që na thua se nuk je ti Homza, mjafton një nga moderatorët të shohë IP-në tënde dhe të Shup Lakaliut(sigurisht se ke idenë për këtë) dhe të shohë që je po i njëjti person, me emër tjetër.
Unë të njoh kollaj nga mënyra se si shkruan, sepse vetëm ti ke ca "veçanti" gramatikore, që asnjë tjetër këtu nuk mund ti ketë, pasi nuk është aq i pashkolluar sa ty.
Bye... Homza a.k.a Shup Lakaliu.
Humdinger, cte paska len me pasoja ky Hamza mor, te paska ber budalla fare lol, pse me ngaterron me ket mor se marr vesh?
Edhe ne Tr ti ke shku vetem kur te ka ra dhija me gure neper shpatina mor cung.
Per shkollen, po ti shife sa shkolle ki mor invalid, tema qe trajton tregon sa intelektual je, 3 folje qe mbarojne me te njejten germe hahahaaaaaaaaaaaa.
Ti ke per te ngel gjithnje budalla, dhe a e din pse?
Sepse ti i meson numrat dhe shkronjat duke i vizatu ne bark te shive, dhe kurr ske per te vu mbi 5 dhi ti se te han ujku me gjith to hahahaaaaaaaa.
hape nje teme tjeter, 5 germat e para qe te vijne nder mend dhe pese numrat qe mund ti mbash mend![]()
invalid prroi je edhe ti humdinger. loool
Ndryshuar për herë të fundit nga Homza : 04-07-2006 më 15:04
Karaduc tropoje!!Postuar më parë nga Shup Lakaliu
Je i "zgjut vallahi... lum ti për ment që ke lakali
doli edhe stafi injorantPostuar më parë nga Shup Lakaliu
![]()
?
organizoj
protestoj
kundershtoj
gerrmoj
pikturoj