Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-08-2005
    Postime
    435

Tek albasoul këngë serbe dhe lajm për Goran Bregovic

Bashkatdhetare te nderuar, mendova te ju shkruaj ketu dhe ti dergojme nje kerkese te perbashket albasoul.com qe te largoje muziken e Goran Bregovic nga ketu pasi qe ky eshte nje vend shqiptar dhe nuk ka kurfar kuptimi qe ketu te kete edhe muzike serbe, e sidomos muzike nga Goran Bregovic i cili me 1999 mbajti koncert ne sheshin OMONIA ne GREQI kunder bombardimeve te NATOs ndaj forcave serbe ne Kosove. Kam qene vet atypari dhe e kam pare koncertin me syte e mij.
    Ja ne lidhjen e meposhtme shihet edhe shkrimi per goran bregovic ne faqen SHQIPTARE albasoul.com

http://muzika.albasoul.com/terejat.p...50fec293410d59

Ja ketu ne vazhdim kenga e goran bregovic

http://muzika.albasoul.com/artist.php?id=184

Me te vertete nuk ka kuptim moral e kombetar qe ne kete faqe te kemi shkrime dhe kenge serbe, e sidomos te personit qe kendoi kunder sulmit te NATOs ndaj ushtrise kriminele serbe qe i preu e i vrau vellezerit dhe motrat tona ne Kosove.
    Shpresoj qe te reagoni dhe ti bejme me dije stafit te albasoul.com qe ti largoje keto gjera sepse keto gjera nuk eshte dashur te jene ketu fare, por tani shpresoj qe fale mirekuptimit per viktimat e terrorit serb ne Kosove ti largojne.
    Ju lutem dhe njehere te reagojme te gjithe ndaj ketij poshterimi.
    pershendetje.
    SHpresoj qe moderatoet e albasoul.com nuk do te me largojne per shkruarjen e ketij shkrimi ne me shume se nje vend por shpresoj qe do te veprojne me mencuri dhe maturitet dhe ti largojne nga ketu shkrimet dhe kenget e goran bregovic.
    Ndryshuar për herë të fundit nga REALIST : 22-06-2006 më 05:00

i/e regjistruar Maska e vrojtuesi
    Anëtarësuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Në tokat shqiptare
    Postime
    237

Smile Lexo deri sa nuk e fshin Albo

Citim Postuar më parë nga REALIST
    Bashkatdhetare te nderuar, mendova te ju shkruaj ketu dhe ti dergojme nje kerkese te perbashket albasoul.com qe te largoje muziken e Goran Bregovic nga ketu pasi qe ky eshte nje vend shqiptar dhe nuk ka kurfar kuptimi qe ketu te kete edhe muzike serbe, e sidomos muzike nga Goran Bregovic i cili me 1999 mbajti koncert ne sheshin OMONIA ne GREQI kunder bombardimeve te NATOs ndaj forcave serbe ne Kosove. Kam qene vet atypari dhe e kam pare koncertin me syte e mij.
    Ja ne lidhjen e meposhtme shihet edhe shkrimi per goran bregovic ne faqen SHQIPTARE albasoul.com

http://muzika.albasoul.com/terejat.p...50fec293410d59

Ja ketu ne vazhdim kenga e goran bregovic

http://muzika.albasoul.com/artist.php?id=184

Me te vertete nuk ka kuptim moral e kombetar qe ne kete faqe te kemi shkrime dhe kenge serbe, e sidomos te personit qe kendoi kunder sulmit te NATOs ndaj ushtrise kriminele serbe qe i preu e i vrau vellezerit dhe motrat tona ne Kosove.
    Shpresoj qe te reagoni dhe ti bejme me dije stafit te albasoul.com qe ti largoje keto gjera sepse keto gjera nuk eshte dashur te jene ketu fare, por tani shpresoj qe fale mirekuptimit per viktimat e terrorit serb ne Kosove ti largojne.
    Ju lutem dhe njehere te reagojme te gjithe ndaj ketij poshterimi.
    pershendetje.
    Në reagimet ei mia të para direkte në temën e Goranit mu kishin fshi disa postime kurse kur kërkojsha më pas sqarime direkte me e-mail nga administratorët mi jepnin disa spjegime "se je i ri në forum e nuk i din disa rregulla etj!!!"

Këtu nga Profili yt po shof se ti nuk je i ri në forum por i pak rrallë në të shkruar që është e drejta dhe stili yt. Unë ende po çuditem se si e pakan botuar këte shkrim tëndin duke ditur se vetë ALBO udhëheq edhe Forumin e edhe ALBASOUL!

Këtë fakt e kam mësuar më vonë dhe një bashkëvendas i imi aktiv në disa tema të përshtatshme për te në forum, më ka dërguar vërejtje indirekte përmes një shoku të përbashkët duke i thën atij: Ej a e di ti kush është ALBO!!

me sa ke vërejtur këtë shkrimin për Goranin dhe për vdekjen e Milosheviqit ALBO ende i ka edhe në PORTALIN e Forumit!!!!!

Unë përndryshe sapo e përmenda pjesërisht për të mirë Albon në diskutimin për vizitën e Sali Berishës në Kosovë , prandaj posa e mbylla ate në POSTIMET E FUNDIT më tërhoqi ky postim i yti që të shfrytëzoi edhe një herë rastin

për ti thënë Albo-s që ti heq këngët dhe tekstet e Goranit nga Forumi sepse kush i dëshiron ato i gjen në faqen e tij personale apo tjerat të EX-YU!

Pra ALBO, nëse nuk e ke për çështje komerciale por vetëm artistike(!) hiqi sa më parë!
    Ndryshuar për herë të fundit nga vrojtuesi : 22-06-2006 më 05:16

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-08-2005
    Postime
    435
    faleminderit ne perkrahje, apo pasi ti paske qene i pari qe ke reaguar, atehere une po te perkrahu ty, sepse me te vertete eshte turp qe ne albasoul.com te gjinden shkrime per nje serb sic eshte goran bregovic i cili beri edhe koncert ne sheshin OMONIA ne Greqi kunder NATOs e cila e ndaloi ushtrine serbe nga vrasjet e vellezerve dhe motrave tona ne Kosove, e sot ai gjindet i lire ne albasoul.com

Anëtarësuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Në tokat shqiptare
    Postime
    237
    faleminderit ne perkrahje, apo pasi ti paske qene i pari qe ke reaguar, atehere une po te perkrahu ty, sepse me te vertete eshte turp qe ne albasoul.com te gjinden shkrime per nje serb sic eshte goran bregovic i cili beri edhe koncert ne sheshin OMONIA ne Greqi kunder NATOs e cila e ndaloi ushtrine serbe nga vrasjet e vellezerve dhe motrave tona ne Kosove, e sot ai gjindet i lire ne albasoul.com

Nuk i sha i pari, kishte edhe mjaft tjerë para meje që kishin kundërshtuar porse ato ishin postimet e mia të para në forum dhe ishin shkaku i vetëm që isha kyqyr në Forum dhe kam mbetur gjer tani!!!

Përshëndetje

Anëtarësuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Në tokat shqiptare
    Postime
    237

Nuk isha i pari, kishte edhe mjaft tjerë para meje që kishin kundërshtuar porse ato ishin postimet e mia të para në forum dhe ishin shkaku i vetëm që isha kyqyr në Forum dhe kam mbetur gjer tani!!!

Përshëndetje.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Kerkesa juaj do te merret parasysh nga stafi.
    Ju falenderojme per kritiken tuaj dhe ju urojme nje vazhdim te kendshem ne forumin tone.
    Nje dite te mbare.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,178
    Postimet në Bllog
    22
    Une nuk e kuptoj se clidhje ka albumi i rokut kosovar me Bregovicin?

Forumi shqiptar nuk promovon ksenofobizmin shqiptar ndaj cdo gjeje jo-shqiptare, por promovon kulturen demokratike duke u dhene nje shans shqiptareve qe te vene ne veprim lirine e tyre themelore, lirine e fjales. Ne nje forum ku marrin pjese shqiptare nga gjithe bota, te cilet punojne, mesojne e jetojne krah per krah njerezish nga te gjitha shtetet e botes, nuk ka vend per ksenofobi ndaj asnje populli.

Nese ti dhe shume te tjere jeni te "irrituar" nga Bregovic, ashtu ka edhe plot shqiptare te tjere qe pelqejne muziken e Bregovicit. Pra sic ti ke te drejten qe te jesh i irriturar, ashtu edhe ai shqiptari tjeter ka te drejten qe te degjoje dhe vleresoje artistin.

Cili eshte kompromisi?

Ti shume mire mund te zgjedhesh qe te mos degjosh 1 album prej 300+ qe gjen ne ate faqe.

Albo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Jam dakort me verejtjen por meqe topi eshte i Albos edhe penalltin e gjuan ai, ne te tjeret duhet vetem te bejme tifo nese e ben gol apo e nxjerr jasht.
    larguar forever

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Realisti dhe vrojtuesi pershendetje pergjigjia e kjart se per dy tre zera nuk i hidheron albo shume shkie magjup qe ka ky forum prandaj mos u befasoni
    ishte nji sontazhe me pare se cila gjuh ju pelqen me se shumti ne mesin e shume gjuhve tjera gjuha serbe i mori 16 vota dhe ishte e treta a e katerta pra ketu kemi nji numer te madhe antar te regjistruar shkie-magjup dhe per ne shqiptarve qe na kan pre e gri bregoviqat e viqat tjer ska rendesi me rendesi eshte qe te ndegjohet muzika e shkieve dhe te msohet kultura e huaj siq po thot albo .

A shqiptar qe e don muziken e shkaut nuk ka siq thot albo po ata jan te perzier se gjak shqiptari nuk kan 100%
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Citim Postuar më parë nga dardajan
    Jam dakort me verejtjen por meqe topi eshte i Albos edhe penalltin e gjuan ai, ne te tjeret duhet vetem te bejme tifo nese e ben gol apo e nxjerr jasht.
    Je gjithmone i vleresuar tek une,por ketu je gabim.

Anetari me siper thote qe Bregovici,na kendoi kunder sulmeve te NATOS.
    Atehere i bie te mos degjojme as muzike Greke,pasi ne Athine u be koncerti i tij,dhe greket ishin kunder bobardimeve,as muzike turke se na pushtuan per reth 500-vjet.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si u njohët me Albasoul?
    Nga shigjeta në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 232
    Postimi i Fundit: 03-11-2023, 04:47
  2. Foto nga stafi i IRC Albasoul.
    Nga angel_guy në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 09-03-2012, 21:58
  3. Lamtumire Albasoul !
    Nga ToNi-R_B-BoY në forumin Na bashkoi Albasoul
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 07-01-2011, 15:14
  4. Na bashkoi Albasoul
    Nga DENIS në forumin Na bashkoi Albasoul
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-10-2006, 15:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •