pse qenka kaq shume per te qeshur hahaPostuar mė parė nga shoku_tanku
![]()
kujdes me komonistat ti ,se te vura ndonje trakt posht dere dhe te interrnova ne fmalet e skraparit .......![]()
pse qenka kaq shume per te qeshur hahaPostuar mė parė nga shoku_tanku
![]()
kujdes me komonistat ti ,se te vura ndonje trakt posht dere dhe te interrnova ne fmalet e skraparit .......![]()
Shoku Tanku kisha drita por po shikoja nje lagje tjeter si duket do te kem pi ndonje dopjo me teper
Pse zgjodha kete rruge ne jete, te jetoj larg shqiperise e te mos di a do ja dal te arri aty ku dua apo jo, ne vend qe te jetoja atje ku mund te beja nje jete mbreterish???????
"bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci
pse pyesin kaq shume shqiptaret thuajPostuar mė parė nga murik
![]()
the more you love a memory, the stronger and stranger it gets
Alnosa!....une falenderoj zotin qe komunistat jane larguar nga Shqiperia se me kete karakter luftarak qe kam,jo ne malet e Skraparit por ne ndonje pike internimi si Spaci ose Qafa e Barit do te kisha perfunduar...
Ajzberg!....edhe une ngaqe isha i dehur te fola ne menyre te tille se po te isha esell nuk do ta beja kurrsesi nje gabim te tille, te te quaja komunist.![]()
pse nuk ka paqe ne bote ?
Po ta them une nje te tille qe nuk mabaron te zoti.Postuar mė parė nga GinoTheGodFather
Pse jeton zoti?
Pse ndonjehere e ul veten kaq poshte njeriu?
Always searching.... Never finding.....
Nuk sjell asgje te rrish e te besh "pse" te cilat marrin nje pergjigje qe ty nk te kenaq.Nuk eshte zgjuarsi,as filosofi.Filosofi perpiqet te gjeje dicka,jo te beje "pse" pa kuptim.Ti vazhdon te besh nje pyetje sepse nuk te ka kenaqur pergjigja.Fare thjeshte.Cdo pergjigje te con nr nje pyetje tjeter,pra ne nje pergjigje tjeter.Prandaj,shyqyr zotit dime dicka.Sepse nje pyetje na con ne nje pergjigje tjeter.DUHET TE BESH PYETJEN QE TE MARRESH PERGJIGJEN.Nuk e di sa mire jam shprehur,por kjo eshte puna.Dituria e nje njeriu eshte nje rreth,e panjohura gjithcka qe rrethon kete rreth.Pra e panjohura e nje njeriu eshte perimetri i ketij rrethi.Sa me i madh rrethi (pra dituria e njeriut) aq me i madh perimetri(e panjohura).
Jo,se ata mendojne se kjo do i shperbleje.Postuar mė parė nga shoku_tanku
Krijoni Kontakt