O Joti mi ke marre fjalet nga goja.
C'ti besh se kjo Amerika te jep ca leke dhe siguri se per te tjerat as qe ja vlen fare, Shqiperia ajo po ta kenaq shpirtin.
Z
O Joti mi ke marre fjalet nga goja.
C'ti besh se kjo Amerika te jep ca leke dhe siguri se per te tjerat as qe ja vlen fare, Shqiperia ajo po ta kenaq shpirtin.
Z
timeo Danaos et dona ferentes
Kéni shume te drejt,sepse si vendi jot nuk ka,asnje vend nuk ta kenaq shpirtin si vendi jot.Por ketu esht fjala per nje korupsjon,qe ne kohen e ENVERIT ka lindur ky korrupsjon por hatere kan qene mbrapasskenat, nuk dilnin hapur njerzit sepse,ishte teorija e komunizmit qe thoshte "beni cte them une dhe mos beni car bej une" dhe ka ardhur duke dal me hapur sot ne kohen e "demokracis" i thencin;Une mendoj se Shqiperis i duhet shume kohe qe te zhduki te tilla korrupsjone,sepse ky korrupsjon ,eshte qe nga rrenjet e pushtetit e duke ardhur tek policia qe e perfaqson ate,prandaj te jemi shume te bindur, jo se neve na ka mbyt rehatia, sepse gjithkush qe jeton ne emigrim,e di shume mire se si fitohet leku,nuk esht aq kollaj si mund ta mendojn ata qe nuk e kan provu, te jetosh jasht vendit tend,te deshirosh gjuhen,mallin,kenaqsin shpirterore me njerzit e afert.Nje njeri qe mendon dhe llogjikon ,duhet tja di emigrantit se sa vuan per ta fitu ate lek si nga gjendja shpirtrore ashtu dhe nga gjendja fizike.Keshtu qe te vish ne vendin tend qe te qetsosh shpirtin, kete duhet ta paguajm me lek???Kete mendim kam une,ufaaaa u lodha jepni dhe ju mendimet tuaja per kete ceshtje me respekt per ata qe e meritojne (ALBA_Mausi)
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Aman mos ma kujto ate anijen PARTIZANI, se do me
lesh pa gjume ter naten.
Me kujtohet kur e kisha fshehur buken poshte gjaketes.
Dhe plasmasin me uje,,, por shpirti i robit qenka i forte.
PERSHNDETJE REZI MYNIHUT
lot's of low
vendodhja milano
Te shkosh me pushime ne shqiperi 1 jave eshte pak,2 jave jane shume.....
Nuk eshte Shqiperia por mentaliteti i shqiptarit ai qe na ben qe te ngurrojme per tu rikthyer ne atdhe.me respekt ,mizerje
Frike....vetem nga vetja ime!
Postuar më parë nga mizerje
vendodhja milano
Nuk eshte Shqiperia por mentaliteti i shqiptarit ai qe na ben qe te ngurrojme per tu rikthyer ne atdhe.me respekt ,mizerje
Ne radhe te pare duhet ,te ndryshojn ne RINIA_SHQIPTARE_ MENTALITETIN se me te vertete jemi shume EGOIST,dhe sdime gje teter vetem te marrim te tjeret neper goje dhe te themi UNE; UNE; UNE: Te merr frika te shkosh me pushime,se sic e tha dhe (mizerje) java e pare shkon mire e dyta fillojn thashethemet.
Pershendetje "mizerje"
dhe
E pasur behesh me dituri, e jo me pasuri
E Mencur behesh me mend, e jo me moshe
spo flas me se me vjen shpirti me dal kur mendoj,ca ben njeriu i shkrete per te mbijetuar.Mjafton vetem stressi qe jetojm ne vend te huaj, per ti lene hallet e tjera menjeane.Te merr malli te flasesh gjuhen tende:
Paci fat o SHQIPETAR kudo qe jeni neper bote,se askush nuk rrin per qejf ne kurbet,Po sejcili e ka nje arsye te forte.
Me respekt Shijaksja
Postuar më parë nga mizerje
vendodhja milano
Ne radhe te pare duhet ,te ndryshojn ne RINIA_SHQIPTARE_ MENTALITETIN se me te vertete jemi shume EGOIST,dhe sdime gje teter vetem te marrim te tjeret neper goje dhe te themi UNE; UNE; UNE: Te merr frika te shkosh me pushime,se sic e tha dhe (mizerje) java e pare shkon mire e dyta fillojn thashethemet.
Pershendetje "mizerje"
dhe
Pergjigja e kesaj teme nga une personalisht to ishte.
"SEPSE NUK JEMI MESUAR TA DUAM VENDIN KU KEMI LINDUR ME SHPIRT SIC E DONIN TE PARET TANE"
dhe se ne perendim ku jetojme na duket vetja sikur kemi kap majat e jetes me dore.
une them se nuk eshte e vertete sepse
tani ashtu mendoj edhe une por do te vije nje dite
qe te gjith do te kthehemi te vendi i lire edhe i mire
shqiperi
po te lumte o daci se dota duam
PO EDHE BALTEN ME SHUME SE MJALTEN
Shqiperia eshte e jona!
Krijoni Kontakt