Ne at krah flej...Postuar mė parė nga i_pakapshem
![]()
Gjithmone nuk do tju shkoj kungulli e qyli mbi uje b'zijve
Fiton Brazili paster (mbi 1 gol diference !
Fiton Franca paster (mbi 1 gol diference )!
Fiton Brazili me veshtiresi (1 gol diference) !
Fiton Franca me veshtiresi (1 gol diference)!
Fiton Brazili ne kohen shtese !
Fiton Franca ne kohen shtese !
Kualifikohet Brazili me penallti!
Kulaifikohet Franca me penallti !
Ne at krah flej...Postuar mė parė nga i_pakapshem
![]()
Gjithmone nuk do tju shkoj kungulli e qyli mbi uje b'zijve
fjalet e shumta jane fukarallek labeat
Shume kujdes me argjentinasit, se ka per tju care pjeshken ai finoku i vogel messi
Jam bere pak nacionalist lol, edhe pse kam pak simpati per Argjentinen, por Vjosa me ka be te urrej (lol), prap kam qejfe qe nje skuader evropiane te merr kupen kete vit!
Favoriti im, Italia!
My silence doesn't mean I am gone!
Zgjidh gjermanet ose portugezet se ke shance me shume!Postuar mė parė nga Davius
![]()
Po gjermont bash nga Argjentina do te rrehen lol, ndersa per portugezet s'kam ndonje besim sepse gjithmone ne evenimente te medha humbasin dhe zhgenjejne, sic ndodhi ne Euro 2000, 2004 dhe WC 2002!Postuar mė parė nga i_pakapshem
My silence doesn't mean I am gone!
Po ju ne cfare krahu fleni ? Apo jeni shtri ne shpine duke pa nga qielli per ndonji mrekulli ndaj Argjentines..?lolPostuar mė parė nga Labeati
Kane per t'ju rrah be'then ata b'zinjte e Andeve..
Per te mos dale nga tema...Brazili do fitoje ! Pa shtesa dhe pa penallti !
...
Ca b..... zinjsh Brazili mor? a e keni pa naj her ekipin e frances? un kujtova se ishte tu lujt Gana dy here sot.
Se clidhje ka rracizmi me futbollin vetem shqiptaret e din, i bardh a i zi kush te luj ma mir le ta mori.
Franca u rizgjua fuqishem me ate fitoren sot. Dy ekipe mund ta mundin Brazilin, ato jane Franca dhe Italia. Franca luan sipas nivelit te kundershtarit, keq me ekipet e vogla dhe mire me te medhate.
Ndeshja do jete shume e forte, besoj se fiton Franca me 1 gol diference. Henri she Trezegol si falin ato rastet e Ganes. Me mire te fitoje Franca si ekip evropian, dhe meqe e kane gjuhen shume te bukur.
Fiton brazili thjesht... bukur... paster dhe pa asnje pike veshtiresie fare !!
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Ndeshje e madhe,hesape per te lare.................
Nese Parreirra vazhdon me te njejtin formacion,besoj se Franca ka shanse.
Nese Brazili,do leri ne stol lojtaret monumente,si Caffu dhe Carlos,dhe ne vend te tyre Cicinho dhe Gilberto,do jete me i shpejte me i fresket.
Emerson deri tani bashke me Caffu dhe Adriano lojtaret me te dobet.
Gilberto Silva meriton formacionin,ne vend te lojtarit te lodhur te Juves fizikisht dhe moralisht.
Juninho ne mesfushe dhe Rolandinho i avancuar ,partner i Ronaldos ne sulm,munt tu nxjerre probleme lojtareve si Thuram dhe Gallas.
Adriano te ngrohi stolin,veprimi i sotem individual duke mos pasuar tek Ronaldo i vetem me porten bosh,ja mbushi kupen.
Franca nuk asgje cfare te humbi,nuk eshte favorite ne kete ndeshje dhe kjo ndoshta e ndihmon.
Celes i suksesit do jene Viera-Makelele,dy lojtare qe nuk duhet te lene brazilianet ne mesfushe te gjejne hapesira per dy sulmuesit.
Te dyja ekipet kane lojtare klasi qe zgjidhin situaten ne nje cast te vetem.
Me shpirt doja te fitoje Franca,askush nuk do te perballet me Brazilianet,llogjika me thote Brazili.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Krijoni Kontakt