Njeriu qe sapo eshte krijuar ka dale nga udha e zotit....Nejse qofshin mendjen qe kane keta kanibale
Njeriu qe sapo eshte krijuar ka dale nga udha e zotit....Nejse qofshin mendjen qe kane keta kanibale
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
ppppppppfffffffffffffffffffff
Ata quhen vrases kriminela.
STRANO mos qaj hall mer se ty dhe gjilpona me HIV te ka fryke hgahgahgahgahga
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Mė nė funddddddddd !!Postuar mė parė nga Fiori
![]()
O njerėz, mos hani pėr ēokollata ēdo gjė qė ju servirin vetėm se ka ngjyrė kafe... virusi jashtė organizmit tė njeriut, pa qeliza gjaku d.m.th nė kontakt me ajrin jeton vetėm... 4 SEKONDA.
Po tė ishte kaq e lehtė pėr tu transmetuar nė rrugė jashtėtrupore, vajmedet ēdo pėsonim nga mushkonjat![]()
![]()
LooL
Bobobo duke lexuar kshtu gjojnash.. aman se na futet friken deri ne palce ore
Tmerri im vetem aids eshte![]()
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
thuaji JO seksit te pambrojtur dhe u should be okPostuar mė parė nga Zemrushja
![]()
Postuar mė parė nga BaBy_BiRbA
Doemos qe ka njerez te djallezuar qe perpiqen te kenaqin egoizmin e tyre shpirtlig ndaj mireqenies se te tjereve. Kur nuk gjejne bashkvuajtes, mundohen me cdo kusht te krijojne te tille.
Tani, une nuk para i besoj vertetesise se email-eve te ketij tipi, aq me teper qe, po te mendosh llogjikisht, HIV nuk rron jashte materies ne te cilen eshte zhvilluar, sic kane theksuar dhe parashkruesit.
Keta njerez jane ne nje menyre "merzitje" qe nuk mund te jetojne dot me shume aq sa deshen te jetojne por nuk eshte faji i nje njeriu qe ulet ne nje kinema ose ne nje stol ne nje park.Kjo gje ben me shume njerezit qe nga kjo semudje e shekullit duhet te kemi kujdes edhe te marrim sa me shume informacione qe te rruhemi nga kjo semudje.Atyre qe bejne keto gjera me gjilpera i ka denuar Zoti por shpirti i tyre prap me veprimin qe bejne jane te denuar nga Zoti.
Ore po qenka be keq muhabeti.Aman mos na fusni friken se edhe kjo Karrigja qe jam une mbasi lexova temen po e shof me imtesin me te madhe.
U ka prish bota qe kur i hypi robi robit.![]()
Seksi i mbrojtur nuk eshte gjithmone shpetim. Ndonjehere ekziston mundesia qe SST-te (Semundjet Seksualisht te Transmetueshme) te kene nje mundesi percielljeje deri edhe ne 100%, edhe kur perdoren masa mbrojtese.Postuar mė parė nga diikush
Krijoni Kontakt