Close

Rezultati i Sondazhit: Cila skuader kualifikohet ?

Votues
24. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Fiton Anglia paster (mbi 1 gol diference !

4 16.67%
  • Fiton Portugalia paster (mbi 1 gol diference )!

3 12.50%
  • Fiton Anglia me veshtiresi (1 gol diference) !

9 37.50%
  • Fiton Portugalia me veshtiresi (1 gol diference)!

8 33.33%
  • Fiton Anglia ne kohen shtese !

0 0%
  • Fiton Portugalia ne kohen shtese !

0 0%
  • Kualifikohet Anglia me penallti!

0 0%
  • Kulaifikohet Portugalia me penallti !

0 0%
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 105
  1. #-9
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443

Anglia - PORTUGALIA (0:0; 1-3 P)

Ne 1 korrik , ora 17:00 :

ANGLI - PORTUGALI

Analizat dhe komentet per kete ndeshje .

Sondazh :

Cila skuader kualifikohet ?

.
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

2. #-8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-02-2006
    Postime
    119

Angli - Portugali

Jam I Pari Qe Them Portugali Si Me Hollanden Prape Me Nji Gol Diference Dhe Shenon Prape Maniche ,nuk E Di Por E Kam Fiksim Kete Lojtare Qe Para Tre Vjetesh Te Porto

3. #-7
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Une kam pershtypjen se mungesa e Dekos do ndihet shume . Une do pres cfare do thone per C.Ronaldon pas demtimit , nese edhe ai nuk loz veshtire per portugezet , megjithese Scolari eshte ujk i vjeter do gjeje ndonje menyre tjeter rreshtimi .

Edhe kam pershtypjen qe kjo ndeshje do shkoje me penallti .
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

4. #-6
    heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Kurse une kam pershtypjen qe si fillim fare duhet te pushkatohet Eriksson. Te dy anesoret sot, i kishte ngul si shtylla betoni, dhe si duket do t'i kete porositur mos te kalojne mesin e fushes per asnje lloj arsye. Te lozesh me 1 sulmues, vetem ai trajner e ben. Shyqyr qe Rooney ka filluar te vije ne forme, por ta lesh te vetem gjithe ndeshjen, vetem nje kafshe si Eriksson mund t'a mendoje.

Portugali - Angli do te behet ndeshje e bukur, megjithese portugezet nuk do te rrine pa e shpalos ndyresine latine. Me qejf do kisha Angli - Holande, se hollandezet jane te vetmit prej te cileve nuk me vjen hic keq kur eleminohemi.
    Do kaloje Anglia, dhe do te beje gol Rooney.

gjysemfinalet kam idene se jane:

Gjermani - Itali (sa fat kane keto qent e makaronave.. Zvicer, Ukraine, Australi)

Angli - Spanje

(thashe Spanje, nuk thashe Brazil, se dhe Parreira eshte shume i corodit kete kampionat, dhe kam pershtypje qe nuk e kuptojne as lojtaret e vet)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 25-06-2006 mė 20:57

5. #-5
    Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Fiton prape portugalia

po na pervijohet finalja mediterrane Portugali-Itali

6. #-4
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga darwin
    Kurse une kam pershtypjen qe si fillim fare duhet te pushkatohet Eriksson. Te dy anesoret sot, i kishte ngul si shtylla betoni, dhe si duket do t'i kete porositur mos te kalojne mesin e fushes per asnje lloj arsye. Te lozesh me 1 sulmues, vetem ai trajner e ben. Shyqyr qe Rooney ka filluar te vije ne forme, por ta lesh te vetem gjithe ndeshjen, vetem nje kafshe si Eriksson mund t'a mendoje.

Portugali - Angli do te behet ndeshje e bukur, megjithese portugezet nuk do te rrine pa e shpalos ndyresine latine. Me qejf do kisha Angli - Holande, se hollandezet jane te vetmit prej te cileve nuk me vjen hic keq kur eleminohemi.
    Do kaloje Anglia, dhe do te beje gol Rooney.

gjysemfinalet kam idene se jane:

Gjermani - Itali (sa fat kane keto qent e makaronave.. Zvicer, Ukraine, Australi)

Angli - Spanje

(thashe Spanje, nuk thashe Brazil, se dhe Parreira eshte shume i corodit kete kampionat, dhe kam pershtypje qe nuk e kuptojne as lojtaret e vet)
    Ore leje eriksonin.....gerrard the lampard s'luajne dot me njeri tjetrin, pike! Sulmi dhe mesfusha s'kane komunikim fare! Rooney ngeli duke ju bertitur mesfushorve sot. I vetmi lojtare qe luan me zemer nga e gjithe anglia. Keni ekip shume te rendomte qe s'organizon nje sulm te mirefillte po pre te beje gola nga goditje te lira, korne etj etj.
    Une them edhe pse te sakatuar, fiton portugalia me veshtiresi me nje gol. Felipao eshte ujk dinak i vjeter.

p.s. Nuk o i coroditem perreira se e bie zagaloja ne vete prandaj e ka aty ne bankine. Brazili pret ne finale per skuadren e rradhes kte vit.

7. #-3
    Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Sistemi i Portugalis dhe Scolarit eshte gjithnje 4-5-1 dhe mungesa e disa lojtare kyc nuk do jet pengese shume e madhe! Scolari me ato rezerva qe ka, akoma e ben formacionin me te fort!

Anglia luajti shume dobet me Ekuadorin, ne qoftese temperatura dhe nxetesia eshte faktor ne ndehsjen me Portugaline athere ata skan asnji shanc!

Deri tashti e shof me favotire Portugaline sepse Scolari e mund Angline taktikisht sidomos Erikson qe ka dobesira ne lojen taktike!

8. #-2
    i/e regjistruar Maska e shef
    Anėtarėsuar
    18-08-2005
    Postime
    42

....

Citim Postuar mė parė nga niku-nyc
    Sistemi i Portugalis dhe Scolarit eshte gjithnje 4-5-1 dhe mungesa e disa lojtare kyc nuk do jet pengese shume e madhe! Scolari me ato rezerva qe ka, akoma e ben formacionin me te fort!

Anglia luajti shume dobet me Ekuadorin, ne qoftese temperatura dhe nxetesia eshte faktor ne ndehsjen me Portugaline athere ata skan asnji shanc!

Deri tashti e shof me favotire Portugaline sepse Scolari e mund Angline taktikisht sidomos Erikson qe ka dobesira ne lojen taktike!

Ndakord niku-nyc sistemi i skolarit eshte 4-5-1 por edhe i anglise eshte me te njetin sistem me carrcik luan ne Holding position edhe ai lozi shume mire me Ekuadorin.

Anglia e ka te veshtire te loz ne temperatura te larta ne United Kingdom.

Scolari e ka mundur Eriksonin sepse ai ka pasur lojtaret me te mire ne bote edhe qe lozin ne c'fare do pozicioni qe ai i deshironte ata te loznin, por lojtaret e Portugalise nuk lozin ne pozicione te ndryshme pervecse vetem nje. Portugalia me nje Ronaldo te demtuar edhe me dy lojtaret me te mire me karton te KUAQ nuk ka shans te mund Angline.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shef : 26-06-2006 mė 01:33
    Gazeta The Albanian ne Britani te Madhe thealbanian.co.uk

9. #-1
    .. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Fiton Anglia me veshtiresi (1 gol diference) !

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Sic e tha Mariachi sistemi i Scolarit eshte 4-5-1 ! Tani si do te luaj kjo Portugali kunder Anglise pa: Costinha (Karton i Kuq), Deko (Karton i Kuq),Ronaldo (Demtuar dhe i parikuperueshem per 6 Dite), Figo (Denohet nga Komisioni i Disiplines per te pakten 3 ndeshje per Goditjen me koke kunder Van Bommel) ? Si do te luaje kjo Portugali pa mesfushen e saj ? I vetmi i mbetur nga mesfusha Portugeze ishte Maniche, icili kam pershtypjen se i vetem sdo te arrije shume. Pauleta skapi nje top me 5 mesfushore te papare e jo te beje me 4 rezerva dhe nje Maniche te vetmuar. Se marr vesh se si do fitoje kjo Portugali. Vec ne u mbyllte ne mbrojtje gje qe se besoj, sepse e kane per natyre te bejne loje te hapur. Ta shofim ndeshjen. Per emndimin tim Anglia eshte paraqitur dobet sepse keto skuadrat e vogle qe i kane rene jane mbyllyr shume ne mbrojtje. E pate me Ekuadorin, ata benin presion dhe ke portieri, dhe pastaj shkoshin si Era ne gjysemfushen e tyre. me Suedine pjesen e pare, loje e papare, sepse ishte skuader qe te linte te luash. Pastaj pjesen e dyte u shperbe, ndoshta filmi ndoshta fuqia. Ska rendesi mjafton qe i ka dhene provat ne nje gjysemndeshje se cfare eshte e afte te beje, dhe me nje Portugali te derrmuar mendoj se sdo ta kete shume te veshtire.

Fiton Anglia me Mbi nje Gol Diference!

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Anglia B vs. Shqipėria - [3:1]
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 26-05-2007, 18:30
  2. FRANCA vs. Portugalia (1:0)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 127
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 22:02
  3. Komploti boteror
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  4. Portugalia enderron...
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 05-07-2004, 06:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •