gjysem tullaci i shkuli edhe ato floke qe i kishin ngelur ne kokePostuar mė parė nga diikush
Ore do na shpjegoj njeri punen e sherrit se une po e shifja ne espn 360 por s'mora vesh pse u zune?
Fiton Gjermania paster (mbi 1 gol diference)
Fiton Argjentina paster (mbi 1 gol diference)
Fiton Gjermania me veshtiresi (1 gol diference)
Fiton Argjentina me veshtiresi (1 gol diference)
Kualifikohet Gjermania me penallti !
Kualifikohet Argjentina me penallti !
Kualifikohet Gjermania pas kohes shtese.
Kualifikohet Argjentina pas kohes shtese.
gjysem tullaci i shkuli edhe ato floke qe i kishin ngelur ne kokePostuar mė parė nga diikush
Ore do na shpjegoj njeri punen e sherrit se une po e shifja ne espn 360 por s'mora vesh pse u zune?
ka njeri te na sqaroje pse u zune
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
diikushi E merituam Fitoren
Si qysh tek..tani ka pak rendesi.
Argjentina eshte ekip i madh.Dhe Fitorja ndaj tij e ben akoma me te madh GEJRMANIN .
NE fillimet e ketij kampionati,mendoja se Argjentina do dilte ne finale.Po fati keq i tyre qe i ra ndeshja me Gjermanet qe shkaterrojne cdo gje qe kane perpara.
Ika tani .Ta gezojme fitoren
Kolomb,Liones,bayern.Darius,bavarezi ku do e festojme sonte?
![]()
Edhe me loje katastrofe, po i ndjekim jashte Europes zagaret e Argjentines...
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
hahahPostuar mė parė nga diikush
Epo s'guxon njeriu te shaj se te mohojne seksin.
Jetojme dhe ne USA ku dihet shume mire kush e ka gojen me ibret.
Pastaj ne stadium( qoft dhe virtual) lejohen sharjet .
E korigjiova i thirra ne emra jo sipas meritave :P
Ndeshje me me shume emocione se kjo e sotmja s'kemi patur deri me sot. Te dy ekipet dhane shpirtin ne fushe. Luajten shume bukur. Bravo Argjentines... edhe pse humbi lojen e pati shume te bukur dhe me shpirt dhe midis te tjerash ishte fati qe portieri ju vra dhe luanin me portier rezerve. Gjermanet si gjermanet, no comment me shume, vetem respekte per kete skuader. Shume shume emocione, gezime dhe dhimbje. Edhe pse isha pro Gjermanise sot, me erdhi shume keq dhe per Argjentinen e per lotet qe u derdhen ne fund. Ishte taman ndeshje per lot.
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Po pse u zune thone keta...per pune brekesh, ca bejne tifozllik per breke argjentinase, ishte dhe nje tjeter qe ben tifo per breke pepinosh..edhe plasi sherri. Postimet aty i keni njehere skane ik akoma.
Ezekiel 25-17.
Eshte e kote te ngreni zerin se fituate pate pak pjesen e pare, nuk dukej ne fushe gjermania. Une ju uroj suksese ne vazhdin e mbase piqemi ne finale.
Argjentina dominoi 100 minuta ndersa Gjermania vetem 20 minuta e ngriti koken, momentin kur barazoi. Argjentina u denua pasi beri nje nderrim te detyruar duke nxjerre portierin Abbondanzieri e duke futur La Franco.
Nejse, sic e kam thene edhe here te tjera llafet e teperta jane fukarallekju uroj te piqemi ne finale.
Urimet me te mira Lioness & Kolombi![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
FLM FLM FLM, po ndajme cokollatat pak me vone, te na bie tensioni, lol, dhe ulcraPostuar mė parė nga ClaY_MorE
.
U zune me njeri tjetrin dmth???? Se ka shume lojtare argjentinas me origjine italiane.Postuar mė parė nga Julius
Krijoni Kontakt