ca ishte ajo ndeshje ashtu mo, na e shpifi...edhe kategoria e trete ne shqiperi snxjerr ndeshje aq te merzitshme...
Fiton Anglia paster (mbi 1 gol diference !
Fiton Portugalia paster (mbi 1 gol diference )!
Fiton Anglia me veshtiresi (1 gol diference) !
Fiton Portugalia me veshtiresi (1 gol diference)!
Fiton Anglia ne kohen shtese !
Fiton Portugalia ne kohen shtese !
Kualifikohet Anglia me penallti!
Kulaifikohet Portugalia me penallti !
ca ishte ajo ndeshje ashtu mo, na e shpifi...edhe kategoria e trete ne shqiperi snxjerr ndeshje aq te merzitshme...
Zhurme deri tani, ama eshte e vertete qe ia kane ofruar kete post. Sipas komentatorit grek kur pa nje rradhe te madhe gazetaresh perpara tij Scolari i nevrikosur nuk dha ndonje prononcim (normale me duket qe e beri perderisa deri ne fund te boterorit eshte trajneri i Portugalise).Postuar mė parė nga Toro
Ezekiel 25-17.
Une kam adhuruar Francen ne 1998, isha kunder Brazilit me gjithe zemer, por gjerat sot kane ndryshuar. Gjenerata franceze e 98-es mbeti e njejte gati se, ndersa Brazili lindi shume talente te reja qe sot kane pushtuar arrenat e futbollit evropian, si Ronaldinho, Robinho, Kaka...jane tre nga lojtaret me te mire te botes...ndersa Franca mbeti vetem me te madhin Zidane, dhe tjeret per ne mbeturina bashke me Henryn...Postuar mė parė nga ABIGAIL
Por, edhe pse Brazili faktikisht eshte shume i forte se Franca, prap se prap mendoj qe keto evropianet do t'i bejne hile Brazilit, dhe do fiton Franca...
My silence doesn't mean I am gone!
Po mor po. Italja frike ska njeri por kam qef te shoh nje finale mediterrane (edhe kunder frances do ishte keq) qe te plasni nga inati juve inatcoret e amazones.Postuar mė parė nga Toro
Ma ka KNOQ sot shpirtin Portugalia, ma hoqi gjith merzitjen e Argjentines.
Portjeri Rikardo ishte i MODh
Back we go again to the heroes of 1966.
Kush e fitoikamjnatin botror ne 1966? ANGLIAAAAAAAAAAAAAAA
Po ca derdellit mer shoku per Italin e leshit. FAti eshte me ku..vat thone, deri tashi i ka ec fati, ka lujt me skuadra varilesht. Amerika e rrjepi, Ne cerekfinale e coi albitri, e ti me thu Italia ne finale.Postuar mė parė nga Lunesta
![]()
![]()
![]()
Postuar mė parė nga Shup Lakaliu
Mirmgjes!
Si u gdhive?
Per mendimin tim ishte faji i trajnerit qe vuri lampard dhe gerard per te gjuajtur penallti. Te dy kane bere shume gabime kete kampionat....konfidenca e tyre ishte shume e ulet. Me mire e kisha gjujt une penalltine. Portugalia me Ricardon dhe C. Ronaldo e meritonte. Mezi po pres per nje Brazil - Portugali.
do te ndodhi ta siguroj un lolPostuar mė parė nga nursezi
God is coming and SHE is mad
Krijoni Kontakt