Close
Faqja 2 prej 30 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 295
    Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Pirro Dhimi duhet me patjeter te shkruaje dhe nje autobiografi.
    Summertime baby!

xumparja
    Anëtarësuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    SHBA
    Postime
    570
    Postuar më parë nga Ihti
    Le ta botoje me germa te medhaja si ato "self help" books, dhe do ta lexojme te gjithe si analfabeta
    Qetesi!
    Shoket lexojne!

ne kerkim
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242
    Postuar më parë nga Ihti
    Si mund ta kete titullin ai liber?
    timeo Danaos et dona ferentes

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    "How to be a Champion
    For Dummies"
    Summertime baby!

xumparja
    Anëtarësuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    SHBA
    Postime
    570
    "The idiot's guide to weightlifting"
    Qetesi!
    Shoket lexojne!

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319

Re: Pa koment ...

Postuar më parë nga zeus
    ----------------------------------------------------------------------------

Ju ftoj te jepni mendimin tuaj!

INTERVISTE ME KAMPIONIN E BOTES NE PESHENGRITJE

Pirro Dhima: Do kthehem në Shqipëri
    Flet kampioni: S'i harroj kurrë 19 vjet të jetës sime në Tiranë

Kush është Pirro Dhima

Pirro Dhima ka qenë kampion bote në peshëngritje. Në moshën e 19-vjeçare ai është larguar nga Shqipëria për të ikur në Greqi. Pikërisht në këtë moshë ai theu të gjitha rekordet kombëtare dhe Shteti ynë i paaftë për të trajtuar sportistët cilësorë e lejoi atë të konkurronte për një vend tjetër. Me të shkuar në Greqi ai u shpall kampion bote në peshën deri në 85 kilogramë, duke ngritur 200 kilogramë në stilin e shkëputjes. Njëkohësisht ai barazoi edhe rekordin botëror. Në podin e fituesve u ngrit flamuri grek dhe u këndua himni grek, por Pirroja pohonte shpesh se vinte nga Shqipëria. Vitet e fundit ai u dëmtua dhe nuk konkurroi. Eshtë i martuar me një vajzë greke dhe sërish nuk e mohon origjinën e tij.

Citova vetem kete pjesen e fundit per demaskuar edhe njehere poshtersite qe ben federata jone duke larguar dhe keqtrajtuar talentet. Pirro Dhima nuk gezon asnje respekt tek une por ama qe ka te drejte ne faktin qe zgjodhi jeten e tij , kete se mohon askush. Nuk do e respektoj kurre per arsyen se mohoi Kombin tone dhe tani iu paska kujtuar Zotit Dhima te shkeli pak ne token Meme.

Uroj te mos haje noi damote kokes ( rrezik noi gje me te forte se damotja ) se nuk ma merr mendja qe do e kaloi kollaj Pirroja viziten e tij ne Memedhe..loool

Eh kjo jete sa poshtersira mbart mbi vete o miq ..!

i thare
    Anëtarësuar
    23-06-2003
    Vendndodhja
    u.s.e
    Postime
    384
    Vetem ti degjosh emrin ketij njeriu, shqipetaret nuk duan gje tjeter per tu ndersyer por edhe per tu mashtruar.
    Me falni te dashur miq, per ke behet fjale, per Dhimen?
    Ha ha ha ha e bukur dhe mjere ata si mashtrohen.
    Me perzihet pakez tani dhe mos me vini faj.
    Mos ka mbaruar ndonje shkolle fetare ne Greqi, Pirrua?
    A mundem te mbaj mbi supet e mia nje turp qe nuk me takon mua?
    A munden shqipetaret e ndergjegjshem dhe atdhetare te mbajne mbi supet e tyre tradhetite qe shoket e tyre i kane bere?
    I dashur Pirro
    Neqoftese keni vendosur tu hidhni hirin ne sy shqipetareve, ju do beni mire dhe do na ndihmoni te ju njohim.
    Koha e Bizantit dhe tradhetive te nendheshme ka mbaruar dhe do jemi prane jush te ju cjerrim masken.
    Mbasi u larguat nga Shqiperia, ne nje dyqan kioske ju kane tallur dhe ju patjeter keni kundershtuar qe nuk jeni shqipetar.
    Keni mohuar gjithnje te qenit shqipetar dhe lidhjet tuaja me Shqiperine.
    Jeni graduar nga shteti grek.
    Jeni edhe deputet parlamenti ne parlamentin grek dhe sot kerkoni te fshini turpin ose m*** me shu**.
    Citim
    Një mesazh shqiptarëve?
    Janë thënë shumë gjëra në emrin tim të cilat nuk janë të vërteta. Kanë folur në emrin e Pirro Dhimës duke abuzuar, kanë bërë thashetheme. Gëzohem që Shqipëria ka bërë hapa të mëdha përpara.

E luani shume mire rolin e politikanit edhe se ju keni me pak se 12 vite shkollim dhe kur permend hapat e medhenj me duket sikur kam para sysh kryeministrin Fatos Nano ose homologun e tij Simitis.
    Mjere Shqiperia qe eshte shqerrur dhe ka ngelur historikisht kombi me i paformuar ne bote, nga njerez te tille qe duket se nuk kane te sosur.
    Jo i dashur Pirro nuk ben keshtu se u fryme dhe u shfryme duke shkurorezuar veten dhe kombin shqipetar.
    Pastaj ne versionin tjeter, une do te mund te pranoja miqesine tende me shqipetaret, ndoshta edhe per ti ndihmuar ne shume probleme qe kane hasur ne Greqi dhe ne menyre biblike mund te thoja se ju mund te jeni nje apostull i Jezu Krishtit(i shqipetareve) qe per te arritur Fjalen e Mire dhe te Madhe te Jezu Krishtit(karrieren dhe ato qe ju keni momentalisht) duke mohuar qe ju nuk keni ndjekur Jezu Krishtin nga pas(keni mohuar shqipetarine) per te realizuar endrren e e lene pergjysem te Jezu Krishtit per te predikuar Fjalen e Shenjte te Zotit qe u kryqezua(domethene dhenien e fames kombit shqipetar neper bote).
    Asnjeren nuk keni bere dhe fatkeqe do jene ata qe do ju besojne juve zoti Dhima me kombesi greke, keshtu foli Zarauthra
    Une nuk ju besoj dhe te jeni te sigurte se nuk mbaj mbi vete turpin dhe pafytyresine tuaj.
    Jeni 30 vjec dhe kurre nuk keni ditur me te vertete se cfare do te thote Shqiperi dhe shqipetare.
    Jeni 30 vjec dhe karriera juaj ka qene peshengritja dhe me pas fama.
    Jeni 30 vjec dhe flisni brockulla per femijet para se ti zere gjumi.
    Jeni 30 vjec dhe do te kalojne edhe 60 te tjera dhe do ngeleni ai qe keni qene.
    Sa per dijeni zoti Dhima, kam njohur shqipetare qe kane qene me banim ne Tirane dhe me perkatesi orthodokse qe thonin qe orthodokset ne gjithe Shqiperine jane greke.
    Ju kerkoj ndjese per tonin e perdorur ne kete replike.
    Lis shqipetar.
    "Nene Shqiperi mos kij frike se ke djemte ne ha-merr-ike"

Re: Pa koment ...

Postuar më parë nga zeus

Unë kam lindur në Tiranë. Ndërsa babai im është himariot. Mund të them se familja ime ka rrënjë greke.

Eshtë i martuar me një vajzë greke dhe sërish nuk e mohon origjinën e tij.

Ohh.. Pirro nderi i kombit tim

11 vjet se paska pa sallen ku paska ushtruar si pionir.. e paska marre malli. Sikur te kete jetuar ne Australi dhe s'ka pas mundesi qe ta vizitonte.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,999
    Postimet në Bllog
    22
    Lis, Pirro Dhima eshte shtetas shqiptar me kombesi greke, eshte minoritar nga Himara. Ky nuk eshte as sekret dhe as shkak qe ti dhe nje duzine pseudo-patriotesh te gjykoni ate. Ai ka lindur ne Shqiperi, eshte rritur ne Shqiperi, ka filluar karrieren e tij sportive ne Shqiperi dhe me mundesine e pare qe iu dha shkoi ne Greqi me hapjene kufijve. Ndryshe nga emigrantete tjere qe greqishten e mesuan, Dhima e ka pas ditur qe femije.

Pirro Dhima nuk eshte "grek" se eshte orthodhoks, eshte grek pasi gjuhe te nenes ka mesuar greqishten e jo shqipen. Me keto monologjet e tua tip fleterrufe (qe na nxjerrin "mallin" e komunizmit) i bie qe neser te lexojme nga ty qe Gjergj Kastrioti eshte "grek" pasi edhe besimi i tij ishte orthodhoks.

Me shume respekt per orthodhoksine shqiptare pasi respekton me shume identitetin shqiptar, respekton me shume vetveten.

Tani mund te vazhdosh me monologjet e tua dhe kur te mbarosh se gjykuari Dhimen, vazhdo me Albon, me X, Y, Z.

Albo
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

i thare
    Anëtarësuar
    23-06-2003
    Vendndodhja
    u.s.e
    Postime
    384
    Albo cdonjeri nga ne jep vleresimin e tij dhe une e dhashe timin.
    Por kesaj rradhe nuk do te replikoj per problemin Dhima por per problemin Meta qe e ke kaq zell.
    Ilir Meten e njohim shume mire nga artikujt e shtypit.
    Shtangist ose i diplomuar ne unviersitetin bujqesor edhe ai eshte i perlyer bashke me shoket e tij dhe aktualisht ti ke mundesi ta ngrish ne qiell sepse provat "mungojne"
    Pra ashtu sikur ne rastin Dhimo, nje "shqipetar per koke te shqipetarit" edhe Meta eshte nje shqipetar per koke te shqipetarit por ka dhe ai te Metat e tij dhe neqoftese ke punuar ndonjehere ne ndertim, "kur hedh suva mbi nje mur te pluhurosur, ashtu eshte edhe lavderimi yt per zotin Meta".
    E kam parim dhe princip qe asnjehere te mos ofendoj ose ul poshte qofte edhe shqipetarin me te keq dhe ne kete rast kritikat nuk jane dekonstruktive por ato kane nje qellim tjeter komplet ndryshe nga mendimi dhe ideja juaj qe ju parashtroni ketu.
    Le ti leme kohe njeri tjetrit per te gjykuar te verteten se kush jam une dhe kush jeni ju dhe cfare qellimesh te keqija apo te mira, kemi.
    Naten e mire.
    "Nene Shqiperi mos kij frike se ke djemte ne ha-merr-ike"

Faqja 2 prej 30 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Në Himarën e kapedanëve të penës e të dyfekut
    Nga brooklyn2007 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 14:04
  2. Te Verteta Te Panjohura E Te Pathena Per Himaren
    Nga brooklyn2007 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 00:52
  3. Kryeministri Nano viziton Kinën
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 19-09-2004, 03:57
  4. Te Verteta Te Panjohura E Te Pathena Per Himaren
    Nga shendelli në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 13:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •