Close

Rezultati i Sondazhit: Cila skuader kualifikohet ?

Votues
24. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Fiton Anglia paster (mbi 1 gol diference !

4 16.67%
  • Fiton Portugalia paster (mbi 1 gol diference )!

3 12.50%
  • Fiton Anglia me veshtiresi (1 gol diference) !

9 37.50%
  • Fiton Portugalia me veshtiresi (1 gol diference)!

8 33.33%
  • Fiton Anglia ne kohen shtese !

0 0%
  • Fiton Portugalia ne kohen shtese !

0 0%
  • Kualifikohet Anglia me penallti!

0 0%
  • Kulaifikohet Portugalia me penallti !

0 0%
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 105
    Citim Postuar mė parė nga MiLaNiStE
    urime per portugalinn lool sa mu bo qefi qe humi anglia iherrr :PPP mos qani ju tifozat looool

Not sunshine , tonight it's your turn (po pate veshtirsi , pyet te ta perkthejne)

Sa per ndeshjen vertet fatkeqsi qe dolen jashte , jo se e meritonin , aspak , por sepse luajten shume me mire me 10 se sa me 11 lojtare !
    Portugezet si gjithmon mjeshtra te ''plagosjes'' dhe tragjikomediane te mbaruar !
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Citim Postuar mė parė nga apollon 23
    Not sunshine , tonight it's your turn (po pate veshtirsi , pyet te ta perkthejne)
    !
    i kno its my turn but im not worried

u meqe ra fjala hargreaves i vetmi qe shenoj gol edhe kanadez dreqi... jo po qe ta dini :P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MiLaNiStE : 01-07-2006 mė 14:11
    God is coming and SHE is mad

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    katunari i evertonit e shtyu ronaldon para ftyres se arbitrit, nuk e dalloi qe ronaldo erdhi vrap vec per ta provoku.

ket kampionat anglia ishte komplet skuader medioker...lampard komplet vk, beckham lojtari me boring ne bote, gerard prap nuk arriti aq sa pritej. sulmi pertoke.
    hargreaves e lennon i dhan puls lojes ne momente te caktume po jo aq sa per ti zgju nga gjumi lampardin e kompani.
    komplet skuader disfunksionale. edhe deri ktu erdhen duke mujt paraguain me i autogol, trinidadin edhe ekuadorin kshq skan per ca ankohen nfund te fundit.

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Anglia mediokre gjate gjithe kampionatit mbledh valixhet njesoj si Spanja. Si anglise si argjentines ja kane fajin trajneret, ai eriksoni duket sikur nuk di te motivoje fare, qyp trajner. Anglia kishte lojtare shume te mire kete rradhe dhe kur nuk beri hajer tani kurre nuk ka per te bere. Se pashe ndeshjen vetem espn hilights po me erdhi gjynaf per bekamin ne fund tek lotonte. Kartoni kuq nuk jepej po ai Runi do ta marri ne qafe angline perjete me ate koken e shkrete qe ka.

Po del fjala ime finalja latine Itali-Portogallo

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Kur thoja une se Portugalia shkon me tutje disa me thonin se s'ja kam haberin kah historia e futbollit.

Sa kokra vjetesh ka ai qe me ofendoi, une aq vite vetem futboll shikoj.

PS:
    Beckhami sa i rrehatshem qe ishte jashta, sepse po te kishte gjuajtur penallti ai e kishte humbur me siguri. lol.
    My silence doesn't mean I am gone!

mbushem me pafundesi.. Maska e ABIGAIL
    Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    785
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    Kur thoja une se Portugalia shkon me tutje disa me thonin se s'ja kam haberin kah historia e futbollit.

Sa kokra vjetesh ka ai qe me ofendoi, une aq vite vetem futboll shikoj.

PS:
    Beckhami sa i rrehatshem qe ishte jashta, sepse po te kishte gjuajtur penallti ai e kishte humbur me siguri. lol.

Edhe mua keshtu me thonin 100% do fitoje Anglia, por doja me gjithe shpirt te fitonte Portugalia.

Por per ndeshjen tjeter cfare parashikon Davius?
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Portugalia mori ate qe kerkonte me menyren e lojes qe beri....Pak a shume e ngjajshme me italianet dje, por italianet te pakten shenuan.

Karta e kuqe e Runit ishte kot. Ne fakt duhej dhene e verdhe per portugezin qe po e zhvaste Runin nga fanela....Gjyqtari ne kete faze favorizoi portugezet.

Sidoqofte, perderisa ndeshja mbaroi 0-0 dhe u desh te shkonte ne penallti, askush nuk mund te akuzoje arbitrin per padrejtesi....Pazotesine e shume futbollisteve qe luajne ne Mundial per te goditur penallti te sakta, nuk mund ta justifikosh me nje veprim te arbitrit.

Portugezet per mendimin tim, nuk ishte ekipi me i merituar per te shkuar ne gjysfinale, po ja qe keshtu e ka futbolli....Mos harroni si humben Kupen e Evropes ne 2004 nga nje ekip i cili nuk e meritonte ( Greqia)...Por portugezet luajten me ruajten e rezultatit ne mendje , deshen dhe e cuan ndeshjen ne penallti dhe kaluan....Shume thjesht!

Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Meqe ra fjala tek trajneret, me duket se Skolari pas Portugalise ( pas Mundialit) merr Angline...Eshte e vertete apo thjesht zhurme?

Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar mė parė nga Lunesta
    Po del fjala ime finalja latine Itali-Portogallo
    Po si jo, se ju dridhen leqet e kembeve te luani kundra Gjermanise, Brazilit apo Frances....Mos doni te cojme Singaporin ( ne vend te Portugalise) te luaje ne finale , ta keni me kollaj?

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Citim Postuar mė parė nga Toro
    Meqe ra fjala tek trajneret, me duket se Skolari pas Portugalise ( pas Mundialit) merr Angline...Eshte e vertete apo thjesht zhurme?

e friksoi media angleze para se te fillonte diskutimet me federaten

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Anglia B vs. Shqipėria - [3:1]
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 26-05-2007, 18:30
  2. FRANCA vs. Portugalia (1:0)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 127
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 22:02
  3. Komploti boteror
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  4. Portugalia enderron...
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 05-07-2004, 06:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •