Kjo eshte ngjarje e vertete:
Njihen nje djale me nja vajze, edhe me kalimin e kohes bien ne dashuri edhe ajo thote un te dua shum shume, ky i thote te dua shume shume.
Edhe kshu perdite bejn plane se si do jetojne si do ja kalojne me njeri tjetrin.
Por vjen nje dite e bukur pranvere kur vajza largohet ne drejtim te paditur, pa then asnje fjale per largimin e saj, edhe e gjitha kjo mbetet pezull ne ajer sepse ato kishin ca kohe bashke edhe sduhej te mbaronte kshu "mendoj une".
Tani ne rast se dikush nga ēifit deshiron vetem te beje seks edhe mos te doje gje tjeter, pse duhet ti thote personit qe rri me te qe: TE DUA TI JE JETA IME, JE FRYMA IME, JE DRITA IME etj etj.
Pse thjesht nuk bejn seks edhe ēdo gje mbaron per mire, por gjithmone duhet te genjejn te mashtrojne... si mendoni ju..??
A DUHET TE KET NJE ĒIKE CIPE EDHE SEDER PERSONI KUR E THOTE FJALEN "TE DUA"?? apo duhet ta thote sepse kshu e bejn gjasme lidhjen pak me te forte, qe sipas mendimit tim jan fjale boshe fjale te kota, sepse asnjera nga ato nuk thuhet me zemer te paster.
Ky Tregim Mundesohet nga AMC ne bashkpunim me VODAFONE Edhe Birra STELA
Faleminderit edhe jepni mendimet e juaja ne lidhje me kta mashtrues, edhe per kta njerez me te meta mendore, sepse un i quaj Njerez Psiqike, edhe manjake.
Krijoni Kontakt