Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 55
    Perjashtuar Maska e strano
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371

Pse genjejn njerzit ne lidhje me dashurine??

Kjo eshte ngjarje e vertete:

Njihen nje djale me nja vajze, edhe me kalimin e kohes bien ne dashuri edhe ajo thote un te dua shum shume, ky i thote te dua shume shume.
    Edhe kshu perdite bejn plane se si do jetojne si do ja kalojne me njeri tjetrin.

Por vjen nje dite e bukur pranvere kur vajza largohet ne drejtim te paditur, pa then asnje fjale per largimin e saj, edhe e gjitha kjo mbetet pezull ne ajer sepse ato kishin ca kohe bashke edhe sduhej te mbaronte kshu "mendoj une".

Tani ne rast se dikush nga ēifit deshiron vetem te beje seks edhe mos te doje gje tjeter, pse duhet ti thote personit qe rri me te qe: TE DUA TI JE JETA IME, JE FRYMA IME, JE DRITA IME etj etj.
    Pse thjesht nuk bejn seks edhe ēdo gje mbaron per mire, por gjithmone duhet te genjejn te mashtrojne... si mendoni ju..??

A DUHET TE KET NJE ĒIKE CIPE EDHE SEDER PERSONI KUR E THOTE FJALEN "TE DUA"?? apo duhet ta thote sepse kshu e bejn gjasme lidhjen pak me te forte, qe sipas mendimit tim jan fjale boshe fjale te kota, sepse asnjera nga ato nuk thuhet me zemer te paster.

Ky Tregim Mundesohet nga AMC ne bashkpunim me VODAFONE Edhe Birra STELA

Faleminderit edhe jepni mendimet e juaja ne lidhje me kta mashtrues, edhe per kta njerez me te meta mendore, sepse un i quaj Njerez Psiqike, edhe manjake.

Jeta eshte e cuditshme!!! Maska e *SaBiNa*
    Anėtarėsuar
    24-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    82
    Ehhh,nqs momentalisht do me drejtohej pyetja se cili eshte ai "fenomen" qe lindi bashke me njeriun do thosha me plot bindjen GENJESHTRA..
    Arsyet pse genjejne njerezit qofte dhe ne marredhenie cift jane nga me te ndryshmet shpesh varen dhe nga interesa te uleta..Uroj qe sa me pak njerez te bien pre e tyre,shkaktojne shume dhimbje dhe zhgenjime..
    Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!

Perjashtuar Maska e strano
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Ne fakt ka shkaktuar ēike dhimbje perderisa hapa kte teme, ama un gjithmone eci me mendimin qe ēdo gje kalon, edhe sduhet ti ve shum rendesi "diēkaje".

Por nuk arrij te kuptoj dike qe thote: TE DUA, TI JE JETA IME, TI ME BEN TE LUMTUR GJITHMONE, TI TI TI TI TI TI etj etj nuk arrij ti kuptoj se ēa i shtyne te genjejne ne kte lloj menyre, te ken ndonje perfitim hajde de se po ja falim se fundja e ka ber per biznes, por ta bej kot e kot.... pfffffff

Tani me e keqja eshte qe ftohesh shume edhe ste ben zemra te duash dike, sepse pret gjithmone kur X person te te lendoje, apo te ike nga syte kembet edhe te harroje gjith ato fjale qe dikure i thonte me (gjith zemer) qe se besoj ti ket then noj her.

pffff me tu merzit edhe dashuria skisha parė

ThjeShtENjeMysAfiR Maska e fatijonuk
    Anėtarėsuar
    16-03-2006
    Vendndodhja
    In the land of the unkown man
    Postime
    137
    Eshte e veshtire te japesh nje pergjigje drejt per drejt por nga provoja ime dhe me sa kam pare une mund te them vetem kete gje:
    Kur e do dike me gjithe shpirt dhe ai/ajo te lendon e te zhgenjen atehere ky eshte nje mesim ne jete qe duhet ta mbash mend mire. Me tutje, per veten time fillimisht do te dashuroja me koke e jo me zemer nje vajze sepse po te ndodhte e njejta gje serisht do te isha me "i pergatitur" dhe ndoshta mund ta di si ta mroj zemren time.

Me tutje per mendimin time njerez qe genjeje e kur te thone fjalen "te dua" mund ta bejne kete gje sepse:

Ndoshta nuk duan te lendohen serisht
    Ndoshta duan te marrin "hakmarrje" duke menduar "sic ma beri ai/ajo do tja bej edhe une tjetrit"
    Ndoshta jane thjeshte injorante dhe kujtojne se kjo eshte thjeshte nje "loje"

Lista mund te vazhdoje akoma me poshte por une po ndaloj ketu.......

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Qe te arrish ti thuash partnerit/res TE DUA eshte dicka e madhe mendoj une te pakten.
    Por te jete sic thua ti qe jene te sinqert njerezit,atehere ska pse te hapen tema te tilla pasi te gjithe jane ne rregull,por jeta i ka keto domosdo qe do ndodhin.

Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    Strano, them se genjeshtrat ne dashuri jan me shume te perdorura nga meshkujt, ta garantoj qe femrat nuk thone Te Dua, pa ndjer dicka per ate person, dhe e dyta ti permende mardheniet seksuale, meshkujt e bejn ate gje, kurse femrat s'bejn kurr mardhenie seksuale pa patur deshiren dhe dashurin per ate person. Por kjo sdo te te thote se eshte genjeshter, njeriu dashuron per momentin, pastaj varet nga situata dhe nga ndjenjat nese ndahen...ndarja eshte pune tjeter. Dmth nuk eshte genjeshter kur dashuron dike dhe ndahesh, genjeshter eshte kur ben sikur do dike, per te kenaqur nevojat e tua personale me ate njeri. kshu kshu
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    Po genjeve do te te genjejne.
    Ne ditet e sotme po nuk genjeve femrat te ven para lool
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Duam sduam genjeshtra eshte ajo qe perballemi cdo dit qofte ne dashuri , qofte ne shoqeri

Genjeshtra ne ditet e sotme eshte realitet dhe sic duket sbejme edhe pa genjeshtra, dikush me shume dikush me pak!

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Citim Postuar mė parė nga ^LINDI^
    Qe te arrish ti thuash partnerit/res TE DUA eshte dicka e madhe mendoj une te pakten.

Po eshte fjal pa dogan per disa qe sarrjne ta kuptojne qe kur ti thuash dikujt TE DUA duhet te kesh edhe ndjenja per ate qe ja thua!

King Tirone Maska e Mr_Tironci
    Anėtarėsuar
    05-04-2004
    Vendndodhja
    gjithanej
    Postime
    154
    Citim Postuar mė parė nga [strano]
    Kjo eshte ngjarje e vertete:

Njihen nje djale me nja vajze, edhe me kalimin e kohes bien ne dashuri edhe ajo thote un te dua shum shume, ky i thote te dua shume shume.
    Edhe kshu perdite bejn plane se si do jetojne si do ja kalojne me njeri tjetrin.

Por vjen nje dite e bukur pranvere kur vajza largohet ne drejtim te paditur, pa then asnje fjale per largimin e saj, edhe e gjitha kjo mbetet pezull ne ajer sepse ato kishin ca kohe bashke edhe sduhej te mbaronte kshu "mendoj une".

Tani ne rast se dikush nga ēifit deshiron vetem te beje seks edhe mos te doje gje tjeter, pse duhet ti thote personit qe rri me te qe: TE DUA TI JE JETA IME, JE FRYMA IME, JE DRITA IME etj etj.
    Pse thjesht nuk bejn seks edhe ēdo gje mbaron per mire, por gjithmone duhet te genjejn te mashtrojne... si mendoni ju..??

A DUHET TE KET NJE ĒIKE CIPE EDHE SEDER PERSONI KUR E THOTE FJALEN "TE DUA"?? apo duhet ta thote sepse kshu e bejn gjasme lidhjen pak me te forte, qe sipas mendimit tim jan fjale boshe fjale te kota, sepse asnjera nga ato nuk thuhet me zemer te paster.

Ky Tregim Mundesohet nga AMC ne bashkpunim me VODAFONE Edhe Birra STELA

Faleminderit edhe jepni mendimet e juaja ne lidhje me kta mashtrues, edhe per kta njerez me te meta mendore, sepse un i quaj Njerez Psiqike, edhe manjake.
    Lale ka ardh dit e keqe sot, duhet qe femra te te doj me shume ne dashuri qe kur ti thush i llaf te bohet me vra veten. Zakonisht femrat menojn se genje nji ose dy ene jom njishe problemi osht se zakonisht menojn qe gjithmon mashkulli do i shkoj nga mrapa se disa msohen ne kte menyr.

Sot nuk njifen robt qe kan 40 vjet qe bashkjetojn ose njifen kur vje puna sflasin ose ndahen.

Nuk e njef femra fjalen te dua sot plako.
    Mr_Tironci

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Mjerė pėr ju …zgjohuni, o ju tė rinj !!
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 18:20
  4. Ibn Tejmijeh - Pergjigje Te Paditurve dhe Genjeshtareve
    Nga Studentt nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 14:59
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •