Ne pergjithsi adoleshntet jan shum tipa qe marrin flak shpejt , mbajn inat shpejt por ,ky fenomen nodh dhe tek te rriturit per shum arsye
Un per vetge spara mbaj inat mund ta kem momentale por me von vij ne normalitetJepni dhe ju opiniionet tuaja
Ne pergjithsi adoleshntet jan shum tipa qe marrin flak shpejt , mbajn inat shpejt por ,ky fenomen nodh dhe tek te rriturit per shum arsye
Un per vetge spara mbaj inat mund ta kem momentale por me von vij ne normalitetJepni dhe ju opiniionet tuaja
Un nese te marr inat.. zere se e ke pergjithmone inatin tim.. mos me shih nese bej si i mire, ama sa te me jepet rasti ta ve kemben ne fyt, jam tip qe nuk fal edhe nuk harroj.
cti bej kshu jam rritur.
pa pa pa ca katili ky siper lol
ne un e maj inatin shum gjat, po jam pak ma ndryshe ka ky siper, po te pata inat nuk te bej si i mire po ta them ne sy
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
"jeta eshte e shkurter dhe inatet nuk harrohen lehte"
personalisht jam tip qe mbaj inate shum po shum fare... nje her ta them ne sy te dyten mos me dil me perpara jo se do ve dore tek ty... sepse nuk ka gje me te ulet per nje njeri se sa ta injorosh prezencen e tij, dhe un e tille jam dhe nqs nuk e arrin ta kuptosh edhe pse ta them ne sy... mos te te vije tharte pastaj se eshte faji yt qe nuk di te dallosh ndryshimin midis ironis dhe sarkazmes.
natyra njerezore eshte e tille beji dhjete te mira beji nje te keqe prape ate te keqen do te mbai mend !!!
kshu qe me shume mbahet inat se sa nuk mbahet per nje person qe te ben keq ose te lendon !!! kaq kisha per te thene
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Inatin varet se me e kam , nese e kam me te shpis , rri rri sillem neper shpi ene masnej shkoj si moc ene filloj me fol me ul tensionin , kurse me njerez qe sme hyn shum ne refene , e mbaj dhe cte mbajtur inatin per 7 pal qefe ....
Ne pergjithesi nuk eshte se mbaj shum inat,por po te mora inat nuk e harroj kurre.Dhe kur mbaj inat nji person ndryshoj sjelljen totalisht me ate person dhe kuptohet direkt.
Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund
Ne pergjithesi jam tip qe duroj shume dhe nuk mbaj inat..Po diten qe filloj te marr inat dike,arrij ta urrej dhe nuk i flas me kurre.
"Carpe Diem"
Kur behet fjal mes shokesh qe ha e pi nja 2 ore jam me nerva pastaj kalon kurse ne raste te tjera zgjat shume shume shume
Ere mire mire
Krijoni Kontakt